מה הקשר וויכוח לא הבנתי את השאלה שלך דבר
Mazal Tov ahi!
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
סחתתין אחי עכשיו יש 1072 יפה יפה לעשות ביומיים 70 פוסטים מזל טוב ספאמרון קטן
quote:Originally posted by Eitan E סחתתין אחי עכשיו יש 1072 יפה יפה לעשות ביומיים 70 פוסטים מזל טוב ספאמרון קטן תודה ויפה שאתה עוכב אחריי
quote:Originally posted by TTman תודה ויפה שאתה עוכב אחריי הוא לא היחיד שעושה את זה
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
quote:Originally posted by taltul הוא לא היחיד שעושה את זה וואי, אתם ממש חולים
ויטלי תרגע עם הפוסטים שלך יא צ'ונג עוד 50 אתה מגיע אליי תן כבוד לזקנים והותיקים ממך כאן הא!!
quote:Originally posted by Eitan E ויטלי תרגע עם הפוסטים שלך יא צ'ונג עוד 50 אתה מגיע אליי תן כבוד לזקנים והותיקים ממך כאן הא!! אחי אני באמת מטורף מזמן האחרון... קבבבל: 349 (3.66 posts per day) שיא של החודש...
אם כבר מדברים על מטורפים קבל את הסטטיסטיקה של רועי HELL COPTER: Total Posts: 14171 (15.76 posts per day) כמעט 16 ביום אני בשוק ובזמן האחרון הוא נטחן בצבא
quote:Originally posted by Eitan E אם כבר מדברים על מטורפים קבל את הסטטיסטיקה של רועי HELL COPTER: Total Posts: 14171 (15.76 posts per day) כמעט 16 ביום אני בשוק ובזמן האחרון הוא נטחן בצבא זה בעיקר שאריות מהתקופה שהיה לו 19-20 ליום... שגם אז הוא בעצם היה מביא לפחות 25 ליום פשוט לפני זה הממוצא שלו היה נמוך יותר. אני גם הייתה לי תקופה של משהו כמו עשרים ליום, נראה לי הממוצע שלי עמד אז על 13 או משהו כזה... ואז שבתתי וירדתי לשש שאתם רואים עכשיו :P oDrori ----------- Misken Tranceaddict
___________________ Check My Music