ברוך שובך לארץ לעולם לא הארץ היחידה שלעולם לא קר בה... חחח :]
חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי באקס מן 2 יש את האייסמן הזה שהופך כל דבר לקרח אז יש קטע שהוא נותן נשיפה לאיזה בקבוק כדי שיתקרר אז אריאל דופק צעקה באמצע הסרט "ואללה איתי חייב כזה מישהו שיקרר לו את הקולה" חחחחחחח
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Scorchio חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי באקס מן 2 יש את האייסמן הזה שהופך כל דבר לקרח אז יש קטע שהוא נותן נשיפה לאיזה בקבוק כדי שיתקרר אז אריאל דופק צעקה באמצע הסרט "ואללה איתי חייב כזה מישהו שיקרר לו את הקולה" חחחחחחח כן, החמור הזה, אם הקולה שלו לא ברד לפחות הוא עושה לי "זה חם" !!!!!!!!! בן זונה
חחחחחח אריאל זה היה כזה קטע חזק
וואלה אדי ברוך שובך לארץ עכשיו שגם אני חזרתי לארץ בוא נעשה מפגש איפה אתה גר ברעננה עכשיו? נוכל להפגש באיזה לילה או משהו
___________________ .
bo ahshav? lol
___________________ "Those are my principles, if you don't like them... well, I have others.”