Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > דיכאון עולמי !!!!
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003

quote:
Originally posted by Hell_Copter
וואלה אח שלי לא נעים כל הסרט

אבל משהו טיפה יותר חשוב מהפוסטר זה הסיפור עם הדקירה... שפוך על זה!

ספר באמת איזה דקירה?

Old Post Jul-26-2004 15:02  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
§chop¥
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2001

טוב מצטער שלא כתבתי הרבה זמן המחשב שלי קרס....

בכל מקרה שלחתי לממסגר תמונה של סנסיישן וויט באיכות בסט והוא אמר לי שהוא ידפיס את התמונה על בד וזה ייצא בן זונה.

אבל סעמק לא נראה לי שלמישהו באמת אכפת מהפוסטר אז אני פשוט אספר מה קרה עם דארקרייבר...

אז ככה :
אני וחבר שלי מסתובבים מחוץ לארנה. לא רואים את זה בתמונות, אולי אם מישהו היה במוזיאון של אמסטרדם אז הוא אולי יודע אבל, מחוץ לבמה המרכזית יש מסביב למגרש קניון ענקי . זה כאילו הבמה נמצאת בתוך קניון. אי אפשר לצאת מהמגרש מבלי לעבור את הקניון. אז קיצר הגיע הבוקר קאי טראסיד מנגן ברקע ואני וחבר שלי מסתובבים בקניון. פתאום אנחנו רואים כמה אנשים הולכים עם פוסטרים ביד. אני ניגש לאחד ושואל אותו מאיפה אפשר להשיג את הפוסטרים. אז הוא נותן לי את הפוסטרים שלו ואומר לי "תסתכל", הוא ניגש לקיר שמפוצץ בפוסטרים לדאנסוואלי,מיסטרילנד],ניטארוואן ועוד ומוריד פוסטר. הוא בא מביא לי את הפוסטר ומחייך ואומר אם אתה רוצה עוד פוסטרים תצטרך לקרוע אותם לבד מהקיר. סבבה אני וחבר שלי הורדנו איזה עשרה פוסטרים אבל אף אחד הוא לא של הסנסיישן של השנה. חיפשנו כל הקניון ולא מצאנו פוסטר של הסנסיישן. ירדנו לבמה וחיפשנו בפנים. לקראת הבוקר איידיאנטי הרכיבו דוכן שבו מצלמים אותך מול הבמה המרכזית ותוך שניות יש לך את התמונה ביד. לדוכן היה קיר שלם של פוסטרים של סנסיישן בלאק מודבקים. אני וחבר שלי שואלים אם אפשר לקבל פוסטר מהקיר. אז זאתי שאחראית אומרת שכמה דקות לפני שקאי טראסיד מסיים לתקלט הם מפרקים את הדוכן ואז נוכל לקחת מה שאנחנו רוצים. פצצות, אני וחבר שלי מחכים עד שההיא נותנת סימן ואנחנו פושטים על הקיר. קיצר הפוסטרים היו דבוקים אחד על השני והיה קשה להפריד ביניהם. איזה אחד בא ושואל אותנו מה אנחנו עושים. אז הסברנו לו שאנחנו מורידים פוסטרים למזכרת. הוא מחייך , מכניס את היד לכיס ומוציא סכין. הוא אומר "בואו נוריד כמה שיותר פוסטרים" פאנן, אנחנו שלושתינו מורידים מהקיר 30 פוסטרים יחדיו ומתחילים לפרק אותו, לחלק את הסחורה. איך שאנחנו באים לקחת את החלק שלנו הוא מפנה אלינו את הסכין ושואל מה אנחנו עושים. אמרנו לו שחלק מהפוסטרים הם שלנו כי גם אנחנו הורדנו. הוא כמו מניאק מחייך ואומר שלא נראה לו. הוא מסתובב ומתחיל לקפל את כל הפוסטרים ביחד. זה היה די מצחיק לראות אותו ככה כי 30 פוסטרים מקופלים נראים כמו איזה שטיח פרסי של הסנסיישן. קיצר הוא מסתובב והיו איזה שני פוסטרים שהתזנבו מאחורה מהסלוטייפ שחיבר אותם לשאר כל הפוסטרים. אז אני דרכתי על אחד הפוסטרים ואיך שהוא המשיך ללכת הסלוטייפ נקרע והפוסטר נשאר בידי.

עכשיו אתם שואלים את עצמכם מה הקשר לדארקרייבר. כרגע אין. אני לא זיהיתי אותו, בעצם לא שמעתי עליו לפני זה. אבל מה, אחרי כארבעה חודשיים חבר שלי הביא מהולנד את הדיוידי. אני יושב עם חבר שלי רואים את הדיוידי ביחד ובסוף שקאי טראסיד מתקלט אותו בן אדם מופיע,רוקד כמו איזה מטורף. אני וחבר שלי ישר זיהינו אותו כגנב הפוסטרים. כמה דקות אחרי זה עולה דארקרייבר לבמה ואני נשבע לכם זה אותו בן אדם. חבר שלי אומר תראה איך הוא דומה לגנב ההוא. ואז מסתכל ואומר לו תגיד זה לא אותו אחד.
היינו בשוק. התחלנו לחשוב למה בעצם שהוא יגנוב פוסטרים של אירוע שבו הוא מופיע...

אבל אז נזכרנו שבמופע (ואפשר לראות גם בדיוידי) שדארקרייבר עולה לבמה עם מלא אלכוהול ושהוא היה מסטול לגמרי...
במהלך המופע שלו הוא סיים בקבוק וודקה שלם.
וזה למה אנחנו בטוחים שזה הוא....

וואי זה נראה לי הפוסט הכי ארוך שלי בהיסטוריה

Old Post Jul-27-2004 10:03  Israel
Click Here to See the Profile for §chop¥ Click here to Send §chop¥ a Private Message Add §chop¥ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

יווווו, איך הייתי מזיין אותו מכות
רק לשמוע את הסיפור מעלה לי את הפיוז
תארו לעצמכם רואים את טייסטו רץ בחוות היען באמצע הלילה עם סכינים, תולש מהקירות את הפוסטרים שלו... מה זה השטויות האלה?! הבנאדם חולה נפש!!

Old Post Jul-27-2004 11:32  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

מממ
מי זה דארק רייבר בכלל??

Old Post Jul-27-2004 11:37 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
§chop¥
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2001

quote:
Originally posted by eXeTik

הבנאדם חולה נפש!!

מסכים....

כנראה שמע יותר מידי הארדקור בחייו

Old Post Jul-27-2004 12:21  Israel
Click Here to See the Profile for §chop¥ Click here to Send §chop¥ a Private Message Add §chop¥ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

quote:
Originally posted by §chop¥
מסכים....

כנראה שמע יותר מידי הארדקור בחייו

טלאפון אליי הייתי רץ

Old Post Jul-27-2004 12:27  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Viber
In Search Of Unicorns

Registered: Jun 2003

חחחח איזה תקליטן ערס יא רבי
בטח בא למשרדים של איידיאנדטי לפני הסנסיישן עם הגב שלו לאיים על המפיק שישתף אותו ואם לא הוא מביא את דוד שלו סמי

Old Post Jul-27-2004 14:18 
Click Here to See the Profile for Viber Click here to Send Viber a Private Message Add Viber to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

quote:
Originally posted by Viber
חחחח איזה תקליטן ערס יא רבי
בטח בא למשרדים של איידיאנדטי לפני הסנסיישן עם הגב שלו לאיים על המפיק שישתף אותו ואם לא הוא מביא את דוד שלו סמי

אולי....

Old Post Jul-27-2004 14:26  Israel
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

quote:
Originally posted by §chop¥

וואי זה נראה לי הפוסט הכי ארוך שלי בהיסטוריה

וגם הכי מעניין שלך בהיסטוריה
וואי איזה סיפור
חחח לך תדע עם הולנדים האלה...כל היום בטריפ
ועוד אחד ששומע הארדקור כל היום
מה הפלא שהוא שרוט

Old Post Jul-28-2004 01:17  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

quote:
Originally posted by yaman
טלאפון אליי הייתי רץ

ציפיתי ממך לתגובה בנוסח הזה

Old Post Jul-28-2004 01:24  Israel
Click Here to See the Profile for DJ Alex E. Click here to Send DJ Alex E. a Private Message Add DJ Alex E. to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

quote:
Originally posted by DJ Alex E.
ציפיתי ממך לתגובה בנוסח הזה

אלכס אל תדאג אני לא כזה ערס

אם ההיתי שם הייתי מרגיע את הרוחות

Old Post Jul-28-2004 01:25  Israel
DJ Alex E.
ILTA's Minister of Sound

מרגיע את הרוחות באיזה כפה לפנים חחחח
הכל ברוח טובה אחי

Old Post Jul-28-2004 01:45  Israel

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > דיכאון עולמי !!!!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackUnknown song looking for IDs [2005] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDawnseekers - Gothic Dream (John Johnson Remix) [2005]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 14:19.

Forum Rules: