|
| quote: | Originally posted by Eitan E
מה שקרה זה שאימא שלי מעשנת מגיל 20 ובשנה האחרונה זה פשוט היה סיוט גילו אצלה גידול ממאיר בכבד ודרכי המרה (מה עוד שיום לפני הניתוח קופת החולים אומרת לנו שהיא לא משתתפת בניתוח אז היינו צריכים לשלם איזה 50 אלף יענו אתה משלם כל החיים שלך ומתיי שאתה צריך עזרה אתה מקבל זין) חוץ מזה היה לה ניתוח של איזה 8 שעות תביןנראה לי ניתוח לב פתוח מסיימים בפחות זמן. מלבד זה עכשיו היא עוברת טיפולי כימוטרפיה שרופא מסויים דיבר איתי בפרטיות ואמר לי לשכנע אותה להפסיק עם הטיפול כי יכול להיות שעוד 4 טיפולים החומר הזה יחליש אותה והיא תהיה יותר פגיעה. ותבין עכשיו היא מנסה לפצות על זה שהיא לא השקיעה בבריאות אם זה לקנות דברים אורגנים או לא לאכול דברים עם צבעי מאכל או חומרים משמרים ודברים כאלה..
קשה לתאר במילים את הכאב הנפשי שזה גורם כי עד שזה לא קורה לך אתה לא מבין את זה לא פלא אנשים מבוגרים אומרים יאללה אם הייתי שם את הכסף שאני זורק על סיגריות בחיסכון וגם הייתי יותר בריא
לא מעט יוצא לי לדבר עם אנשים שנגמלו מעישון והם אומרים שפתאום התחדדו להם החושים.
פתאום שמשהו קורה למישהו שאתה אוהב אז אתה לוקח את החיים ביותר פרופורציה ומסתכל על החיים בצורה שונה שאתה צריך להינות מהם כל עוד אתה יכול ולנצל כל יום כאילו היה יומך האחרון.
סעמק נראה לי נפתחתי יותר מידי |
וואי אחי...מצטערים שגרמנו לך לשפוך את כל זה...כולם כמו אחים אבל עדיין זה משהו פרטי...
שיהיה הבראה מהירה...
| quote: | אם זה לקנות דברים אורגנים או לא לאכול דברים עם צבעי מאכל או חומרים משמרים ודברים כאלה..
|
זה לא קשור כל כך...אבל
אחי זה מה שאני עושה כל החיים שלי
אני לא אוכל אוכל מעובד רק מה שמכינים בבית ורק אורגני כמובן!!!
לא קולה לא חטיפים לא קונים כלום בסופר... רק בבית טבע ובקיבוצים של אוכל אורגני...
חבל רק שהיא התחילה עם זה כל כך מאוחר...זה בהחלט יעזור לה אבל לא באותה מידה כמו שזה יכול היה לעזור...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit
|