quote:Originally posted by KrazyDJs יאללה תתגברו יבכיינים.. מה קרה ? פתחו ת'רד וחצי כי רצו למכור משו.. מה יש ? ראסמי לדעתי הפורום באחת מתקופותיו הטובות!
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
quote:Originally posted by Flotser ראסמי לדעתי הפורום באחת מתקופותיו הטובות! דוגרי, אני נכנס קורא, לא מכיר פה חצי מהאנשים יוחזרו ימי הנרגילה אצל מורן לאלתר יאללה בוא נארגן מפגש כמו פעם עם המיקסוסים ובאלאגנים
quote:Originally posted by Sniper חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי מלא עוזבים פה... !?!?!?!?!!? למה להעלים עובדות תגיד מתגייסים
אל תדאגו הרודן חזר אין לי כח לקרוא המון מהדברים שרשמתם פה נקרא אולי מחר ביי
___________________ Never again.
quote:Originally posted by Eitan E arrrrrr nasty ...kinky יאללה איפה רועי נו שיחזור כבר אני יחכה לו עם ערכת הסאדו שלי אני פה... אל תדאג דודו... ננסה לשמור על הסדר בנתיים שאני עוד פה
___________________ .
quote:Originally posted by Hell_Copter אני פה... אל תדאג דודו... חחחח דודו? אחי איזה טריפ רע לקחת? טוב אם דודו עושה לך את זה אז אני יהיה דודו - למה כי אני משוגע איזה יופי שחזרת עכשיו לא יהיו טרדים למכירה: מסטיק פה שלישי או קונדום ז רביעי וכדומה... ברוך שובו של הרודן
quote:Originally posted by Eitan E חחחח דודו? אחי איזה טריפ רע לקחת? טוב אם דודו עושה לך את זה אז אני יהיה דודו - למה כי אני משוגע אתה על טריפ אח שלי דיברתי אל דודו... שבפורום נקרא גם סקלז... קיצר... שבלול אחי