Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הפועל ירושלים מחזיקת גביע יול"ב!!!!!
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

גם היה כמה פעמים שהם כל הזמן אמרו הפועל תל אביב במקום ירושלים
זה גם היה משעשע

Old Post Apr-15-2004 01:55 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003
Dunno

חחחחחחח ערוץ 1,הם כאלה לא מיקצועים צועקים למאמנים לבוא לדבר איתם שתי הקשישים העתיקים האלה כול כך לא קשורים לחיים כאילו דפקו אותם במגרש ואין קשר בינהם.

חחחחחחחח הכי מצחיק אותי כשהם אומרים משהו בסיגנון : "לשפר יש מאזן של 20 נקודות"
איך 20 נקודות זה מאזן??!!! זה מה ניכנס צריך להזכיר כמה ניכנסו וכמה לא על מנת שזה יהיה מאזן...
או שהם אמרו בשמחק האחרון של מכבי: "מכבי פשוט לא במישחק אחוזי קליעה גרועים של 50 אחוז או ואבוי..."
ותבינו שלקבוצות נ.ב.א יש לילות של 45 אחוז הם שמחים כאילו אין מחר

במישחק הזה אבל הם באמת הגזימו וזיינו את המוח בלי סוף הם דיברו וקדחו במוח כוס אמא שלכם תנו לראות את המשחק!
ומה איזה שחקן קולע מחצי מרחק ישר חייבים להראות לך ריפליי של הזריקה 3 פעמים כך שאתה מפספס פה חצי התקפה שם חצי התקפה חופשי,זה באמת היה שידור גרוע...

ואגב אני לא הייתי ממהר להגיד שהכדורסל הישראלי השתפר בצורה דרסטית כול כך על סמך ביצועי הקבוצות האלה כי בדוגרי תוציא את הזרים ועם מה נשארת?מה אם הם יעזבו שנה הבאה ויבואו זרים פחות טובים,אז נוכל להגיד על סמך זה שהכדורסל הישראלי בירידה? לדעתי צריך למדוד כמה הכדורסל הישראלי מפותח ובאיזה רמה אנחנו באמת על סמך ביצועי הנבחרת.

Old Post Apr-15-2004 11:31 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

אשכרה נקרעתי אורי לוי לא קשור לכלום פשוט הוא לא
יודע לשדר ורועי כמעט כל המשחק הם קראו לירושליים ת"א ותמיד ארדיטי
לא הבין למה השעון קצר כל כך לפחות שיידע חוקים של כדורסל לפני שהוא הולך לפרשן המעפן .

הכי הצחיק אותי שהם כמו זקנים נותנים קריאות לא קשורות ולא מקצועיות כאלה של "אוי אוי אוי כמעט כמעט נו עוד קצת ... שיייייט" וכל מיני כאלה
כאילו הם שוכחים שהם בשידור בכלל וסתם מדברים...

דווקא היה מצחיק אבל סה"כ לראות ככה שידור כל רגע אני וחברים
שלי שבאו לראות פה את המשחק נקרענו מצחוק ... וגיל גם אני התבלבלתי בגלל אורי לוי וחשבתי שזה הרבע האחרון !

לפחות במשחקים של מכבי רמי עוד משדר יחסית נורמלי ...

תגידו היול"ב זה ליגה מקבילה ליורוליג ?
התווכחתי עם חבר שלי על זה

Old Post Apr-15-2004 14:14  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by luckystrike
תגידו היול"ב זה ליגה מקבילה ליורוליג ?
התווכחתי עם חבר שלי על זה

זאת לא ליגה מקבילה ליורוליג
הייתי אומר זה משהו בסטייל של גביע ספורטה של פעם אם זה אומר לך משהו...

Old Post Apr-29-2004 21:24 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > הפועל ירושלים מחזיקת גביע יול"ב!!!!!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackgreat track from Bs As Deep set [2006] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackSoho - "Flyin Madness (Vocal Mix)" [2003]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 11:32.

Forum Rules: