יופי עוד שרוט סקוטר עודד אתם מתרבים אה?? סתאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםם מה אחי אני צח תהנה פה
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
כן ברוך הבא תהנה, תעשה חיים בלבלות שיגועים
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
ברוך הבא... שכן!
quote:Originally posted by TinkerbeL ברוך הבא אני טלי (כן כן יש פה גם בנות אפילו 2) מממ יש שלוש בנות...:] אל שכחי את חן LA :P אני ידבר איתה היום שתיכנס כבר לפורום
quote:Originally posted by Sniper :P אני ידבר איתה היום שתיכנס כבר לפורום הופה! איזה התרגשות... יא בוגד! לא מספיק לו מה שיש לו בבית חייב לחפש ריגושים בחוץ!!!!!!!!! עזבו........ זה מה שקורה אחרי כמה שעות של הסטוריה
quote:Originally posted by TinkerbeL הופה! איזה התרגשות... יא בוגד! לא מספיק לו מה שיש לו בבית חייב לחפש ריגושים בחוץ!!!!!!!!! עזבו........ זה מה שקורה אחרי כמה שעות של הסטוריה מממממממממממממממממממממממממממממממממ במי אני בוגד?
quote:Originally posted by Sniper מממממממממממממממממממממממממממממממממ במי אני בוגד? אתה בוגד בך עם עצמך... אבל זה ההסטוריה שלה
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter אתה בוגד בך עם עצמך... אבל זה ההסטוריה שלה מוזר...הנוער של היום
שללוםםםפ!@$! ברוך הבא לפורמנו הצנוע אני אלונושקה נעים מאוד פיצפוצים!!$%
אהלן וסהלן שקיות הפתעה בכניסה תעשה חיים
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
ברוך הבא אמיר, מאוד שמח לראות אותך כאן, נחש מי אני תרגיש פה חופשי עם החבר'ה, זרוק המלצות מדי פעם ותראה כמה שפחות כבוד ל- Luckystrike Hell_Copter והכל יהיה בסיידר
___________________ Check My Music
אהה אחי ברוך הבא אני שחר ד"א יש לך טעם טוב במוסיקה... רק טייסטו חסר ברשימה