quote:Originally posted by goodgreefgirl oh boy hahah goodgreefgirl, moze bys sie tak wogole przedstawila? Whats your name? What've you had........Reach for the fuckin lasers
safe as fuck.
___________________ [img]http://x11.putfile.com/12/34902035365.jpg[/mg] Please see sig rules thanks.
zachowujcie sie dzieciaki, zycie dziala na podstawie "nos w sos"
quote:Originally posted by infinity HiGH goodgreefgirl, moze bys sie tak wogole przedstawila? Whats your name? What've you had........Reach for the fuckin lasers the name's Dorota and im from vancouver, but "wroclaw" area originally hmm yep yep,
___________________ My Flickr
quote:Originally posted by goodgreefgirl the name's Dorota and im from vancouver, but "wroclaw" area originally hmm yep yep, No wlasnie Dorota, gadalismy juz troche i zapomnialem sie zapyac ile masz lat? jesli to wypada sie pytac A i jeszcze jedno, mam rodzinke w Bielawie
___________________ insignificant cor member alliance
naprawde zamkneli ten thread? ja wlasnie myslalam jak zawatwic rzeczy z Delem o pewny guwnie.
quote:Originally posted by StereoPrincess naprawde zamkneli ten thread? ja wlasnie myslalam jak zawatwic rzeczy z Delem o pewny guwnie. Zamkneli ale juz zalatwilismy sprawe i jest git, tylko kilka osob jest pod obserwacja modow i nie jest to nikt z PLTA's...hmm ciekawe kto to?
quote:Originally posted by stren No wlasnie Dorota, gadalismy juz troche i zapomnialem sie zapyac ile masz lat? jesli to wypada sie pytac A i jeszcze jedno, mam rodzinke w Bielawie uwaga, stren bierze sie za podryw
quote:Originally posted by Japan_4 uwaga, stren bierze sie za podryw STFU, to ty sie powinines brac za podryw smutasie ja tu tylko jestem mily.
quote:Originally posted by maxstradamus Hehe kto ma siostre? ja
quote:Originally posted by stren No wlasnie Dorota, gadalismy juz troche i zapomnialem sie zapyac ile masz lat? jesli to wypada sie pytac A i jeszcze jedno, mam rodzinke w Bielawie 20, i gdzie w bielawie? jak maja na nazwisko? wonder if i know them haha.. its such a small village anyway
quote:Originally posted by Japan_4 uwaga, stren bierze sie za podryw lol