|
| quote: | Originally posted by Sniper
princess cc,
אני ממש רציני בקשר לזה.. תאמיני לי שבחצי שנה האחרונה ואפילו יותר מחצי שנה שאני חושב על זה כי לפני שהתגייסתי הייתי מצלם משהו כמו 8 חודשים
בקיצר כמעט שנתיים אני כמעט כל שישי במסיבה, ולא מגוונים, אני בעיקרון באתי בגישה של אני מעדיף לצאת למסיבה ולא להנות מאשר להישאר בבית, יש לי חברים דיי מושפעים של מסיבות, הם לא מוכנים להפסיד מסיבה או משהו. הם משחקים אותה "קלאברים" אבל הם מה זה לא.. חחחח עם הכל האהבה שלי לחברים שלי אבל בשלב מסוים זה מתחיל להציק כל עניין המסיבות הללו.
ומיכאל, תאמין לי שניסיתי... זוכר שפעם היינו רבים על אנשים שהולכים ביגלל המוזיקה שחושבים שהיא איכותית ובעצם היא הכי לא??? כל המוזיקה שחורה החרושה הזאת שאני כבר שומע את אותם שירים כמעט שנתיים בכל מסיבה ברור שיש פה ושם להיט חדש שקופץ לו מחור ובשלב מסוים הוא כבר מתחיל להציק נורא, ואתה מתחיל פשוט לשנאות אותו כמו
Amber - Yes (Hex Hector mix)
או
Darude - Feel The Beat (R.Rivera Mix)
וכל הבול שיט האחרים זה פשוט נמאס!!!
הח'ברה שלי הפכו את זה להרגל שאנחנו הולכים למסיבות איפה שיש חינמים, או הנחות שזה בד"כ ב
שקוף צוף רוץ
E
וכל המסיבות כסף האילו... זה שיא המעצבן, ועקב זה הגעתי להחלטה שאני פשוט מתחיל להוריד מהמינון של המסיבות.. כי ת'אחלס רוב המסיבות אני לא נהנה.. אני פשוט הולך אלייהן בשביל לא להישאר בבית. |
מותק לדעתי אתה פשוט לא מבלה במקומות הנכונים...
וויט אול טה ריספקט אם היית הולך למסיבות טובות לא היית חושב ככה וחבל שאתה יוצא למקומות שאתה לא נהנה בהם במקום להשאר בבית, כי אם הברירה היא בין זה לזה עדיף בית, לפחות בבית אתה יכול לשמוע מוסיקה טובה...
אני יוצאת למסיבות מאז מממממ גיל 17 ז"א 10 שנים וגם הייתה לי תקופה שאמרתי חלאסססס זה כבר מוגזם והכל הפך רוטינה כזו... כל הזמן אותו דבר ואז התחלתי לצאת רק להפקות הגדולות אבל לא החזקתי הרבה זמן מעמד...
היום אני באק אין ביזנס...
וואלה לא מצטערת על זה לרגע, כל מסיבה בשבילי היא כמו הראשונה ואני נהנית עד השמיים, מה שהתכוונתי להגיד בזה
ששורה תחתונה פשוט תצא למקומות טובים שאתה נהנה בהם ואם אין כזה דבר אז אל תצא אבל אל תוותר בקלות
...
אפטר אול הבילויים האלה שומרים לנו על השמחת חיים ויש יותר חשוב מזה????
|