סעמק בשביל מה לפתוח כל פעם טרד אם אנחנו לא יכולים להיכנס חחחחחחח גם ככה כל הטרד זה התבכיינות..
quote:Originally posted by Shahar סעמק בשביל מה לפתוח כל פעם טרד אם אנחנו לא יכולים להיכנס חחחחחחח גם ככה כל הטרד זה התבכיינות.. צודק
אךךךךך כרגיל... הר זה היה שקוף.. תמיד זה יהיה לגילאי 22 סעממק מבאס רצח בכל אופן יש לי הרגשה שיצא איזה הסכם בין רוברט לפרי במסיבה הזאת... לפחות ניראה לי ככה
quote:Originally posted by YuVaL חכו חפיף עכשיו אנחנו בוכים שנגיע לגיל 22... עוד איזה... 7 שנים... לפחות אני אז נהנה באמת.. אני צופה שעוד שנתיים שלוש מקסימום אני יוכל להכנס למסיבות האלה... יענו להיות מעל 20 זה לפעמים מספיק תלוי במקרה שלך... נראה לי לפחות (
___________________ .
טוב עדיין זה מתחיל להמאס לפתוח כל פעם טרד וכל פעם להגיד אותו דבר.....
פתחו ט'רדים על כאלה דברים ברור עכשיו הנקסט האלה כבר עולים על העצבים עם ההגבלה הזאת
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
quote:Originally posted by luckystrike פתחו ט'רדים על כאלה דברים ברור עכשיו הנקסט האלה כבר עולים על העצבים עם ההגבלה הזאת מה אתה בוכה?! לא אמרת יש לך חינם בנקסט??
ייתכן שאני יהיה במסיבה עדיין לא סגור מקווה שיהיה חזק
quote:Originally posted by Hell_Copter מה אתה בוכה?! לא אמרת יש לך חינם בנקסט?? זה מורן לא אני לא בוכה יא מעפן ואין לי חינם לכאלה מופעים - יש לי מקסימום הנחה וכניסה למרות ההגבלת גיל ...