|
אוקי, אינטרו עצבני מאוד מאוד, קבל דאבל ח"ח רק תאריך אותו לאיזה דקה ככה לדעתי, ייתן יותר ציפייה... הבס הייתי מוריד לו תדרים במיד ונותן לו לשגע את הסאב יותר... אבל זה נחמד גם ככה... הכניסה של הבס בהתחלה קצת פתאומית, תן אותו בהדרגה... הקצב, האווירה, הסטרינגים, האפקטים, מצויינים, אני לא יכול להגיע לרמות כאלה של אווירת ארמין כמוך (האמת שאני גם לא ממש מנסה, אבל שיהיה ) לדעתי המנגינה של הסטרינגים נכנסת מהר מידיי, זה לא הדרגתי, זה יותר מדיי לפרצוף בשביל הטראק, אם אתה עושה טראק "לפרצוף" תעשה אותו ככה עד הסוף, מעברים עצבניים, שינויים קטלניים ודראסטיים וכאלה, פשוט הבניה של הטראק הדרגתית בהתחלה ואז פתאומית בברייק... זה לא עובד לדעתי יש כמה סאונדים לא מלוטשים מספיק בברייק אני שומע... המלודיה לדעתי יותר מדיי עדינה לדעתי, היא מאוד יפה... אבל עדינה... והכניסה כזאת כניססת סיסי כזאת, אין הרגשה של "עליתי לעננים ועכשיו אני צולל", זה יותר "עליתי לעננים... וזהו כזה אין צלילה..." ובעיה דיי מעצבנת בקטע, זה שיש לך דיסטורשן בקטע.. המיקס חזק מדיי... חוץ מכל מה שאמרתי הסאונדים בכללי דיי חרושים... אבל יפה, תלטש עוד קצת, הייתי יושב על זה עוד יום לסדר כניסות וסאונדים... כי זה יכול לצאת חזק...
Xetro's Facebook page
|