Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה אתם חושבים על ליין של קלאב טראנס ושל מוזיקה אלקטרונית בלבד?
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Narcotic Mind
Psychaholic

Registered: May 2001

תמיד יש סצינה אלטקנטיבית שזה המוזיקה ה-לא מסחרית, והיא תמיד קטנה יותר ושקטה בצד... הצופה סופהביט וכדומה זה מועדנים שנחשבים- או יותר נכון נחשבו (כי הם נסגרים) האנדרגאונד של ת"א, המסיבות האלה תמיד יותר קטנות ובאים לשם אנשים קבועים בדר"כ שלא כמו רוב המועדונים שכל שבוע אתה רואה 90% אנשים אחרים= כי בתכלס זה לא משנה לאן תלך זה הכל אותו דבר...

מתי פעם אחרונה הלכתם למסיבה בשרון ובדקתם מי הדי ג'יי ולא אם יש שתייה חינם...

בכל מקרה- לגבי טראנס, זו מוזיקה שלא נחשבת מיין סטרים, ולמרות שהיא כבר די נפטרה מסטיגמת הערסים, עדיין לא תופסת אצל הרוב כי הם פשוט לא מצליחים להתחבר למוזיקה.

ד"א, בסאטיספקשיין מנגנים בעיקר האוס וכשבה די ג'יי מחו"ל אז יש טראנס.

לי הרבה יותר נראה הליין של אורי שטרק בימי חמישי בזמיר- ליין של פסיכדלי בעיקר, ואנשים ממש ליגה, זה אפילו מסיבות סלבס כאלה.

יש גם את הלונה בחיפה שיש שם ליין של טראנס ועד כמה שידוע לי הוא טוב.

Old Post Jun-12-2004 15:26  Israel
Click Here to See the Profile for Narcotic Mind Click here to Send Narcotic Mind a Private Message Add Narcotic Mind to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

לדעתי הבעיה העיקרית היא אך ורק מידות הקטנות של מדינתינו הקטנטונת...

הרי לשמל כל מדינה אחרת - עם עשרות מיליוני אנשים שמתוכם תמיד יהיו מספיק אוהבי ראפ, רוק וטראנס...כלומר בארץ אין מספיק אנשים שיתעניינו בדברים אחרים מאשר אמ טי וי...אצלנו הכל מוגבל ל-7 מיליון איש...לדעתי אם היינו משהו כמו אנגליה וכדומה שרק בלונדון גרים בערך 9 מיליון איש - אז ברור ששיעור המכורים לטראנס היה הרבה יותר גבוה ואז המצב היה שונה לחלוטין...

תוסיפו לזה גם בעיית השטח הפנוי לבנייה של המקומות חדשים...
הרי בתל אביב כולה לדעתי יש לא יותר מ300 מקומות בילוי (אני מכליל פה את דאנס-ברים ומועדונים) (לא כולל מסעדות ופאבים למיניהם!) כך שרובם מהם "מועדונים" ברמה הנמוכה ביותר...כל זה כמובן יחסית למה שקורה באירופה...
שם יש מספיק מקומות ומועדונים שכל אחד יש לו את הליין הספיציפי שלו:ראפ אמ טי וי, טראנס...

!?!?!שמעתם פעם שבמועדונים באירופה היו יותר מאולם 1
אני אישית לא...

ץבינו גם הקונספט של המועדונים הוא בראש ובראשונה שתהיה בו מוזיקה אלקטרונית 100% -נקודה-....אתם מבינים

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jun-12-2004 15:33  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

כן אילן תיאוריה יפה רק שכחת דבר אחד

מחיר כרטיס לנקסט 100 שקל סבבה
מחיר כרטיס למסיבות אלכוהול 50-70 שקל סבבה

לעומת זאת

עלות של הטסה לארץ ותשלום לתקליטנים ברמה עולמית כמו פרי אוניל, טייסטו, ארמין, מרקו וי, ג'ון פלמינג והרשימה נמכשת.... - בין 5000 ל- 10000 דולר

עלות של תקליטן מושתן מתל אביב שמנגן מוזיקה שחורה ולהיטים במסיבות חיילים - 500 שקל
גג...

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Jun-12-2004 15:38  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Narcotic Mind
Psychaholic

Registered: May 2001

נכון הקטע בארץ זה שהמועדונים מתחרים כמעט רק על אצל מי יש קהל יותר איכותי והם משקיעים ביחצנים ולא במסיבה עצמה.

במקום לבנות ליין איכותי ומסיבות טובות ושהקהל הטוב יבוא לבדו בגלל האיכות של המסיבה ולווא דווקה האנשים שבאים אליה.

Click Here to See the Profile for Narcotic Mind Click here to Send Narcotic Mind a Private Message Add Narcotic Mind to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

לעומת זאת

עלות של הטסה לארץ ותשלום לתקליטנים ברמה עולמית כמו פרי אוניל, טייסטו, ארמין, מרקו וי, ג'ון פלמינג והרשימה נמכשת.... - בין 5000 ל- 10000 דולר

עלות של תקליטן מושתן מתל אביב שמנגן מוזיקה שחורה ולהיטים במסיבות חיילים - 500 שקל
גג...

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001
Thumbs up

quote:
Originally posted by Narcotic Mind
תמיד יש סצינה אלטקנטיבית שזה המוזיקה ה-לא מסחרית, והיא תמיד קטנה יותר ושקטה בצד... הצופה סופהביט וכדומה זה מועדנים שנחשבים- או יותר נכון נחשבו (כי הם נסגרים) האנדרגאונד של ת"א, המסיבות האלה תמיד יותר קטנות ובאים לשם אנשים קבועים בדר"כ שלא כמו רוב המועדונים שכל שבוע אתה רואה 90% אנשים אחרים= כי בתכלס זה לא משנה לאן תלך זה הכל אותו דבר...

מתי פעם אחרונה הלכתם למסיבה בשרון ובדקתם מי הדי ג'יי ולא אם יש שתייה חינם...

בכל מקרה- לגבי טראנס, זו מוזיקה שלא נחשבת מיין סטרים, ולמרות שהיא כבר די נפטרה מסטיגמת הערסים, עדיין לא תופסת אצל הרוב כי הם פשוט לא מצליחים להתחבר למוזיקה.

ד"א, בסאטיספקשיין מנגנים בעיקר האוס וכשבה די ג'יי מחו"ל אז יש טראנס.

לי הרבה יותר נראה הליין של אורי שטרק בימי חמישי בזמיר- ליין של פסיכדלי בעיקר, ואנשים ממש ליגה, זה אפילו מסיבות סלבס כאלה.

יש גם את הלונה בחיפה שיש שם ליין של טראנס ועד כמה שידוע לי הוא טוב.

הנה בחור שמבין

רק תיקון קטן בקשר לליין טראנס של זמיר בימי חמישי,
הליין הוא של פורמק ודיין, שטרק הוא הבעלים של המועדון.

ומה שהכי באסה בשבילי שהצופה והסופהביט נסגרים, זה העובדה שמקומות כאלה לצד האיכות שהם מספקים, מרגישים קצת סנובים, ולכן לא טרחו לפרסם את עצמם בלילה למשל,
(רק אתמול במסיבת סגירה של הצופה יצא לי להיות, ופאק איזה מוזיקהההה)
איפה עכשיו אני אמצא שוב מקומות בסגנון?
אני למשל כבר שנה ומשהו חיפשתי מקומות לשמוע מוזיקה אלקטרונית באמת איכותית, אבל פשוט לא הכרתי את המקומות האלה,
הייתי סורק את הרשימת המלצות בלילה רק לפי סגנון המוזיקה והכל שמה זה
"להיטים בלה בלה"
אני מאמין אם מועדון ירשום שמה:
"טראנס"
או
"רגאיי\ דאב"
או
"טכנו"
אנשים יבואו לשמה בשביל הגיוון.

האנשים בארץ לא מטומטמים, כולם מחפשים לגוון אבל המקומות האלה אוהבים להרגיש שהם אליטה ולא רוצים שהאספסוף יציף להם את המועדון.

הכי חשוב תצביעו ברגליים
תחפשו מקומות שמספקים מוזיקה טובה כמו שאתם אוהבים, ספרו לחברים,
תפסיקו ללכת למקומות המגעילים האלה בשרון כל שישי

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Jun-12-2004 16:16  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

quote:
Originally posted by Flotser
תפסיקו ללכת למקומות המגעילים האלה בשרון כל שישי

הכל עניין של גישה
מי כמוני מכיר אוהב מוזיקה אלקטרונית איכותית ונהנה ללכת לצוף
שזה תאכלס מוזיקה ממוסחרת
הסצנה בארץ רק מתפתחת- וכל אחד מוצא את עצמו נהנה במקום אחר

ד"א- באירופה, שהסצנה יותר מפותחת דם (ובהרבה)
רוב המסיבות זה בעצם הופעות של תקליטנים
אנשים אשכרה באים כדי לשמוע את המוזיקה ולא בהכרח לרקוד

המנטליות הישראלית של "להשתגע" במסיבות סותרת את הסגנון הזה של ללכת למועדון,לעמוד, ולהקשיב למוזיקה

כל אחד ומה שטוב לו

Old Post Jun-12-2004 16:39  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by eXeTik
הכל עניין של גישה
מי כמוני מכיר אוהב מוזיקה אלקטרונית איכותית ונהנה ללכת לצוף
שזה תאכלס מוזיקה ממוסחרת
הסצנה בארץ רק מתפתחת- וכל אחד מוצא את עצמו נהנה במקום אחר

...

כל אחד ומה שטוב לו

צודק אחי,
ואם טוב לך בצוף אז מאחל לך רק שתמשיך להנות ככה,

מה שאמרתי יותר כוון לאנשים שלא אוהבים את המצב הזה,
שאם זה מפריע להם, אז במקום ללכת שוב למועדון שרוני ולקלל אחר כך, שיקחו קצת יוזמה ויחפשו גם מקומות אחרים, ואם הם מכירים שיפיצו את השמועה

מה שבטוח אני יכול להגיד,
שעכשיו הצוף למשל עם ההצלחה שלו בחיים לא יעשה שינוי דרסטי ויביא דיג'יי שינגן רק טרנאס למרות מה שהרבה פה מקווים.
הם רואים שהמיינסטרים הולך אצלהם טוב והקופה שלהם רק מתמלאת בעוד מזומנים.
יש אבל מקומות עם אדיאולגיה אחרת, שסדר העידפויות שלהם אחר, צריך לנסות אותם, במקום לחכות שיביאו את ארמין לצוף כל שישי.

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Jun-12-2004 16:59  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002

quote:
Originally posted by markfeldman
מה הבעיה להביא אמנים מפורסמים להפקות אחרות ???

במקום להתלונן, תרימו את הכפפה !

אחי שמע אני מוכן להתערב איתך
שאם יביאו נניח את מרקו וי למסיבה בשרון
ויקחו איזה 100 שקל כניסה רוב הנוער יתבאס
א - מהמחיר
ב- מהמוזיקה

אני אישית לא יתבאס משני הגורמים
וגם אף אמרגן מסיבות כמו בשרון לא יקח את הסיכון שלשלם לגי די איזה 10000
דולר כמו שצח אמר
ושלא יבואו אליו אנשים למועדון

Old Post Jun-12-2004 17:45 
Click Here to See the Profile for Sniper Click here to Send Sniper a Private Message Visit Sniper's homepage! Add Sniper to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Scorchio

לעומת זאת

גג...

זה ידוע אחי
אבל בנקודה הזאת אני חושב שהפורום שלנו יכול לעזור בעוד שנה שנתיים אני מקווה כבר...
יש כאן לא מעט אנשים שמתקלטים להנאתם
חלקם כבר התחילו אפילו במועדונים
זאת רק התחלה אבל התחלה חיובית
הבעיה היא ששינוי לא יתחיל מבן אדם שכעקרון הוא שכיר
שינוי יתחיל או מלמטה (הקהל) או מלמעלה (בעלי מועדונים או חברות הפקה) בנתיים המצב הוא בעייתי

Old Post Jun-12-2004 22:38 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
m0sh
Ibiza 05'

Registered: Jan 2001

הכל כסף
מוזיקה שחורה ופופ מביא כוסיות וככה זה
זה מביא אנשים וכסף זה מה שמעניין

אני אגב נגד מסיבה אלקטורנית בלבד כי זה פשוט לא ילך אבל מתחילים בכל החאלטורות ואז עוברים לטראנס רציני
זה יכול ללכת

דוגרי אני לא הולך להרבה מסיבות וחוץ מטיאסטו כל המסיבות האחרונות היו בעיקר ממוסחרות אבל אתה נהנה עם זה שתיים ואם זה אנשים שאתה מכיר
ובגלל אני עוד מעט מתקלט במסיבות קטנות כאלה אז יהיה בסדר

James Holden is my only GOD!

Old Post Jun-12-2004 22:56 
Click Here to See the Profile for m0sh Click here to Send m0sh a Private Message Add m0sh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

מיכאל

התיאוריה שלך ללכת לחפש ליינים איכותיים קצת לא מסתדרת לי בראש!?!?

!?!?!?!?!?!האם יש אותם בכלל - ואני מתכוון לליינים לגילנו

ומסתומרת ללכת לחפש? - כנס ללילה ותראה מה שיש ואתם כבר יודעים מה יהיה בעצם - כל המסיבות חוגרים או נוער למיניהן עם מוזיקה מסחרית ראפ וכו' וכמובן יש את הליינים האיכותיים של נקסט ואפאפאפ או טי אל וי ביום חמישי או אייס בימי חמישי ושישי (ד''א מי שלא יודע באייס יש ליינים קבועים של טראנס והאוס עם די ג'ים אורחים - משהו איכותי)...אבל כל האלה זה מסיבות 23+ לכן לא נראה לי שנוכל להיכנס במזן הקרוב...אני אפילו בטוח...

נ''ב:
הדבר היחיד שמצאתי בלילה זה ליין ל20+ של מועדון הפורום בבאר שבע -
"די ג'יים אורחים מסצינת הטראנס המקומית ומחו''ל"

????אבל זו באר-שבע - מיייייי יסע עד לשם
רק אלה שיש להם דלקן...

עם כל הכבוד לליין אני אישית אין לי תקציב לנסוע לצפון או לדרום כל שישי לכן מה שנשאר זה לחפש ליינים איכותיים בגוש דן אבל הדבר חסר תועלת לאור שעובדה של אי-קיומם של אותם מקומות...

ובכלל כל המצב של כיום כל כך מעצבן ומאכזב...

?"השאלה היא: "מתי יבוא השיוני ובמה הוא יתבטא

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jun-13-2004 06:17  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מה אתם חושבים על ליין של קלאב טראנס ושל מוזיקה אלקטרונית בלבד?
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackVery creat track. Help me to recognize author. [2005] [2]

Click here to listen to the sample!Pause playbackPetibonum - "Once Upon A Time" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 23:24.

Forum Rules: