חחחחח.... רועי מותק אפילו אני חוזרת המקרה הטוב רק פעם בשבועים אז ככה ש... מצחיק... כמה שאתה חמוד כשאתה נאיבי ועוד פעם אני מפסידה דבר טוב
שכחתי שזה אמור להיות אתמול עד שנזכרתי שאתמול היה ה 6 בנובמבר... מישהו ראה? מישהו הקליט?! היה בכלל!?!?
___________________ .
שכחתי!!!! דווקא יום חמישי?!
___________________ I'm not an artist.... I'm a f****n work of art.
גם אני שכחתי! אבל לא ניראה לי שהיה! כי לא ראיתי שום פירסומת על זה....
quote:Originally posted by Sm0keMachine גם אני שכחתי! אבל לא ניראה לי שהיה! כי לא ראיתי שום פירסומת על זה.... נכון?! גם אני לא ראיתי אני אומר נעשה לינץ' על נייקון אם הוא עבד עלינו!!
גם באתר של קשת אין כלום..
אני חושב שקראתי איפשהו שדחו את זה
___________________ Never again.
quote:Originally posted by Hell_Copter אני אומר נעשה לינץ' על נייקון אם הוא עבד עלינו!! נעשה לינץ' עליך יא שמן נפצ'ר לך את השרירים לא שיקרתי... קראתי בויינט שמחזירים לעוד עונה... בטח דחו את זה או משהו
quote:Originally posted by NyKoN נעשה לינץ' עליך יא שמן נפצ'ר לך את השרירים לא שיקרתי... קראתי בויינט שמחזירים לעוד עונה... בטח דחו את זה או משהו ראסמי שטות!! אתה תלמד ששמן מי שעשה אותך!! ואתה עובד עלינו בקשר לאוז... צריך לסקול אותך באבנים!!!! חבר'ה נתאסף בחסות החשיכה עם סלעים וחצץ ונסקול אותו עד זוב דם
אחרי שאנשים לא רצו להתאסף איתי בחסות החשיכה לסקול אותו בחצץ ואבנים... החלטתי שאני יודיע לכם אחרי הכל שאוז חוזרת היום!!!!! בשעה 23:30 ככה בערוץ 2... רשת לא זזים מהבית!!
כלי!!! ועוד אני בבית מעולה מת על הסידרה הזאת, אחת הטובות שיש ערוץ 2 שיחקו אותה בעונה הזאת עם הסדרות מחו"ל אוז, סופרנוס, חברים חבל"ז
טוב אני הולך להתכונן נפשית לקראת החזרה זה מתחיל עוד פחות מ 20 דקות!!! תבלו!!