Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ט'רד הערסים הגדול
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by YoraY

ובא נגיד ש... 1 מ30-20 ערסים הוא גם בן אדם שאפשר לדבר איתו או משו
אבל בכללי גם הוא בסופו של דבר מוגדר כערס

חחח אחי?..
לפי מה שאמרת ..אחד מתוך 20 עד 30 ערסים הוא בן אדם שאפשר לדבר איתו אבל בסופו של דבר גם הוא ערס?..

---
לא בשביל משהו יותר מציק לי לראות תילדים הפריקים האלה שלא מסתפרים כל החיים שלהם... והם גם לא מסדרים אותו...הילדים המרדנים האלה... מזניחים תצמם והולכים זרוק כזה.. שמנגנים בגיטרות שלהם באמצע החיים.. זה יהיה בתחנות אוטובוס...זה יהיה באמצע השכבה... זה יהיה בתוך החדר מורים.. זה לא משנה להם!.. והם מתרבים!

Old Post May-21-2004 18:50  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

quote:
Originally posted by Rising
לא בשביל משהו יותר מציק לי לראות תילדים הפריקים האלה שלא מסתפרים כל החיים שלהם... והם גם לא מסדרים אותו...הילדים המרדנים האלה... מזניחים תצמם והולכים זרוק כזה.. שמנגנים בגיטרות שלהם באמצע החיים.. זה יהיה בתחנות אוטובוס...זה יהיה באמצע השכבה... זה יהיה בתוך החדר מורים.. זה לא משנה להם!.. והם מתרבים!

ראסמי אלה הכי מעצבנים
אני רואה אותם אני מתעצבן...
על הסקטבורד שלהם בכל מקום נופלים בלי חשבון
עם מכנס רחב שאפשר לשחות בו
אוכלים כל היום שמנים
עם שיער כמו של בחורה
ועגיל איפהשהו
אלה הפריקים הכי גרועים

Old Post May-21-2004 19:00  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YoraY
Supreme tranceaddict

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Rising
חחח אחי?..
לפי מה שאמרת ..אחד מתוך 20 עד 30 ערסים הוא בן אדם שאפשר לדבר איתו אבל בסופו של דבר גם הוא ערס?..

אחי קראתי את זה שוב זה כתוב ברור בלי שגיאות..
ואם לא אז נסביר קצת עם דוגמא..:>

נגיד יש ערס.. אבל הוא עושה טובה ומוציא 70-60 ולפעמים אפילו 80 במבחנים
אותו ערס תיכול לדבר איתו, לצחוק איתו, אמנם יש לו את הקול של הערס וחריטות לא מוגדרות על הפנים אבל עדיין עם אחד כזה תכלס אפשר להתחבר..
עכשיו... עם כל הכבוד לבן אדם מה שאני אומר זה שבסופו של דבר הוא מסתובב הרבה עם חבורה של ערסים, צוחק מההומור הירוד שלהם... ובקיצור יש לו את כל המאפיינים שהוזכרו פה

מקווה שעכשיו אני מובן יותר

Old Post May-21-2004 20:32  Israel
Click Here to See the Profile for YoraY Click here to Send YoraY a Private Message Add YoraY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Eitan E
Supreme tranceaddict

Registered: May 2003

quote:
Originally posted by YoraY
אחי קראתי את זה שוב זה כתוב ברור בלי שגיאות..
ואם לא אז נסביר קצת עם דוגמא..:>

נגיד יש ערס.. אבל הוא עושה טובה ומוציא 70-60 ולפעמים אפילו 80 במבחנים
אותו ערס תיכול לדבר איתו, לצחוק איתו, אמנם יש לו את הקול של הערס וחריטות לא מוגדרות על הפנים אבל עדיין עם אחד כזה תכלס אפשר להתחבר..
עכשיו... עם כל הכבוד לבן אדם מה שאני אומר זה שבסופו של דבר הוא מסתובב הרבה עם חבורה של ערסים, צוחק מההומור הירוד שלהם... ובקיצור יש לו את כל המאפיינים שהוזכרו פה

מקווה שעכשיו אני מובן יותר

לא הבנתי מה הקשר בין ציונים בלימודים לבין בנאדם שהוא ערס או לא, אצלנו למשל היו ערסים שהוציאו דווקא ציונים יפים

ולגבי השטויות שערסים עושים: לא רק ערסים עושים שטויות הנה למשל לא מזמן היה לנו טקס קבלת תעודות שנה+ אחריי הלימודים אז הכיתה הפיזיקלית שהייתה הכי מופרעת הגיע לטקס כל אחד עם הכלב שלו
אני חושב שזה עניין של התבגרות יש בנאדם שזה בא לו בגיל 17 ויש בנאדם שבגיל 30 ואף יותר מזה

חוץ מזה אתם מדברים על זה שערסים מעצבנים אותכם ופריקים מעצבנים אותכם אבל עדיין אלה עדיין סקטור מהאוכלוסיה כמו דתיים , חרדים ,מתנחלים
ואין מה לעשות עם זה אי אפשר לשלוח אותם לרכבות , צריך ללמוד לחיות איתם.
ואני חושב שעם כל בנאדם אפשר לדבר אם באמת רוצים כי כולנו חיים באותה מדינה ומשרתים באותו צבא קוראים אותם עיתונים ורואים אותם ערוצי טלויזיה
אז אפשר להתחבר עם מישהו שנראה לך בהתחלה ערס ואחריי שאתה מכיר אותו אתה מגלה שהוא לגמרי לא!

vandict

Old Post May-22-2004 02:59  Israel
Click Here to See the Profile for Eitan E Click here to Send Eitan E a Private Message Visit Eitan E's homepage! Add Eitan E to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
ronsh
Let The Music Guide You

Registered: Sep 2003

לדעתי ערסים זאת מכת מדינה...

לשמוע על מקרים של ילדים בני 15 שנדקרים במועדונים...זה מזעזע...
ויש הרבה מקרים כאלה..
לא חסר שטויות כאלה בארץ..ואם מוצאים ילד בן 15 שמנהל לבד בית להחלפת סמים אז מה עוד אפשר להגיד?..

בוא נקווה שעם הזמן נדע לחנך את הילדים לעתיד טוב יותר..

טראנס
ישראל

טייסטו
ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל

Old Post May-22-2004 09:45  Israel
Click Here to See the Profile for ronsh Click here to Send ronsh a Private Message Visit ronsh's homepage! Add ronsh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

quote:
Originally posted by taltul
עכשיו קצת לגבי הנושא...
ערסים..מממ...נראה הסבר מיותר...פשוט רואים עלייהם ישר...
אני אישית לא סובל אותם למרות שיש לי חבר שגר בשכונת הפשע אז אין לו ברירה - הרבה מהחברים שלו הם ערסים...למרות שהוא בעצמו ההפך מהם...

חשוב גם לציין על אילו ערסים אתם מדסרים כי ערס רוסי וערס ישראלי זה שני דברים שונים לחלוטין..ערסים-רסוים הם עוד יותר חמורים מאשר ישראלים ישראלים לפחות הולכים לשתות ליד איזו מכולת או באיזור תעשיה והרוסים יושבים בפארקים כל הלילה וצועקים כמו איזה בני זונות והולכים מכות עם עצמם...כאילו מה יש? מה אתם צועקים?...
את הערסים הרוסים אני לא סובל עוד יותר מהישראלים...גועל נפש...

חחחחח לא נתקלתי בזה אף פעם..
זה נשמע מצחיק...

בקשר לנושא...
כבר די שכחתי איך היו הערסים בבצפר שלי (והיו הרבה)
אני רק זוכר שתמיד אפשר היה לזהות אותם לפי החליפות דיאדורה המזעזעות שהם כל הזמן לבשו

Old Post May-22-2004 11:04 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Rising
[L]iquid [J]un[K]i'e

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Eitan E

חוץ מזה אתם מדברים על זה שערסים מעצבנים אותכם ופריקים מעצבנים אותכם אבל עדיין אלה עדיין סקטור מהאוכלוסיה כמו דתיים , חרדים ,מתנחלים
ואין מה לעשות עם זה אי אפשר לשלוח אותם לרכבות , צריך ללמוד לחיות איתם.
ואני חושב שעם כל בנאדם אפשר לדבר אם באמת רוצים כי כולנו חיים באותה מדינה ומשרתים באותו צבא קוראים אותם עיתונים ורואים אותם ערוצי טלויזיה
אז אפשר להתחבר עם מישהו שנראה לך בהתחלה ערס ואחריי שאתה מכיר אותו אתה מגלה שהוא לגמרי לא!

נכון מאוד..
כמו שפריק מעצבן ויצור יכול להיות חבר שלי גם ערס מגורמת יכול להיות חבר שלי.

Old Post May-22-2004 11:24  Israel
Click Here to See the Profile for Rising Click here to Send Rising a Private Message Add Rising to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001

אנשים, חלאס לקטלג כבר!
כל בן אדם לפני שהוא ערס או פריק או כל דבר אחר הוא קודם כל בן אדם, יש לו תכונות אופי משלו שאופייניות רק לו...זה למה אי אפשר לדחוף חבורת אנשים תחת שם אחד ולהגיד אותם אני לא סובל...

זה פשוט בורות בעיני...
האמת היא שהאנשים שאני הכי שונא זה בדיוק האנשים שעושים את זה.

קודם כל תלמדו להכיר כל בן אדם כפרט ואחרי זה תראו אם אתם סובלים או לא סובלים אותו... ועוד דבר, אל תשפטו אנשים לפי המראה החיצוני שלהם , הלבוש השיער והכל... למה מראה חיצוני יכול להטעות.

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post May-22-2004 12:54  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
אנשים, חלאס לקטלג כבר!
כל בן אדם לפני שהוא ערס או פריק או כל דבר אחר הוא קודם כל בן אדם, יש לו תכונות אופי משלו שאופייניות רק לו...זה למה אי אפשר לדחוף חבורת אנשים תחת שם אחד ולהגיד אותם אני לא סובל...

זה פשוט בורות בעיני...
האמת היא שהאנשים שאני הכי שונא זה בדיוק האנשים שעושים את זה.

קודם כל תלמדו להכיר כל בן אדם כפרט ואחרי זה תראו אם אתם סובלים או לא סובלים אותו... ועוד דבר, אל תשפטו אנשים לפי המראה החיצוני שלהם , הלבוש השיער והכל... למה מראה חיצוני יכול להטעות.

100%
אבל החיים והשקפות של האנשים בנויים על הסתיגמות ושום דבר לא יעזור...
אתה מבין...

לחלופין השאלה לי אלייך: "האם גם במקרה שתלך ברחוב ותראה איזה ערס מביא מכות לפנים של איזה בחור מסכן עדיין תרצה להכיר אותו ואז להסיק מסכנות? או איזה ערס שאתה רואה אותו גונב משהו באיזו חנות או שוק יותר נכון או מה שזה לא יהיה? ההתנהגות היא גם חלק בלתי נפרד מהמסקנה שאתה בא להסיק לגבי משיהו...
ומה שלא תגיד קשה לי לקרוא לאותו בן אדם השובר פנים לאותו בחור בן אדם.

אחי גם אני בן אדם הומני לחלוטין אני אוהב אנשים ואת החיים למרות שחלק גדול מהם זה חרא...אבל בכל זאת נראה לי שלאותו ערס מניאק אין אף תכונת אופי ייחודית חוץ מלהיות בן זונה התופס מעצמו יותר מדי..אתה מבין...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post May-22-2004 13:10  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

quote:
100%
אבל החיים והשקפות של האנשים בנויים על הסתיגמות ושום דבר לא יעזור...
אתה מבין...

לחלופין השאלה לי אלייך: "האם גם במקרה שתלך ברחוב ותראה איזה ערס מביא מכות לפנים של איזה בחור מסכן עדיין תרצה להכיר אותו ואז להסיק מסכנות? או איזה ערס שאתה רואה אותו גונב משהו באיזו חנות או שוק יותר נכון או מה שזה לא יהיה? ההתנהגות היא גם חלק בלתי נפרד מהמסקנה שאתה בא להסיק לגבי משיהו...
ומה שלא תגיד קשה לי לקרוא לאותו בן אדם השובר פנים לאותו בחור בן אדם.

אחי גם אני בן אדם הומני לחלוטין אני אוהב אנשים ואת החיים למרות שחלק גדול מהם זה חרא...אבל בכל זאת נראה לי שלאותו ערס מניאק אין אף תכונת אופי ייחודית חוץ מלהיות בן זונה התופס מעצמו יותר מדי..אתה מבין...

כן אבל מה שאתה מדבר עליו זה לא סטיגמות, זה פשוט בן אדם בן זונה שלא יודע להתנהג...
ולא צריך להכיר בן אדם כזה לעומק בשביל להבין שאין מה להתעסק איתו.

--=My Music=--

Old Post May-22-2004 13:25  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
כן אבל מה שאתה מדבר עליו זה לא סטיגמות, זה פשוט בן אדם בן זונה שלא יודע להתנהג...
ולא צריך להכיר בן אדם כזה לעומק בשביל להבין שאין מה להתעסק איתו.

אז זהו שאחרי פעם פעמיים שבן אדם אחר רואה דבר כזה הוא כבר לא ירצה להכיר אף אחד שנראה כמו אותו ערס...

רוב האנשים שכתבו פה דברים אני בטוח ב100% לא רשמו את זה סתם פשוט הם רואים כזה דבר כל הזמן ולכן ישר קוטלים את האלה שנראים אפילו במידה מעטה כמו ערסים...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post May-22-2004 13:28  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

quote:
אז זהו שאחרי פעם פעמיים שבן אדם אחר רואה דבר כזה הוא כבר לא ירצה להכיר אף אחד שנראה כמו אותו ערס...

רוב האנשים שכתבו פה דברים אני בטוח ב100% לא רשמו את זה סתם פשוט הם רואים כזה דבר כל הזמן ולכן ישר קוטלים את האלה שנראים אפילו במידה מעטה כמו ערסים...

יכול להיות שהעניין הוא בזה שאני קיבוצניק ולא יוצא לי יותר מידי להיות מעורב בתקריות מהסוג הזה... אז אני עדיין עם ראש פתוח לכולם.

למרות שאני יכול להגיד במאה אחוז שאם חלק מהאנשים פה היו רואים את אחד מהחברים שלי הם היו בטוחים שהוא ערס עבריין ולא כדאי להיתקרב אליו.
ובדיוק ההפך הוא הנכון לגביו כי הוא אחד האנשים היותר נחמדים שיש.

--=My Music=--

Old Post May-22-2004 13:32  Israel

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > ט'רד הערסים הגדול
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackWhat's the name of this song!can [2006] [3]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMenno De Jong feat. Re:Locate - "Solid State" [2007]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 05:54.

Forum Rules: