quote:Originally posted by AnthemFreak גם באורט טכניקום בגבעתיים לא לומדים יום שישי.. יש לי גם ידידה שלומדת שם היא לא סיפרה לי על זה :/
כן באמת תזכירו לי מה זה לימודים שוב שנה הבאה חחחחח אבל ראסמי איזה בעסה דווקא שסיימנו מתחילים הדברים הטובים
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Scorchio כן באמת תזכירו לי מה זה לימודים שוב שנה הבאה חחחחח אבל ראסמי איזה בעסה דווקא שסיימנו מתחילים הדברים הטובים לא בהכרח טוב! אני לא יודעת איך הייתי סוחבת כל יום מערכת של ללמוד משעת 0 עד 4 רק בשביל שיום שישי אני יהיה מתה מעייפות וישן כל היום
___________________ Never again.
חחחחח לימודים איזה בעדה לכל מי שיש לו עוד ללמוד חחחח למרות שבדוגרי אין כמו תיכון ונראה לי צבע זה פי 10000000 זין
כן חן אנחנו פה הרוב שמינסטים אם אני לא טועה..
quote:Originally posted by warpedd_ למרות שבדוגרי אין כמו תיכון ונראה לי צבע זה פי 10000000 זין כן אה... צבע יכול לבאס לך את התחת זה לא כמו צבא שאפשר להסתדר איתו
___________________ .
אווויי אני בכל מקרה לא לומד שנה הבאה...!!! 3 יחידות :-)) איזה יופי
___________________ מוות לכל שונאי ישראל!!!! זה מוסכם או שגם את זה לשנות יא שמאלנים??? הממממ ... טוב נו זה בסיידר המממ בינתיים
פששש סחטיק לכל אלה שהולכים לעשות ב"ז שנה הבאה בקשר לצבא (ולא צבע..) זה יכול להיות הרבה יותר טוב וזה יכול להיות הרבה יותר גרוע אבל הטריק הוא, לדעת לדבר... זה הכל
גיל אתה רומז שהמצאת סיפורים לקב"ן??? נו נו נו