Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > חדש ישן.....
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:
מארק...אתה חושב שאני עד כדי כך סתום ו"לא משכיל" שאני לא יודע מה זה פרוגרסיב...?!?!?!?!?!?!?!
לכלכת אחי..הפעם לכלכת ובגדול!!!!
לא ציפיתי שאשמע ממך כזה דבר...ממש לא ציפיתי...
ביקשתי אותו לפרט כי המשפט שהוא כתב לא הסתדר לי בראש...
"הטראנס שולט פה - ואני מדבר על מוזיקת מועדונים פרוגרסיב"
כאילו מה טראנס זה לא מוזיקת מועדונים???
בגלל זה אמרתי לו להסביר את עצמו...

אח שלי תירגע....

לא התכוונתי לרדת עליך.

אתה רק מחזק אותי באמונה שהפרוגרסיב לאט לאט מכסה כל חלקה טובה !

טוב מאוד ! זו המגמה !!!!

Old Post May-21-2004 16:46  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
coby
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2002
ברוך הבא לקהילה אחי

Old Post May-21-2004 17:10  Israel
Click Here to See the Profile for coby Click here to Send coby a Private Message Add coby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

quote:
Originally posted by Scorchio
צעירים....

מזה שידרוג לנוער של היום?!?!?

הנוער של היום V2

Old Post May-21-2004 19:08  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
chico266
Junior tranceaddict

Registered: Sep 2003
תגובה!

לדעתי אין מסיבה בחיים שיוכלה להתחיל עם טראנס או פסיכודלי ככה בלי שום קשר חייבים להתחיל עם האווס לזרום לפרוגרסיב ואולי ככה שעה אחרונה טראנס הרי אחרי הכל בטראנס דיי כולם כבר על הריצפה חצי מחוקים כל הקטע של הפרוגרסיב זו מזויקה סקסית כזאת שתמיד כיף לשמוע כל רגע ורגע ממנה
...
אז אני חושב שהמגמה היא דווקא לכיוון השני כי עד עכשיו בעולם כולו מנגנים הרוב טראנס והנה בדירוג של התקליטנים בעולם תמיד ה 5 ראשונים טראנס טיאסטו ארמין והחברה האחרים
והרשת מוצפת בטראנס כמו מיים...
לאט לאט הפרוגרסיב והראווס האיכותי יכנס לישראל ולא אמ טי וי ממוקסס ובלאק מיוזיק
אני מדבר על
new york house
tribal house
tribal progressive
אפשר תמיד לראות אותו במועדונים גודלים שמזמינים מחו"ל תקליטנים או כל מועדון גדול
אבל הקטנים זה תמיד תמיד (ירושלים) מוזיקה שחורה אמ טי וי ואולי טראנס כי הדי ג'יי אין לו מושג במוזיקה!!!!!!!

כל הנגזרות של הפרוגרסיב....

Old Post May-23-2004 15:02  Israel
Click Here to See the Profile for chico266 Click here to Send chico266 a Private Message Add chico266 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:
לדעתי אין מסיבה בחיים שיוכלה להתחיל עם טראנס או פסיכודלי ככה בלי שום קשר חייבים להתחיל עם האווס לזרום לפרוגרסיב ואולי ככה שעה אחרונה טראנס הרי אחרי הכל בטראנס דיי כולם כבר על הריצפה חצי מחוקים כל הקטע של הפרוגרסיב זו מזויקה סקסית כזאת שתמיד כיף לשמוע כל רגע ורגע ממנה
...
אז אני חושב שהמגמה היא דווקא לכיוון השני כי עד עכשיו בעולם כולו מנגנים הרוב טראנס והנה בדירוג של התקליטנים בעולם תמיד ה 5 ראשונים טראנס טיאסטו ארמין והחברה האחרים
אני מדבר על
new york house
tribal house
tribal progressive
אבל הקטנים זה תמיד תמיד (ירושלים) מוזיקה שחורה אמ טי וי ואולי טראנס כי הדי ג'יי אין לו מושג במוזיקה!!!!!!!

כל הנגזרות של הפרוגרסיב

להזכירך עד לפני כמה שנים המגמה הייתה הפוכה.

בכל אופן היום יש הכל מהכל וככה זה טוב !

Old Post May-23-2004 18:25  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002
Re: תגובה!

quote:
Originally posted by chico266
...
אני מדבר על
new york house
tribal house
tribal progressive

כל הנגזרות של הפרוגרסיב....

אם אפשר רק לרשום "האוס" במקום "אווס"... אני פשוט מתקשה לקרוא את ההודעות שלך ככה ברוך הבא לפורומינו הקט אגב אני שגיא

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post May-25-2004 14:32  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

ברוך הבא לפורום דוד
תעשה חיים פה

אני רועי דרך אגב...

Old Post May-28-2004 19:06 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > חדש ישן.....
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackunknown techno track [2003] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackBenz & MD - "Wonder" [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 01:06.

Forum Rules: