Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > היפ הופ ישראלי
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by yaman
בכול מועדון

לא ממש ..
בד"כ יש כל הזמןןן מוזיקה שחורה שזה נמאס. ופה ושם מיסחור רצחני וזהו
ואז בסוף פסי טראנס לפנים

Old Post Apr-16-2004 13:20 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

quote:
Originally posted by taltul
תגיד אתה נורמאלי?
הכי מצחיק שאתה בא עוד ומצדיק את זה...מה קשור להיות אטומים??? אנחנו לא פאראנואים או משהו...אבל שראפ זה ראפ וטראנס זה טראנס והפורום הזה לא נועד בישביל לדבר פה על ההתפתחות של ההיפ הופ...
לך תעשה חיפוש בפורום טראנס-אדיקט כללי ואני צר לי לאכזב אותך לא תמצא שם אף טרד שבו הזכרה מילה "היפ הופ"...
הדבר עוד פעם מוכיח את ההשתלטות המאכזבת של הראפ בארץ ותוצאות הלא פחות מאכזבות...ומה שזה עושה מאנשים....
ותגיד לי עכשיו אז איך שונה מכל "קלאבר ישראלי" אחר שבא למועדון המתפרק מהלהיט הבא של סבלימינאל או 50 סנט???? ואיך הפורום שונה אז מהפורומים אחרים כמו של רדיו 99 או לילה....???

לגבי הפורום כל הטרדים האחרים הלא קשורים לטראנס הם לפחות בנושא נייטרלי ולא על היפ הופ שזה נושא מנוגד לכל האידיליות שגדלנו עליהם ושהפורום הזה מנסה לקדם...

?תגיד לי בן כמה אתה לפני שאתה אומר את זה
חחח...לפי מה שאמרת אתה זה שמייצג את הנוער של היום שיודע טוב טוב להבדיל ין סנופ-דוג לבין אמינם....

נו בסדר, הפורום מקדם טראנס ומוסיקה אלקטרונית,
אבל מה איכפת לך שמישהו פותח מדי פעם טרד על סגנון מוסיקה אחר???

זה שאתה לא אוהב מוסיקה שחורה זה סיפור אחר... וזה שנפתח טרד אחד על זה פעם ב-100 שנה לא אומר שזה משתלט על הנוער בארץ או מה שאתה אמרת
אז אל תדאג.... אין לך עדיין ממה להתאכזב.......

ואיך הפורום הזה שונה? אני באמת צריך להגיד לך!?
פה יש אנשים הרבה יותר איכותיים מפורומים אחרים......
אבל תאמין לי שגם בפורום הזה, וגם בפורומים האחרים של טראנס אדיקט יש הרבה אנשים ששומעים גם היפ הופ וראפ..... זה ממש לא קשור......

ואגב, לא ידעתי שלמוסיקה אלקטרונית יש אידיאולוגיה....
תסביר לי בבקשה, מה האידיאולוגיה של המוסיקה האלקטרונית? אילו עקרונות אנחנו מייצגים בדיוק?
על אילו עקרונות גדלנו בדיוק?
אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר!?!?!?
זה שאנחנו שומעים אלקטרוני לא אומר שאנחנו צריכים להתרחק מסגנונות אחרים
שמור על ראש פתוח, אחי, תאמין לי - הכי טוב.......
אבל כמו שאמרתי מקודם..... הכל עניין של טעם.....

ובקשר למה שאמרת על הגיל שלי, אני בן 18, נציג גאה של הנוער בארץ, וגם אחד שאוהב לבקר אותה מדי פעם.......
ואני יודע להבדיל בין סנופ דוג לבין אמינם.... אמינם לבן, סנופ דוג שחור...
אבל מה זה קשור??

Old Post Apr-16-2004 14:36  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

טוב אז ככה למארק ולטלטול שלא קראו כנראה את הט'רד של החוקים
שכתבתי בזמנו (החלטנו כמעט על כולם ביחד) מותר לכתוב
פה על הכל
לא רק על טראנס ...

נכון אנחנו תחת פורום שמתעסק במוזיקה אלקטרונית אבל לא רק בזה...

בסקשן של המוזיקה הכללי של האתר תראה שמדברים רק על מוזיקה אלקטרונית אבל אם תיכנס לקנדה ואמסטרדם וכל הפורומים המקומיים תראה שמדברים שם על הכל ועל הדברים הכי לא קשורים בעולם ...אפילו יותר מאיתנו

מה לעשות עוד לא נתנו לנו את הפריוילגיה לחלק את הפורום הקטן שלנו לתתי-נושאים (למרות שפעם כמעט שכנעתי את סאוומפר לעשות את זה) ואנחנו
עדיין פורום כללי שמדבר על הכל פשוט עם יותר נגיעה למוזיקה אלקטרונית ...

בכל אופן אם תרצה להתעסק רק באלקטרוני נטו אני מציע שתיכנס לפורום הכללי בסקשן של המוזיקה (דרך אגב מעניין שם אחושרמוטה ) המממ...
ואגב אפילו שם תראה (אמנם לעתים רחוקות) ט'רד על היפ-הופ ... ה

בלי קשר סתם חבל שלא קוראים את הט'רד של החוקה אבל
בכל אופן פעם בכמה זמן הט'רד הזה(ככה היה בתקופתי למי שזוכר) נפתח ויש אפשרות להציע חוקים חדשים ושינוי לחוקים הישנים ...
למרות שלא יודע אני דיי שלם אם מה שקיים...

אני דיי שונא ובז להיפ הופ וכל החרא הזה אבל אני מסכים עם שגיא (שגיא נכון?) שצריך לפתוח את האוזן ואין חוק שאומר רק טראנס תמיד יש אנשים שיאהבו עוד דברים ...

יאללה ביי וערוץ הילדים לכולם ...

Last edited by luckystrike on Apr-16-2004 at 14:53

Old Post Apr-16-2004 14:44  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001

quote:
Originally posted by luckystrike
אני מסכים עם שגיא (שגיא נכון?)

חחחחחחחחחחחחחחחחח יא קקה!!!!!!
קוראים לי אורן!!!

Old Post Apr-16-2004 16:15  Israel
Click Here to See the Profile for HyPeRSoNiC Click here to Send HyPeRSoNiC a Private Message Visit HyPeRSoNiC's homepage! Add HyPeRSoNiC to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
חחחחחחחחחחחחחחחחח יא קקה!!!!!!
קוראים לי אורן!!!

אופסי

זכרתי שיש שני שמות אותו הדבר לא זכרתי אם אורן או שגיא
טעות שלי אחי סורי

Old Post Apr-16-2004 16:26  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002

quote:
Originally posted by yaman
אנשים, מצטער על הטרד הלא קשור הזה למוזיקה שכאן שומעים אבל אני חייב להגיד שההיפ הופ בישראל התפתח משהו בן זונה, הרי בנינו כול אחד שהולך למסיבה נשאר בחדר המרכזי של המועדון שעתיים שלוש כדי להתפרק על המוזיקה שם שהיא בעצם האוס וטראנס אבל לאט לאט זה מתחיל להימאס ועוברים לחדר הקטן שמא תוחנים את המוח עם היפ הופ תוצרת חו"ל אבל אני חייב לומר שבדרך שמתפתחת כאן סיצנת ההיפ הופ אני בטוח שבעוד שנתיים ישמיעו רק תוצרת ישראל למרות שאני שבעורקיי זורמים מזרחית וטראנס אני תמיד מופתע מהשירים החדשים של הראפרים בישראל ואני חייב לומר לכול אחד מכם תנסו ותישמעו, קחו כמה עצות

סאבלימינל והצילון כולם מכירים
כלא 6 ואבי מסיקה

ממה אתה מופתע? היוצרים הישראלים אפסים...סאבלימינל סבבה אבל כל אחד מתחיל לנסות ליצור מוזיקה והם אפסים
חיילי הנקמה אכלו פוקס בגלל שרינת בר עשתה איתם שיר אבל תראה איזה גועל נפש כל הדיסק החדש שלהם

ולמה נראה לך שטראנס והאוס מתחיל להימאס ועוברים לחדר הקטן?
מי מתקרב לחרא הזה?
אולי עוברים לשם כי התור לבר יותר קטן...

Old Post Apr-16-2004 16:27 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
מוזר, הנוער של היום.....

זאת לא השורה של רועי?!?!?!?!? :}

ובדוגרי כולם יודעים שזה התפתח רק בגלל סאבלימינל והדיסק האחרון שלו (האור מציון נראה לי)
לפי זה שיצא הדיסק הראשון שלו ואני כל היום חרשתי על זה חשבו שאני משוגע
אף אחד לא שם על זה ובקושי הכיר את זה (חי מיום ליום., ילד רחוב..)
אחרי שיצא הדיסק השני כולם התחילו לשמוע את זה
להיות "מעריצים"
אני בא לאיזה אחת שמשחקת אותה "מעריצה שרופה" של סאבלימינל
אני עושה לה תני לי 2שירים מהדיסק הראשון שלו
היא נותנה לי אני יכול ועוד אחד
יענו אף אחד לא הכיר ומאז שיצא השני כולם התחילו לחרוש את המוזיקה הזאת ובדוגרי אחלה מוזיקה(אבל אלקטרונית רולז) :}

תזיזי תישבן תנעני ת'תחת
אייי אייי איזה מילים איזה שיר

Old Post Apr-17-2004 00:03  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Segev
Armin Addict

Registered: Mar 2002

חחחח דיי ג'יי אריק סיי שם את זה לא מזמן שהייתי בבצרה 77 באליהו עשו שם חח רציתי לקפוץ עליו להעיף לו את המיקסר אבל עמד בינינו רוסי ענק!!!

Old Post Apr-17-2004 05:11  Israel
Click Here to See the Profile for Segev Click here to Send Segev a Private Message Add Segev to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > היפ הופ ישראלי
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackOld Dance Id #2 [2004] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackJase From Outta Space ft. Claire - "Do What You Want" (Infusion Remix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 15:06.

Forum Rules: