|
|
|
|
 |
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
|
|
| quote: | Originally posted by GLoBaL-MUZiK
שחר מה נסגר איתך? יש פה בפורום הזה יותר מ-90 אחוז שעשו רמיקס והשתמשו בחלקים מטראק אחר, ונחש מה? הם לא ביקשו אישור...הרמיקס הזה או איך שתיקרא לזה, זה היה סתם בשביל הכייף...אבל בכל זאת זה לקח קצת זמן
.ותאמין לי שלא רצינו שזה ילך לתחרות רמיקסים, חברשלי הביא לי את האקפלה
אין לי מושג איך זה הגיע לרדיו, אבל גם אם לא ביקשתי רשות מהאומן, אם הרדיו מנגן משהו שאני עשיתי לפחות שיהיה לו את הכבוד להגיד מי אחראי על זה
ובכלל רדיו בי-יו משמיע הרבה רמיקסים של יוצרים ישראלים כמו
DJ BAGO
DJ TAYZAX
'וכו
וגם הם לא ביקשו רשות להכין רמיקסים |
בקשר ל 90% שעשו רמיקס והשתמשו בחלקים מטראק אחר ולא ביקשו אישור ... אמרתי שהם עשו משהו חוקי? זה אחושרמוטה לא חוקי...בתכלס זה מעניין לי תביצה הימנית אבל יש אנשים שזה יעניין אותם ויכולים לזיין את אלה שעשו את זה...
בקשר לרמיקס שלך - אני יודע שזה בשביל הכיף וסבבה אבל דברתי על הקטע של החוקיות...ואם השתמשת באקפללה שנתנו בפורום של ביו זה עוד סבבה לדעתי.. אבל להשתמש באקפללה מלאה בלי רשות מהזמרת זה לא חוקי, ובטח לא שימוש של השיר של הזמרת האנגלית ההיא כי ממנה אין אישור..
ובקשר לרדיו - הרדיו קיבל את זה ממישהו, אולי מחבר שלך... או מכל אחד שזה הגיע אליו ואמר להם זה רמיקס שהכין בלה בלה בלה בלה... ובגלל זה ברדיו אמרו שאת הרמיקס הכין בלה בלה בלה... לפי האינפורמציה שהם קיבלו
הרדיו לא עשה לך בכוונה.. אין לו אינטרס...ובאמת הרדיו משמיע הרבה דברים כאלה ואני לא יודע אם מותר לו, אבל לבאגו וטייזקס וכו' בטוח שאסור לעשות את הרמיקסים האלה בלי אישור מהאומן... ואין להם אישור ממנו כי אם היה להם אישור הם היו מקבלים אקפללה ולא משתמשים בשיר המלא ומוסיפים לו קצב...
וזה שמשמיע את החרא בביו זה אלבו שהוא גם לא ממש דיג'יי ולסתם בשביל להזכיר למי שלא זוכר הוא גם היה עושה "רמיקסים" עד לא מזמן.. אז הוא לא רחוק מזה .. 
אני לא יודע למה ואזאנא משמיע דברים כאלה לפעמים, הוא שדרן שבטוח יודע מה מותר ומה לא.. לא יודע למה
אבל שמעתי שגם עידן גוטמן מקבל פרומואים שיוצאים באינטרנט ומשמיע... ואסור לו!
וארתור גורדון ניגן ריפ של הרמיקס של טייסטו ל
barbares adagio for strings
מההופעה בקונצרט...
אלוהים יודע למה הם עושים את זה...
בתכלס זה הורס את השם שלהם ואת הרמה... ממתי דיג'יי שם ריפ בסט שלו...ועוד ברדיו...
ובקשר אלייך - הייתי רוצה דווקא לשמוע את הרמיקס שלך...ואל תקח אישית מה שאמרתי על חוקי לא חוקי... זה בכלליות על רמיקסים שעושים...ואתה עשית אז זה נוגע גם אלייך...אני יודע שמליונים עושים את זה...
ובקשר לזכויות יוצרים שקובי אמר - אתה לא יכול לקבל עליו, כי לך גם ככה אין זכות לעשות את הרמיקס.. אבל אם הייתה אז באמת הייתה צריך לעשות...
בהצלחה נשמה
|
|
Jan-12-2004 08:13
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 14:56.
Forum Rules: