פיטמה או לא אני יותר חתיך ממך שאל את אלונה
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Scorchio פיטמה או לא אני יותר חתיך ממך שאל את אלונה חחחחחחחח עזוב.. זה צח, חתיך עולמי ביקורתי על כל אחד קבל אותו ככה
בעע כל התמונות איקס אדום ... אקיצר, ברוך שובך שגיא, נראה שהתנסית שם בכל מיני דברים חדשים... חחחחח פארט פינגפונג הרג אותי
___________________ Check My Music
גבררררררררר מנשמע אחי !!! לא נהייתה אמריקקי שמן נכון ? איך היה ? נהנתה ? שמעתי פמפמתה איזה כוסית הא )
quote:Originally posted by Scorchio פיטמה או לא אני יותר חתיך ממך שאל את אלונה קבל ביטול, אחרי שבחורה שנראית ככה תגיד לך שאתה נראה טוב ויהיה לך קטע איתה אז תחזור אליי... השמאלית פה... ואני לא משקר, שאל את יובל...
___________________ Music----is----universaL Pay a visit good fella: Xetro's MySpace Xetro's Facebook page
אחיייי ואלקם באק!!! אמרת שתספר על הכוסית שפגשת שם אז יאללללללללללה אני מחכה תשים תמונות!
כן אחי, ברגע שהתמונות יחזרו מפיתוח, בנתיים פירסמתי את התמונה הזאת, אבל הבנתי שהלינק שבור...
quote:Originally posted by Vortex_SA כן אחי, ברגע שהתמונות יחזרו מפיתוח, בנתיים פירסמתי את התמונה הזאת, אבל הבנתי שהלינק שבור... עכשיו דווקא עובד לי הלינק
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
חחחחחח אני מת לנסות את הפינגפונג הזה איזה משחקים יש להם האמריקיים אבל אחי בכל זאת Welcome back ;]
quote:Originally posted by Scorchio היו לי קטעים עם בחורות שנראו הרבה יותר טוב מזאתי... אז אני לא מתלהב ואיך אתה עושה עניין מבדיחה קטנה חוץ מזה איך אף אחד לא הגיב על התמונה של יובל ממש הערס הזועם סבבה אחי... באמת יובל זועם האמת אנחנו הרצנו צחוקים ופתאום יובל דופק פרצוף רציני כזה...