quote:Originally posted by Sniper לכל הפזמניקים פה לא להתעצבן אבל אני חייב לרשום את זה עדדדדדדדדדדדדדדדד מתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ברגע שזה יגמר אני יוכל לעבוד ועם הכסף לסוע לשם!!! ברגע שזה יגמר בשבילך יהיו לי שערות לבנות וכבר לא תהיה לי זקפה
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by KosmiK-G8 ברגע שזה יגמר בשבילך יהיו לי שערות לבנות וכבר לא תהיה לי זקפה אל תיהיה בטוח בזה:]
Time: 20:00 - 01:00. Entrance at 19.00 זה נראה לי כמו מסיבת גן ילדים הגבלת גיל בארץ זה דבר טוב מצד אחד כי אף בן 22 לא רוצה להיות במסיבת גן כמו שיהיה בשוודיה , עם ילדודס בני 16
קלאבר, יש עליך 22 ?
quote:Originally posted by markfeldman קלאבר, יש עליך 22 ? מה הוא ממיר של יס שיהיה עליו 22??
quote:Originally posted by markfeldman קלאבר, יש עליך 22 ? חופשי יש עלי
quote:יש עלי אז יאללה בוא נטוס לשבדיה !
quote:Originally posted by markfeldman אז יאללה בוא נטוס לשבדיה ! 1 אני לא מעוניין להיות במסיבה עם ילדודס 2 יש מסיבות יותר טובות לטוס בשבילן
quote:Originally posted by cluBBer 1 אני לא מעוניין להיות במסיבה עם ילדודס 2 יש מסיבות יותר טובות לטוס בשבילן נקודה טובה מארק בוא נלך בקטן עוד 3 שבועות ארמין אנחנו שם?
אני לא כל כך חושב שאילן התכוון שבאמת מישהו יסע לשם אלא רק רצה להבהיר נקודה שבשבדיה זה לא קורה כמו פה אז מה ההתרגשות? חוץ מזה... שוודיות זה להיט
___________________ .
quote:יש מסיבות יותר טובות לטוס בשבילן אז יאללה ! תבדוק את הטרד שלי לגבי סופ"ש בהולנד... ואילן, לשאלתך אני מקווה מאוד שאוכל להגיע, אני כבר אדבר איתך...
עכשיו אני בבעיה אני כנראה יהיה בבסיס