אם הייתי יודע שאני יכול להכנס לחממה בלי שנתון 84 ובלי חוגר אני מגיע אבל אני מפחד שלא יכניסו אותי
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook אם הייתי יודע שאני יכול להכנס לחממה בלי שנתון 84 ובלי חוגר אני מגיע אבל אני מפחד שלא יכניסו אותי בלי חוגר זה באמת יכול להיות בעיה יש לי חבר מהצבא שיכול להיות מקמבן לי משהו היום לשם אבל לא סגור על זה עוד... צריך לדבר איתו
___________________ .
quote:Originally posted by H.A. ממש לא! יש של טכנאי מטוסים, מורות ועוד הרבה... בכל אופן בהצלחה בגלל זה הוא אמר בד"כ... מה פירוש הניק שלך?? חן בהצלחה בחורון, אני מצפה לפרוטקציות :P
וואלה יש לי גם חבר טוב הולך מחר לקד"צ של ממרם קצת עצלן אבל אני בטוח שהצבא יסדר לו קצת ת'מוח
___________________ אין לי כוח לחתימה! =\
ואלה ?! מזכיר אותי
AHHHHHHHHHH
כל פעם אני מוצא את עצמי אחרי איזה חודש שאני לא כותב... לא חשוב בקיצור חן, שיהיה בהצלחה גבר גבר
קבלו את השוחר החדש ! אני בדיוק הולך לישון מחר בערב נקווה שיהיה לי יותר כח לכתוב לילה טוב אנשים
וואי תחשוב על זה ככה עכשיו אתה וחברים שלך זה כמו הטוב הרע והמכוער השוחר, השחור והשחר
קוף לאן יוצאים היום סוף סוף יש תעודה
quote:Originally posted by DjChook קוף לאן יוצאים היום סוף סוף יש תעודה תודה שהייתה יציאה חזקה... קיצר... שחר אמר לי שאתה כולך בקוע ולא רוצה לצאת דיר בלאק חן דבר איתי בערב
שחר הומו סגרתי את הפלאפון ורשמתי לו באייסיקיו "אני לא יוצא" ההוא התקשר השאיר לי הודעה קולית שלח הודעות SMS ולאייסיקיו בעצבים ואני ישן לי בכייף ברור שיוצאים אחי.. משתדלים לפחות אני אעשה לך טלפון אחרי סבתא