כמו שקראתי בפורומים האחרים דחו את השידור בעוד שעתיים קדימה כלומר הסט יתחיל ב1 בלילה זה עוד שעתיים לחכות
בביסיק ביטס השדרן אמר לפני כמה דקות שהסט יתחיל עוד חצי שעה שזה בערך עוד רבע שעה מפרסום ההודעה
quote:Originally posted by warpedd_ בביסיק ביטס השדרן אמר לפני כמה דקות שהסט יתחיל עוד חצי שעה שזה בערך עוד רבע שעה מפרסום ההודעה אני לא מבין אני לא מצליח לקלוט שום שידור של ביסיק ביסט
כוס עמאק עבדו עלינו זה ב1 השאלה זה אם זה ב1 ויש 8 שעות של סט או אם זה ב1 ויש איזה 6-7 שעות?
quote:Originally posted by NyKoN כוס עמאק עבדו עלינו זה ב1 השאלה זה אם זה ב1 ויש 8 שעות של סט או אם זה ב1 ויש איזה 6-7 שעות? הסט יתחיל ב1 בלילה ועד 9 בבוקר שעון ישראל אני מקווה שלא יעבדו עלינו ושהשידור יהיה חלק ללא תקלות
איזה ז**ן דחו את השידור בעוד שעה גרררר עכשיו זה אמור להתחיל ב2 בלילה שעון ישראל
quote:Originally posted by sputnik_IL איזה ז**ן דחו את השידור בעוד שעה גרררר עכשיו זה אמור להתחיל ב2 בלילה שעון ישראל איפה קראת את זה?!
דפקו אותנו זה נגמר אין סט
quote:Originally posted by NyKoN דפקו אותנו זה נגמר אין סט מאיפה אתה יודע שאין סט??
השדרן אמר שכנראה לא יהיה יש סיכוי קטן, אבל לא..
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
מה נסגר בסוף היה או לא ??
quote:Originally posted by warpedd_ מה נסגר בסוף היה או לא ?? לצערי לא היה אני הייתי עד 3 בלילה קיוותי לאולי לנס אבל אז כבר הם אמרו לא בקיצור זה עוד ת'רד של : ארמין ואן ביוראן סולו 8 שעות-השידור שלא היה