Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

תאמינו לי לארגן מסיבות לנוער זה הדבר ,אין לי ספק אפילו שאם תשים להם איזה דיסק של לאסגו לא ממוקסס תרוויח אותו כסף מהמסיבה,אין פשוט לא צריך להשקיע כלום הם באים בשביל ללכת מכות להגיד שהם היו באומן 17 וזהו.
לארגן מסיבות לנוער זה כמו להיות שר בלי תיק.

Old Post Jan-05-2004 00:37 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Eitan E
Supreme tranceaddict

Registered: May 2003

יש לי עוד שאלה
למה אין חברת הפקות נורמלית ניקח לדוגמה כמו נקסט שיוכלו להביא אומנים מהשורה ה 1 כמו פרי קורסטן ארמין וחבריו.. למסיבה של +18

[/QUOTE]

+חחחח יצא לי 118

למרות שאני חושב על זה עכשיו זה יכול להיות משעשע לראות מבוגרים שעושים תחרות מי יגיע ראשון למועדון על כסא גלגלים

או מי שימלא ראשון את השק שתן...

סתם עזבו אני קצת שיכור אחרי ג'וני ווקר אדום

Old Post Jan-05-2004 01:18  Israel
Click Here to See the Profile for Eitan E Click here to Send Eitan E a Private Message Visit Eitan E's homepage! Add Eitan E to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

quote:
Originally posted by Origin
אחי אני חושב אחרת....הקהל בארץ רגיל לחרה שמריצים להם....לכן אם תיתן להם משהוא אחר שהם לא רגילים אלוו הם פשוט לא יבינו מה זה ויתלוננו

רוב המועדונים בארץ לא יכולים ולא רוצים להסתכן בשינוי המוזיקה מי מיין סטרים למשהוא שלא מקובל פה...ביגלל ההפסדים הכספיים ....רק מועדונים גדולים כמו דום ,האומן יכולים להרשות לעצמם להיתקדם....

אחי אני לא אומר פתאום להחליף את כל המוסיקה בכל המועדונים בארץ.....
אני אומר לאט לאט.....
למשל, מתחילים את המסיבה עם מוסיקה שחורה וכאלה, וכשעולים ואלקטרוני, שמים איזה די ג'יי שישים במשך שעה ככה דברים איכותיים..... ואז חוזרים למיין סטרים.....
ואם הביקורות טובות, אז שבועיים ככה אחרי זה, מביאים אותו לשעתיים....
ואז לאט לאט מתחילים עם זה בכל מיני מקומות כדי לראות איך הקהל מגיב....

וככה לאט לאט לדחוף מוסיקה איכותית....... יש מבין??

Old Post Jan-05-2004 07:13  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Origin
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2002

יש אחי יש ....הבעיה היא שאנחנו רק מזיינים פה בשכל ואין לנו דרך לשנות כלום ..............................................................

Old Post Jan-05-2004 10:45  Israel
Click Here to See the Profile for Origin Click here to Send Origin a Private Message Add Origin to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

חכה חכה
אנחנו עוד קטנים מדי כדי לעשות שינויים....... אבל לאט לאט אנחנו עולים למעלה, ואנחנו נעלה בסצנה, ונחנך את הדור הזה.....

הנה יש לנו כבר אנשים שעושים את זה.... כמו גיל, אלי, די ג'יי גוש.....

לאט לאט אחי

רומא לא נבנתה ביום.....

Old Post Jan-05-2004 11:20  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Origin
Supreme tranceaddict

Registered: Jun 2002

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
חכה חכה
אנחנו עוד קטנים מדי כדי לעשות שינויים....... אבל לאט לאט אנחנו עולים למעלה, ואנחנו נעלה בסצנה, ונחנך את הדור הזה.....

הנה יש לנו כבר אנשים שעושים את זה.... כמו גיל, אלי, די ג'יי גוש.....

לאט לאט אחי

רומא לא נבנתה ביום.....

Word UP !

Old Post Jan-05-2004 13:23  Israel
Click Here to See the Profile for Origin Click here to Send Origin a Private Message Add Origin to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

אכן צעירים אנחנו..

בנוגע למיינסטרים, זה רק אשמת הרדיו והטלויזיה
שמשיעים הרבה מידי מהחרא הזה..
וכל הנוער - 20 מקשיבים רק לזה..
ומצפים לשמוע תחרא הזה במעודונים גם..
כי כמובן זה מצליח ברדיו..

Old Post Jan-05-2004 13:30  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
warpedd_
until when?!

Registered: Nov 2001

אני יתן לך דוגמא
לפני שבועים הייתי בפראנויה
ושמים שמה דברים כמו
carrera 2
catre blanche
שהם איכותים בלי כל ספק

אבל אחרי זה ממשיכים עם הזבל כאילו אין מחר
אז מה עשינו בזה?

Old Post Jan-05-2004 15:25  Israel
Click Here to See the Profile for warpedd_ Click here to Send warpedd_ a Private Message Add warpedd_ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

נו, ת'צודק בקטע הזה..
אז עכשיו שאני חושב על זה..
זה הדי ג'איים כנראה שהדפוקים מבינינו..
או אולי המפיקים של הכל..

:\

Old Post Jan-05-2004 15:37  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

לדעתי יש גם את הקטע שכל בן אדם שני שרוצה לעשות פוזות על החברים שלו, קונה ציוד ומחליט שהוא די ג'יי..... ואז, מכיוון שאין לו מקור אחר למוסיקה, ואין לו מקור אחר לשמות, הוא מוריד מהקאזה את כל הדברים המוכרים מהאמ טי וי וכאלה דברים מסריחים שאנחנו מדברים עליהם פה.....

ושלא נדבר על זה שהם לא יודעים למקסס בשיט..... אבל מה - הם ממזרים והם מכירים את כל האנשים הנכונים ויודעים להגיד את כל הדברים הנכונים כדי לעשות רושם, וככה נותנים להם לתקלט במועדון.......

עכשיו הקהל, ששומע את מה שהוא אוהב לשמוע ברדיו, באמ טי וי, וכו' - מרוצה! כי זה מה שהוא מכיר וזה מה שהוא אוהב!!!
אז המפיקים רואים שהקהל אוהב את זה, וככה הם גם מקבלים את האשליה שהדי ג'יי הוא טוב..... ומביאים אותו עוד פעם לתקלט.... וככה הוא שם כל פעם את אותו חרא ואוהבים אותו על זה........

ככה שלכל אחד יש צד ואשמה בעניין.....
מבינים?

אבל אני אומר לכם, הסיבה היחידה שזה קורה, זה שהקהל לא נחשף מספיק למוסיקה הזאת!!!! בדיוק כמו מה שתומר אמר! עושים טובה ומשמיעים 2-3 טראקים איכותיים וממשיכים עם הזבל!!!!
אם תהיה יותר חשיפה, תהיה יותר איכות בסצנה! אני בטוח בזה!!!!

עד עכשיו, כל מי שיש לו ראש טיפה פתוח למוסיקה (סתומרת, לא אנשים אטומים שאוהבים אך ורק רוק או משהו כזה), והשמעתי לו טראקים טובים שיש לי על המחשב, ממש אהב את מה שהוא שמע!!!! וזה רק מוכיח שהקהל מוכן לשמוע דברים חדשים, אבל הוא לא נחשף לזה מספיק......

Old Post Jan-05-2004 16:18  Israel
ronsh
Let The Music Guide You

Registered: Sep 2003

לא יודע איך זה במרכז
אבל בצפון... כל פעם שיש איזה מישהו שכן מנגן מוזיקה איכותית הרחבה ריקה..
אני יסביר את עצמי...
בהתחלה יש מוזיקה שחורה ברחבה הראשית...ואז יש פיצוץ אוכלוסין..
אי אפשר לזוז..בנות הכל...

אחר כך...שמעלים טיפה את הקצב המקום מתרוקן....ודווקא פה שמים קצת זבל בטוח שלא אקפולקו..אבל דברים יותר בכיוון הדאנס..
אבל
שמים גם מוזיקה איכותית..כמו גבריאל ודרזדן ברמיקסהם השונים.

אבל כמובן שהרחבה המרכזית ריקה למדי
כל הבנות הולכות לשחורה והבנים אחריהם
ואז זה מבאס

טראנס
ישראל

טייסטו
ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל

Old Post Jan-05-2004 16:42  Israel
Click Here to See the Profile for ronsh Click here to Send ronsh a Private Message Visit ronsh's homepage! Add ronsh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ_Yuval
Tranzy State Of Mind

Registered: Apr 2003

צריך לארגן מסיבה בארץ שתנוגן בה רק מוזיקה איכותית
uplifing/epic trance, hard trance , tech trance
בקיצור מה שנקרא היום בארץ קלאב טראנס
בשביל הפרסום ננסה להביא את רוברט גיטלמן,ארתור גורדון ועידן גוטמן

אני בטוח שיכולים לשכנע אותם אנשים שמכירים אותם אם נגיד להם מה המטרה

עכשיו במסיבה הזאת יתקלטו כל הדיג'ים מהפורום שלנו (אהעם)
יעני משהו כמו
mysteryland / dance valley
נראה כמה קהל בארץ באמת יהנה מהמוזיקה שלנו במסיבות ואם יצליח נגייס כסף לעוד מסיבות

בינתיים זה רק חלום שלי השאלה אם אנחנו מסוגלים לארגן משהו כזה

אל תתנפלו עלי!!

Old Post Jan-05-2004 17:30  Israel
Click Here to See the Profile for DJ_Yuval Click here to Send DJ_Yuval a Private Message Visit DJ_Yuval's homepage! Add DJ_Yuval to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הקהל הישראלי - והפעם: מה זה קורה פה???
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): « 1 [2] 3 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackAnother Easy ID [2005] [4]

Click here to listen to the sample!Pause playbackJohan Gielen - "Flash" [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 13:35.

Forum Rules: