|
|
|
|
 |
§chop¥
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2001
|
|
|
טוב מצטער שלא כתבתי הרבה זמן המחשב שלי קרס....
בכל מקרה שלחתי לממסגר תמונה של סנסיישן וויט באיכות בסט והוא אמר לי שהוא ידפיס את התמונה על בד וזה ייצא בן זונה.
אבל סעמק לא נראה לי שלמישהו באמת אכפת מהפוסטר אז אני פשוט אספר מה קרה עם דארקרייבר...
אז ככה :
אני וחבר שלי מסתובבים מחוץ לארנה. לא רואים את זה בתמונות, אולי אם מישהו היה במוזיאון של אמסטרדם אז הוא אולי יודע אבל, מחוץ לבמה המרכזית יש מסביב למגרש קניון ענקי . זה כאילו הבמה נמצאת בתוך קניון. אי אפשר לצאת מהמגרש מבלי לעבור את הקניון. אז קיצר הגיע הבוקר קאי טראסיד מנגן ברקע ואני וחבר שלי מסתובבים בקניון. פתאום אנחנו רואים כמה אנשים הולכים עם פוסטרים ביד. אני ניגש לאחד ושואל אותו מאיפה אפשר להשיג את הפוסטרים. אז הוא נותן לי את הפוסטרים שלו ואומר לי "תסתכל", הוא ניגש לקיר שמפוצץ בפוסטרים לדאנסוואלי,מיסטרילנד],ניטארוואן ועוד ומוריד פוסטר. הוא בא מביא לי את הפוסטר ומחייך ואומר אם אתה רוצה עוד פוסטרים תצטרך לקרוע אותם לבד מהקיר. סבבה אני וחבר שלי הורדנו איזה עשרה פוסטרים אבל אף אחד הוא לא של הסנסיישן של השנה. חיפשנו כל הקניון ולא מצאנו פוסטר של הסנסיישן. ירדנו לבמה וחיפשנו בפנים. לקראת הבוקר איידיאנטי הרכיבו דוכן שבו מצלמים אותך מול הבמה המרכזית ותוך שניות יש לך את התמונה ביד. לדוכן היה קיר שלם של פוסטרים של סנסיישן בלאק מודבקים. אני וחבר שלי שואלים אם אפשר לקבל פוסטר מהקיר. אז זאתי שאחראית אומרת שכמה דקות לפני שקאי טראסיד מסיים לתקלט הם מפרקים את הדוכן ואז נוכל לקחת מה שאנחנו רוצים. פצצות, אני וחבר שלי מחכים עד שההיא נותנת סימן ואנחנו פושטים על הקיר. קיצר הפוסטרים היו דבוקים אחד על השני והיה קשה להפריד ביניהם. איזה אחד בא ושואל אותנו מה אנחנו עושים. אז הסברנו לו שאנחנו מורידים פוסטרים למזכרת. הוא מחייך , מכניס את היד לכיס ומוציא סכין. הוא אומר "בואו נוריד כמה שיותר פוסטרים" פאנן, אנחנו שלושתינו מורידים מהקיר 30 פוסטרים יחדיו ומתחילים לפרק אותו, לחלק את הסחורה. איך שאנחנו באים לקחת את החלק שלנו הוא מפנה אלינו את הסכין ושואל מה אנחנו עושים. אמרנו לו שחלק מהפוסטרים הם שלנו כי גם אנחנו הורדנו. הוא כמו מניאק מחייך ואומר שלא נראה לו. הוא מסתובב ומתחיל לקפל את כל הפוסטרים ביחד. זה היה די מצחיק לראות אותו ככה כי 30 פוסטרים מקופלים נראים כמו איזה שטיח פרסי של הסנסיישן. קיצר הוא מסתובב והיו איזה שני פוסטרים שהתזנבו מאחורה מהסלוטייפ שחיבר אותם לשאר כל הפוסטרים. אז אני דרכתי על אחד הפוסטרים ואיך שהוא המשיך ללכת הסלוטייפ נקרע והפוסטר נשאר בידי.
עכשיו אתם שואלים את עצמכם מה הקשר לדארקרייבר. כרגע אין. אני לא זיהיתי אותו, בעצם לא שמעתי עליו לפני זה. אבל מה, אחרי כארבעה חודשיים חבר שלי הביא מהולנד את הדיוידי. אני יושב עם חבר שלי רואים את הדיוידי ביחד ובסוף שקאי טראסיד מתקלט אותו בן אדם מופיע,רוקד כמו איזה מטורף. אני וחבר שלי ישר זיהינו אותו כגנב הפוסטרים. כמה דקות אחרי זה עולה דארקרייבר לבמה ואני נשבע לכם זה אותו בן אדם. חבר שלי אומר תראה איך הוא דומה לגנב ההוא. ואז מסתכל ואומר לו תגיד זה לא אותו אחד.
היינו בשוק. התחלנו לחשוב למה בעצם שהוא יגנוב פוסטרים של אירוע שבו הוא מופיע...
אבל אז נזכרנו שבמופע (ואפשר לראות גם בדיוידי) שדארקרייבר עולה לבמה עם מלא אלכוהול ושהוא היה מסטול לגמרי...
במהלך המופע שלו הוא סיים בקבוק וודקה שלם.
וזה למה אנחנו בטוחים שזה הוא....
וואי זה נראה לי הפוסט הכי ארוך שלי בהיסטוריה

|
|
Jul-27-2004 10:03
|
|
|
 |
 |
§chop¥
Supreme tranceaddict
Registered: Oct 2001
|
|
|
Jul-27-2004 12:21
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 14:19.
Forum Rules: