Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > טרד ה- אוכל!!
Pages (4): « 1 [2] 3 4 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

טל, אין לי כוח לקרוא את כל מה שכתבת.

בעיקרון רשמת פה מה שדיברנו ב DC ?
אוכל בריא..בלה בלה

אני אוכל...מה שיש אני מניח..

פיצה אצלי שולט...

Old Post Jul-19-2004 18:34  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

quote:
Originally posted by yaman
ואללה אחי גם אני תימני מרוקאי

קוסקוס

קוסקוס עם מרק וסוכר רולז :}
דוד שלי מרוקאי אוכל עם חלב

איזה צד אצלך מרוקאי?!

Old Post Jul-19-2004 20:18  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

דיבורי קוסקוס..

קוסקוס עם דנונה רגיל כזה..
הכי שווה

Old Post Jul-19-2004 21:05  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
yaman
בעל מידות טובות

Registered: Sep 2003

quote:
Originally posted by -CosmicFire-
קוסקוס עם מרק וסוכר רולז :}
דוד שלי מרוקאי אוכל עם חלב

איזה צד אצלך מרוקאי?!

אמא שלי

Old Post Jul-19-2004 21:18  Israel
Click Here to See the Profile for yaman Click here to Send yaman a Private Message Add yaman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001

וואלה מבין אותך לגמרי ויטלי
אצלי זה בערך אותו דבר, קצת פחות קיצוני אבל עדיין...
לפני כ 6חודשים בערך התחלתי דיאטה עצבנית ביותר ששינתה לגמרי את הרגלי האכילה שלי.
שקלתי אז בסביבות 80 - 85 קילו, אכלתי מלא ג'אנק אוכל מטוגן, ממתקים שומניים וצרכתי משקאות רווי סוכר בכמויות אדירות.
קיצר עכשיו אני שוקל קצת פחות מ 70 קילו, הביטחון העצמי שלי עלה יש לי עכשיו גוף דיי סבבה לעומת התקופה שלא יכלתי להיסתובב בלי חולצה מרב כל השומן.
קיצר, הרגלי האכילה החדשים שלי כוללים הרבה ירקות מבושלים, מרקים, דגים ועוד כל מיני...
וכבר היתרגלתי, לא מפריע לי בגרוש איך שאני אוכל.

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post Jul-19-2004 21:57  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by DJ-Kreing^^
וואלה מבין אותך לגמרי ויטלי
אצלי זה בערך אותו דבר, קצת פחות קיצוני אבל עדיין...
לפני כ 6חודשים בערך התחלתי דיאטה עצבנית ביותר ששינתה לגמרי את הרגלי האכילה שלי.
שקלתי אז בסביבות 80 - 85 קילו, אכלתי מלא ג'אנק אוכל מטוגן, ממתקים שומניים וצרכתי משקאות רווי סוכר בכמויות אדירות.
קיצר עכשיו אני שוקל קצת פחות מ 70 קילו, הביטחון העצמי שלי עלה יש לי עכשיו גוף דיי סבבה לעומת התקופה שלא יכלתי להיסתובב בלי חולצה מרב כל השומן.
קיצר, הרגלי האכילה החדשים שלי כוללים הרבה ירקות מבושלים, מרקים, דגים ועוד כל מיני...
וכבר היתרגלתי, לא מפריע לי בגרוש איך שאני אוכל.

אחי אני לא מאמין...באמת כל הכבוד...אתה בן אדם ראשון שאני מכיר שאוהב טראנס וגם אוכל בריא

ונכון כמו שאמרת אין דיאטה יותר טובה מלשנות את הרגלי האכילה לנכונים ובריאים יותר... רוב האנשים מאמינים בספירת קלוריות המיותרת והעניין הוא שאם אוכלים נכון לא צריך לספור שום קלוריות בכלל...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jul-20-2004 07:21  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
LA©
Supreme tranceaddict

Registered: Apr 2003

הצמחונים שכאן..

?אתם לא לוקחים ויטמינים בכלל?? או תוספות מזון
בגלל שלדוגמא חוסר בויטמין בי
(B)
יכול להזיק מאוד לשרירים ולכל המוטוריקה של הגוף
יש ויטמין בי רק בבשר לדוגמא...

...אז קצת מוזר לי שאתם לא לוחקים ויטמינים בכלל והכל טוב ויפה

Old Post Jul-20-2004 10:58 
Click Here to See the Profile for LA© Click here to Send LA© a Private Message Add LA© to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ-Kreing^^
Syncope

Registered: Jul 2001

אני אגב לא צמחוני, אני רק מקפיד על תזונה נכונה.
את הבשר אני אוכל בדרך כלל מבושל, וגם אני מעדיף את החתיכות היותר בריאות כמו לדוגמא חזה עוף שאין בו בכלל שומן, אבל כמות הוויטמינים בו היא רגילה.

"The world is not beautiful. And that, in a way, lends it a sort of beauty."

--=My Music=--

Old Post Jul-20-2004 12:06  Israel
Click Here to See the Profile for DJ-Kreing^^ Click here to Send DJ-Kreing^^ a Private Message Add DJ-Kreing^^ to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by LA©
הצמחונים שכאן..

?אתם לא לוקחים ויטמינים בכלל?? או תוספות מזון
בגלל שלדוגמא חוסר בויטמין בי
(B)
יכול להזיק מאוד לשרירים ולכל המוטוריקה של הגוף
יש ויטמין בי רק בבשר לדוגמא...

...אז קצת מוזר לי שאתם לא לוחקים ויטמינים בכלל והכל טוב ויפה

LOL..זה שלא ציינתי את זה לא אומר שאני לא עושה את זה...

אבל יש הבדל ביני לבין הצמחונים החולניים שחיים על תוספי מזון ותוספות היחידות שאני לוקח זה שמרי בירה, פרופוליס [בא יחד עם דבש ברדך כלל], מזון מלכות, פולין וגם נבטי חיטה או דגן מלא אחר...
אז שמרי בירה הם אלה שמכילים אותו בשפע B לגבי החוסר של ויטמין
אבל עדיין אני לא באמת צריך אותם כי הגוף די מנוקה בתזונה נכונה ולכן הוא קולט את כל הויטמינים ומנצל אותם במלואם...התוספות הן ליתר ביטחון כדי לא להסתכן...

עכשיו הבעיה היא שדגנים מלאים [חשוב לציין את המילה "מלא"] יש בהם את כל הויטמנים הנדרשים לגוף ובשפע אבל הגוף לא יכול לנצל את אותם דגנים מכיוון שהוא מורעל מכל הרעלים שאנשים מכניסים בו ולכן יכולת קליטת הויטמינים של הגוף מאוד חלשה וכמעט ולא מתפקדת כל זה כמובן גורם לבן אדם לאכול יותר ויותר ביום כדי שכן יוכל להשיג את כל מה נדרש אבל בזה הוא מחליש את מערכת העיכול כי הקיבה צריכה לעבוד יותר ויותר בלי לנוח...
אני אישית אוכל פעמיים ביום בבוקר וב4 בצהריים ככה...
וזה מספיק לי בהחלט וגם לא מכביד על הבטן ולא מפוצץ אותה...

נ''ב: מי שמתעניין איפה אני קונה את כל הדגנים המלאים או דברים בריאים אחרים אז אתם יכולים לבוא לכל "חנות טבע" שאתה מכירים
ולמצוא שם הכל...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jul-20-2004 15:24  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
LA©
Supreme tranceaddict

Registered: Apr 2003

quote:
Originally posted by taltul
LOL..זה שלא ציינתי את זה לא אומר שאני לא עושה את זה...

אבל יש הבדל ביני לבין הצמחונים החולניים שחיים על תוספי מזון ותוספות היחידות שאני לוקח זה שמרי בירה, פרופוליס [בא יחד עם דבש ברדך כלל], מזון מלכות, פולין וגם נבטי חיטה או דגן מלא אחר...
אז שמרי בירה הם אלה שמכילים אותו בשפע B לגבי החוסר של ויטמין
אבל עדיין אני לא באמת צריך אותם כי הגוף די מנוקה בתזונה נכונה ולכן הוא קולט את כל הויטמינים ומנצל אותם במלואם...התוספות הן ליתר ביטחון כדי לא להסתכן...

עכשיו הבעיה היא שדגנים מלאים [חשוב לציין את המילה "מלא"] יש בהם את כל הויטמנים הנדרשים לגוף ובשפע אבל הגוף לא יכול לנצל את אותם דגנים מכיוון שהוא מורעל מכל הרעלים שאנשים מכניסים בו ולכן יכולת קליטת הויטמינים של הגוף מאוד חלשה וכמעט ולא מתפקדת כל זה כמובן גורם לבן אדם לאכול יותר ויותר ביום כדי שכן יוכל להשיג את כל מה נדרש אבל בזה הוא מחליש את מערכת העיכול כי הקיבה צריכה לעבוד יותר ויותר בלי לנוח...
אני אישית אוכל פעמיים ביום בבוקר וב4 בצהריים ככה...
וזה מספיק לי בהחלט וגם לא מכביד על הבטן ולא מפוצץ אותה...

נ''ב: מי שמתעניין איפה אני קונה את כל הדגנים המלאים או דברים בריאים אחרים אז אתם יכולים לבוא לכל "חנות טבע" שאתה מכירים
ולמצוא שם הכל...

איזו הרצאה דפקת
LOL

שקלת להפוך את זה למקצוע?

Old Post Jul-20-2004 16:15 
Click Here to See the Profile for LA© Click here to Send LA© a Private Message Add LA© to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
TranceGiant
randomly disappoints

Registered: Jun 2001

My conscience is killing me when readin taltul's posts

At least I cut on the cola, chips and sweets part..though no1 will ever take a juicy hamburger or a bloody steak away from me

Old Post Jul-20-2004 23:10  United States
Click Here to See the Profile for TranceGiant Click here to Send TranceGiant a Private Message Visit TranceGiant's homepage! Add TranceGiant to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
eXeTik
עד מתי פסיכומטרי 1.1

Registered: Aug 2001
Location: +++++---+-------Location: ---+-----+-+------Location: ---+----+-+-+-----Location: ---+---+------+---

quote:
Originally posted by TranceGiant
My conscience is killing me when readin taltul's posts

At least I cut on the cola, chips and sweets part..though no1 will ever take a juicy hamburger or a bloody steak away from me

אני לא דופק חשבון לגבי אוכל
אוכל כ-ל מה שבא לי מ-ת-י שבא לי
מתאמן קבוע וזהו...

Old Post Jul-20-2004 23:54  Israel
Click Here to See the Profile for eXeTik Click here to Send eXeTik a Private Message Visit eXeTik's homepage! Add eXeTik to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > טרד ה- אוכל!!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (4): « 1 [2] 3 4 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackvery popular tune [2003] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackPush - The Legacy [2011]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 21:35.

Forum Rules: