|
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
אז אתה לא שם לב...
כל הזיוני שכל על זה שהוא פעם לא הבין ועכשיו הוא התבגר והוא מבין
זיון שכל אחד גדול
ובקשר לויכוח שהיה אז...
מה הקטע בלעשות פרוגרסיב? סך הכל זה אותו ביט
אבל להרים מלודיה בטראנס פי אלף יותר קשה...
אז מה כל כך מתקדם במוזיקה הזאת... |
שמע אחי אני ממש מבין אותך שאתה אומר שזה לא נעים להגיד למוש משוה רע על איזה טראק שהוא אוהב אם הוא אומר ישר שהמוזיקה שאתה מקשיב זה זבל
אבל מצד שני אתה עכשיו אומר שבעצם פרוגרסיב זה די זבל
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
סך הכל זה אותו ביט
אבל להרים מלודיה בטראנס פי אלף יותר קשה...
|
זה פשוט לא נכון לבוא ולהגיד על סוג שלם של מוזיקה שהוא זבל או לא יודע שזה יורת קשה לעשות, יש דברים יפים בטראנס ויש דברים יפים בפרוגרסיב. נכון שחלק מתחברים יותר למשהו מסויים אבל צריך ללמוד שאסור ללכלך בלי שבאמת מכירים מוזיקה מסויימת.
נכון שאני פעם אהבתי מאוד הארד טראנס, וכל מה שחיפשתי זה טראקים חדשים של וורפ ברדרס, אבל זה עבר לי והפסקתי באיזה תקופה להקשיב לזה. עכשיו זה שפעם הקשבתי לזה והיום כבר לא - לא אומר שזה לא מוזיקה טובה ואין לי זכות להגיד עליה כלום, אם אני לא אתחיל להכנס אליה שוב ואהיה מעודכן בדברים. ומוש אחי נראה לי שאתה יותר מדי עם הראש בתוך הפרוגרסיב וההאוס ובגלל זה אתה אוהב ללכלך על טראנס וזה לדעתי כמו שאמרתי לא בסדר. אבל סתם חזרתי לדבר על זה כי הזכרת את זה רועי, מוש הפעם בכלל לא אמר שום דבר רע על מוזיקה אחרת.
וחוץ מזה זה בכלל לא פרוגרסיב לדעתי הטראק הזה 
זה סתם יצירה יפה וזה לא פרוגרסיב כמו שאני מכיר אותו, זה יותר דיפ טראנס עם נגיעות באמביינט לדעתי.
ומוש ושגיא שניכם מצחיקים למה אתם נראה לי סתם אוהבים לריב 
אתם שניכם בסופו של דבר אומרים אותו דבר לפי מה שאני הבנתי 
אבל שיהיה בכיף אני אישית אוהב לצפות במריבות.
ואני מעריך מאוד את הטעם וידע של שינכם במוזיקה. אבל מוש בלי להעליב, אם שגיא שמפיק 4 שנים ונראה לי מנגן גם בסקסופון אומר משהו על תווים או מלודיות הוא כנראה יודע מה הוא מדבר אז לא צריך ישר להתעצבן אליו ולקורא לו מלך...
דעתי אבל , יאללה זזתי לעבוד
שיהיה לנו שבוע טוב 

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire
|