Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מזלות
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001

אני סרטן, ולפי מה שאני זוכר יש בפורום עוד הרבה כמוני
חח

קיצר
מבחוץ אני נראה אדיש (שיריון קשיח) אבל מבפנים אני מוצף רגשות
חח

בעד מערכות יחסים ופוצי מוצי

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post May-18-2004 08:42  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dr.SuS
tranceaddict

Registered: May 2004

טוב, כמו שאני רואה אני עד עכשיו המיעוט כאן בהכל..
אני מזל בתולה (אבל זקן)

כמו בכל מזל יש טוב ורע

בבתולה.. הרע הוא הפרפקציוניסטיות, הנסיון שכל דבר שאתם עושים יהיה מושלם ואתם לא עוזבים אותו עד שאתם מתייאשם או מצליחים בגדול

והטוב.. הפרפקציוניסטיות... כי ברוב המקרים אתהם לא מתייאשים..
זה בכלל מזל מאוד הומאני ומתקשר, אוהב להבין בכמה שיותר דברים ולהכיר כמה שיותר אנשים..
תמיד במצב רוח טוב גם שרע (או בסרטים קשים )
האמת, אחלה מזל אני מאוד נהנה ממנו, וגם בגלל שאני מתחילת החודש אז האופק שלי לא ממש משפיע, ככה שאני נטו בתולה.
אגב אם אתם לא יודעים, המזל מתחלק ל3, תחילה אמצע וסוף החודש, כמה שיותר לסוף החודש ככה הבן אדם מושפע יותר מהאופק שלו ולא מהמזל שלו...

I'm Nobody
Therefor I'm Perfect...

Old Post May-19-2004 04:51  Israel
Click Here to See the Profile for Dr.SuS Click here to Send Dr.SuS a Private Message Add Dr.SuS to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by taltul
הבעיה בתאומים שהמצב רוח שלהם ואפילו אישיות כולה יכולה להתהפך תוד שנייה!

נכון... זה מה אני אוהב בהם.....שהם מוזרים היתנהגותית

Old Post May-20-2004 08:56  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

אני עקרב... ואני לא מת על השטויות האלה, אנשים מרוויחים כסף רק מלרשום דברים הכי כלליים בעולם ולשייך אותם לכל מיני תאריכים... "השבוע תתעורר בעיה כספית אולם בסוף השבוע יתחדש המחזור הכספי" כאילו מה נסגר?? אז אתה מתחיל לחשוב, וואללה באמת לא עבדתי בתחילת השבוע והנה יוסי מחזיר לי 20 שקל... מה זה השטויות האלה??! או הבלבולי מוח על מזלות, אני יכול להגיד תכונות שהם רושמים במזלות על כל בן אדם לא משנה איזה מזל הוא...

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post May-20-2004 09:13  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Vortex
תמזה צודק
לפעמים אני גם חושב ככה אבל בכללי עניין המזלות הוא ברור ונכון

ויש אסטרולוגים שמזיינים בשכל ויש שאומרים דברים נכונים...

אני הכי שונא תאסטרולוגים שמנתחים תדברים שהם אומרים ע"פ סדר הכוכבים ומסבירים לך את זה... כאילו
WTF
למה הם חופשים שזה שהכוכב זז זה מזיז לי?..:\

שיזוז.....

Last edited by YoraY on May-20-2004 at 09:33

Old Post May-20-2004 09:24  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001

quote:
Originally posted by YoraY
Vortex
תמזה צודק
לפעמים אני גם חושב ככה אבל בכללי עניין המזלות הוא ברור ונכון

ויש אסטרולוגים שמזיינים בשכל ויש שאומרים דברים נכונים...

אני הכי שונא תאסטרולוגים שמנתחים תדברים שהם אומרים ע"פ סדר הכוכבים ומסבירים לך את זה... כאילו
WTF
למה הם חופשים שזה שהכוכב זז זה מזיז לי?..:\

שיזוז.....

אחי אתה סותר את עצמך...

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post May-20-2004 12:35  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Vortex_SA
אני עקרב... ואני לא מת על השטויות האלה, אנשים מרוויחים כסף רק מלרשום דברים הכי כלליים בעולם ולשייך אותם לכל מיני תאריכים... "השבוע תתעורר בעיה כספית אולם בסוף השבוע יתחדש המחזור הכספי" כאילו מה נסגר?? אז אתה מתחיל לחשוב, וואללה באמת לא עבדתי בתחילת השבוע והנה יוסי מחזיר לי 20 שקל... מה זה השטויות האלה??! או הבלבולי מוח על מזלות, אני יכול להגיד תכונות שהם רושמים במזלות על כל בן אדם לא משנה איזה מזל הוא...

איפה החשיבה שלך?....
מצד אחד סבבה אם אתה לא מאמין בזה אז אוקיי..
אבל הנימוק שלך ממש דבילי...
מה שהאסטרולוגים כותבים בעיתונים..
בוא ניקח את 7 ימים לדוגמא...
זאת מפה כללית של כל כוכב... אז ברור שזה לא ייצא בדיוק כמו מה שכותבים לך!!!..
הרי לא כל מזלי "עקרב" לדוגמא...הם אותו דבר ומתנהגים אותו דבר
אצל כל אחד זה משתנה לפי המפה האסטרולוגית הספציפית שלו.

תלך לאסטרולוגית.. תגיד לה מתי נולדת באיזה תאריך באיזה שעה ..
היא תעש לך מפה... ואתה תראה שדברים נכונים.

מה הקטע באסטרולוגיה... זאת תורת הכוכבים....
על פי מחקרים קדומים שעו על הכוכבים בתזוזוה שלה ואיך בכל תאריך הייתה השפשעה כלשהי בתכונות של האדם.. על סמך הסטטיסטיקות האלה בונים את העתיד..
יעני... על סמך פעולת הכוכבים שהייתה בעבר ..זה מושלך על העתיד.. כי התנועה היא מעגלית ומה שהיה והשפיע יקרה וישפיע כמעט באותה מידה.

Old Post May-20-2004 15:02  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by Vortex_SA

אחי...דבר יחיד שאני יכול להגיד פה זה
WTF?????

אחי אתה רציני או שאתה סתם צעיר?
אסטרולוגיה התחילה להתפתח ,וממשיכה עד היום כמובן, עוד במאה ה1 לפני הספירה...
מה שאמרת דומה לביקורת החריפה של הנוצרים שהתנגדו אז לאסטרולוגיה וייחסו אותה לפטאליזם של עבודת אלילים...

quote:
מה הקטע באסטרולוגיה... זאת תורת הכוכבים....
על פי מחקרים קדומים שעו על הכוכבים בתזוזוה שלה ואיך בכל תאריך הייתה השפשעה כלשהי בתכונות של האדם.. על סמך הסטטיסטיקות האלה בונים את העתיד..
יעני... על סמך פעולת הכוכבים שהייתה בעבר ..זה מושלך על העתיד.. כי התנועה היא מעגלית ומה שהיה והשפיע יקרה וישפיע כמעט באותה מידה.

תשובה ממצה!

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post May-20-2004 20:08  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

תראו אין לי בעיה עם זה ממש, יש לי בעיה עם האנשים שעושים כסף מכלום כמו החבר'ה שכותבים שטויות לעיתונים... הכל טוב ויפה שכוכבים משפיעים ובלה בלה... אבל כשזה מגיע לרמה שמזיינים תשכל בעיתון זה מעצבן... וגם... אתם רוצים להגיד לי שכל כך הרבה מחשבה הוקדשה ל"תיזהרו בתחום הרומנטי ביום שני"?? אני לא ממש חושב ככה...

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post May-22-2004 15:13  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

עבודת אלילים

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post May-22-2004 15:31  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מזלות
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playback[1969] []

Click here to listen to the sample!Pause playback[1969]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 12:02.

Forum Rules: