זה לא שאני חושב שזה חמוד זה חמוד להראות לבנות
___________________ Never again.
טוב מצטער להגיד אבל זה דפוק לגמרי
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
חמוד?? לא נראה לי סתם דבר דפוק
לא זוכר איפה בדיוק ראיתי את זה פעם כבר באמת חמוד אבל לשלוח לך את זה למישי זה באמת יכול להיות דיי מא-גניב
quote:Originally posted by Sniper לא זוכר איפה בדיוק ראיתי את זה פעם כבר באמת חמוד אבל לשלוח לך את זה למישי זה באמת יכול להיות דיי מא-גניב נכון אם יש לך חברה או שסתם אתה וצה להפיע מישהיייי זה משהו נחמדד לאאאללללה אני שלחתי את זה למישהי שסתם רציתי להפתיע אותה וזה עשה את ההעבודהה.........
quote:Originally posted by Hell_Copter אני היחיד שחושב שזה פלצני להפליא? מי אמר שפלצני זה רע? להיות פלצני לפעמים וקיצ'י זה הדבר הכי מתאים שיכול להיות דברים כאלה הם הכי חמודים שיש דיי אני בוכה
quote:Originally posted by Tarantula מי אמר שפלצני זה רע? להיות פלצני לפעמים וקיצ'י זה הדבר הכי מתאים שיכול להיות דברים כאלה הם הכי חמודים שיש דיי אני בוכה תראו תראו מי נזכרה לחזור לפה... טוב שלא עבר כמעט חודש
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter תראו תראו מי נזכרה לחזור לפה... טוב שלא עבר כמעט חודש שששקט אתה תגיד תודה שחזרתי בבבווו!@#
quote:Originally posted by Tarantula שששקט אתה תגיד תודה שחזרתי בבבווו!@# תגיד את תודה שחזרת בוווווו עלייך...