יו אחי מצטער ... אל תדאג אני מקווה שתהנה בכל זאת ... אני יודע שזה לא המקום לההטפות אבל חבר'ה חופש והכל סעו בזהירות סתם חארם על מה שיקרה אח"כ שלא חושבים על זה בכלל בזמן שעושים את זה ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
משתתף בצערך אחי אמא של אחד מהשיכבה שלי התאבדה לא מזמן הייתה מורה ופיטרו אותה משהו כזה לא מזמן הרבה אנשים עשו את זה... אחי הכאב עוד יעבור לך לכל אחד יש גורל וכל אחד ימות בשלב מסויים ובצורה מסויימת... אבל אחי תשתדל להנות במסיבה שלך והכל
quote:Originally posted by -CosmicFire- משתתף בצערך אחי אמא של אחד מהשיכבה שלי התאבדה לא מזמן הייתה מורה ופיטרו אותה משהו כזה לא מזמן הרבה אנשים עשו את זה... אחי הכאב עוד יעבור לך לכל אחד יש גורל וכל אחד ימות בשלב מסויים ובצורה מסויימת... אבל אחי תשתדל להנות במסיבה שלך והכל איך אני אוהב פסיכולוגים בשקל... אחי אין לי מה להגיד לך כי זה לא ישנה כלום.. תעשה חיים ותהנה כי מסיבת גיוס יש רק פעם אחת..
טוב חזרתי מהמסיבה שלי בכל אופן באו דיי הרבה אבל לא מהאיזור שלי יענתו לא כל הח'ברה באו ובדוגרי אני מבין אותם זה עדיין כואב אבל הקטע שמעצבן אותי זה שפיתאום כולם חברים של ההוא שניפטר.. זה ככ מעצבן אותי כולם מרגישים מגעיל ורושים הודעות אווי במירק מצמרות שער חבר שלי השני עדיין מאושפז אומרים שהוא יצא מזה.. ני מאוד מאוד מקווה שכן עברה שמועה שמישו מטומטם הפיץ שהוא נפטר אבל זה לא היה נכון חלק אמרו שהוא היתעורר מהחוסר הכרה אני לא יודע כלום.. אני מאוד מקווה שהוא יצא מזה בינתיים גילו לו בצקת בריאות, והוא ניפגע םגיעה קלה במוח
מכיר, זה גם כאילו השיחה הכי דבילית שהיתה לך איתו או משהו אינפנטילי כמו משחק כדורסל או לשבת עם מישהו בחמ"ל ולאכול עוגה פתאום נהיה לך כל כך מלא משמעות
משתתף בצערך בכנות, הכי חשוב זה להפנים מזה לקח לדעתי.
___________________ Check My Music