wow!!!!! 13 אלף?!?!?! לא חושבת שאי פעם אני יגיע לזה........... מזל טוב
quote:Originally posted by Biondo רגע רגע רגע האם אני קורא רמיזה על כך שאין כאן חיים למישהו? כן, אתה קורא רמיזה, ואני גם יגיד את זה שוב רועי פאקינג גט אלייפ!!!! זה כבר משוגע!!!..... אתה אשכרה עושה 1000 פוסטים כל שבועיים זה מפחיד
13008 (18.44 posts per day) רועי יא מטורף....
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by YuVaL כן, אתה קורא רמיזה, ואני גם יגיד את זה שוב רועי פאקינג גט אלייפ!!!! זה כבר משוגע!!!..... אתה אשכרה עושה 1000 פוסטים כל שבועיים זה מפחיד ואתה ילד הומו... אם כבר מדברים על דברים מפחידים אני חופשי ומאושר בלי כלום על הטוסיק בקשר לזה... גם כן... ילד כמו יובל אומר לי למצוא חיים... לאן הגענו מוזר.. הנוער של היום
___________________ .
SPAMMER
quote:Originally posted by Hell_Copter ואתה ילד הומו... אם כבר מדברים על דברים מפחידים אני חופשי ומאושר בלי כלום על הטוסיק בקשר לזה... גם כן... ילד כמו יובל אומר לי למצוא חיים... לאן הגענו מוזר.. הנוער של היום חחחחח אתה רק מצדיק את הנקודה שלי רועי....
quote:Originally posted by YuVaL חחחחח אתה רק מצדיק את הנקודה שלי רועי.... מה לעשות כנראה זה כל מה שיש לי לעשות לא?
מזל טוב אחי...
מזל"ט אח שלא שלי... עד מליון ושמונה ושמונים מליון אלף ואחת פוסטים מאושרים
מזל טוב יא ששששששמן הלוואי כשתגיע ל 1500 יתפוצצו לך כל השרירים ואז תהיה שחיף
quote:Originally posted by coby מזל טוב יא ששששששמן הלוואי כשתגיע ל 1500 יתפוצצו לך כל השרירים ואז תהיה שחיף שכחת 0....
quote:Originally posted by KosmiK-G8 שכחת 0.... לא הוא לא... הרי הוא עצמו חתיכת ילד 0...