|
| quote: | Originally posted by taltul
תגיד אתה נורמאלי?
הכי מצחיק שאתה בא עוד ומצדיק את זה...מה קשור להיות אטומים??? אנחנו לא פאראנואים או משהו...אבל שראפ זה ראפ וטראנס זה טראנס והפורום הזה לא נועד בישביל לדבר פה על ההתפתחות של ההיפ הופ...
לך תעשה חיפוש בפורום טראנס-אדיקט כללי ואני צר לי לאכזב אותך לא תמצא שם אף טרד שבו הזכרה מילה "היפ הופ"...
הדבר עוד פעם מוכיח את ההשתלטות המאכזבת של הראפ בארץ ותוצאות הלא פחות מאכזבות...ומה שזה עושה מאנשים....
ותגיד לי עכשיו אז איך שונה מכל "קלאבר ישראלי" אחר שבא למועדון המתפרק מהלהיט הבא של סבלימינאל או 50 סנט???? ואיך הפורום שונה אז מהפורומים אחרים כמו של רדיו 99 או לילה....???
לגבי הפורום כל הטרדים האחרים הלא קשורים לטראנס הם לפחות בנושא נייטרלי ולא על היפ הופ שזה נושא מנוגד לכל האידיליות שגדלנו עליהם ושהפורום הזה מנסה לקדם...
?תגיד לי בן כמה אתה לפני שאתה אומר את זה
חחח...לפי מה שאמרת אתה זה שמייצג את הנוער של היום שיודע טוב טוב להבדיל ין סנופ-דוג לבין אמינם.... |
נו בסדר, הפורום מקדם טראנס ומוסיקה אלקטרונית,
אבל מה איכפת לך שמישהו פותח מדי פעם טרד על סגנון מוסיקה אחר???
זה שאתה לא אוהב מוסיקה שחורה זה סיפור אחר... וזה שנפתח טרד אחד על זה פעם ב-100 שנה לא אומר שזה משתלט על הנוער בארץ או מה שאתה אמרת
אז אל תדאג.... אין לך עדיין ממה להתאכזב.......
ואיך הפורום הזה שונה? אני באמת צריך להגיד לך!?
פה יש אנשים הרבה יותר איכותיים מפורומים אחרים......
אבל תאמין לי שגם בפורום הזה, וגם בפורומים האחרים של טראנס אדיקט יש הרבה אנשים ששומעים גם היפ הופ וראפ..... זה ממש לא קשור......
ואגב, לא ידעתי שלמוסיקה אלקטרונית יש אידיאולוגיה....
תסביר לי בבקשה, מה האידיאולוגיה של המוסיקה האלקטרונית? אילו עקרונות אנחנו מייצגים בדיוק?
על אילו עקרונות גדלנו בדיוק?
אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר!?!?!?
זה שאנחנו שומעים אלקטרוני לא אומר שאנחנו צריכים להתרחק מסגנונות אחרים
שמור על ראש פתוח, אחי, תאמין לי - הכי טוב.......
אבל כמו שאמרתי מקודם..... הכל עניין של טעם.....
ובקשר למה שאמרת על הגיל שלי, אני בן 18, נציג גאה של הנוער בארץ, וגם אחד שאוהב לבקר אותה מדי פעם.......
ואני יודע להבדיל בין סנופ דוג לבין אמינם.... אמינם לבן, סנופ דוג שחור... 
אבל מה זה קשור??