בלונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב ! מממממווווואאאאההההה ! ניסיתי להתקשר אתמול ולא ענית אני ינסה שוב היום ...
___________________ CHICANE - EMPIRES ! ! !
תודה רבה על כללללללל המזלטים#$#!@ אוהבת אותכם מאוד מאוד, ומתגעגעת !@#$מאודד מאודד אבל קשה לנהל חיים נורמליים עם הצבא הזה
אהההההה מזל טוב מותק!!!!!!!!!!!!!!!!1 שיהיה עד 120.. סורי שפיספסתי... תנסי בכל זאת להכנס לפה יותר אהה?
quote:Originally posted by Sm0keMachine אהההההה מזל טוב מותק!!!!!!!!!!!!!!!!1 שיהיה עד 120.. סורי שפיספסתי... תנסי בכל זאת להכנס לפה יותר אהה? היא לא אוהבת אותנו יותר
quote:Originally posted by luckystrike היא לא אוהבת אותנו יותר אאא איך אתה מעז להגיד דברים כאלה כונף?! אתה לא אוהב אותי יותר, גברת אני אתקשר יותר מאוחר? כולי מלאה אהבה לפורום הזה, ולאנשים שיש בו
quote:Originally posted by Tarantula כולי מלאה אהבה לפורום הזה, ולאנשים שיש בו כן,כן.... שמענו אותך
מזל טוב כפרה סורי על הדיליי... צבא את יודעת....
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by Segev מזל טוב עד 120!!! ראית מה יצא לכבודך היום? קצת הצתה מאוחרת אבל אתה יודע זה לא נשמע ממש טוב...
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
שוב פעם, אוהבת אותכם מאוד מאוד ותודה ממממוווואאאאאאאההההההה