|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
Sniper
Markus Schulz Addict

Registered: Mar 2002
|
|
|
אורן אחי, אתה מדבר כאילו החיים של הטייס מושלמים... זה מה זה לא ככה, אני מכיר כמה אנשים שנפלו מקורס טייס אחרי שנתיים, או שכן שלי שגם עכשיו בקורס טייס וואלה הוא מספר שעושים להם את המוות, כמה שאומרים שבחורים איכותיים וכו' זה נכון מאוד, אבל כל אחד מנסה להפיל את השני
וגם פעם אחת יצא לי לתפוס טרמפ עם טייס, סתם דיברנו והוא אמר לי שכולם חושבים שטייס החיים יפים וכו'.. אז נכון יש לך תואר אקדאמי, זה כל קצין בדרגות של רס"ן ומעלה חייב לעשות תואר.. ורישיון טייס?? ביג דיל, היום כל פלוץ יכול לעשות רישיון טייס ואולי לשלם על זה קצת יותר וכו'.. אבל עדיין, בקשר לכסף ואללה.. אתה מקבל אולי 1000 2000 שקל יותר מקצין רגיל, נניח אתה בדרגת סא"ל וטייס ויש את הסמח"ט שלנו נניח שהוא גם סא"ל ועוד הוא בקצונת חי"ר אז הטייס מקבל גג עוד 1000 שקל בחודש.. פה נגמר הסיפור.
ואל תשכח שטייס משתחרר אחרי הרבה שנות קבע שלו
הוא עושה יום מילואים פעם בשבוע, ובקבע תחשוב על זה שהוא בקושי רואה את
המשפחה, וגם לא תמיד מקבלים אותך בחברות תעופה כמו אל על לרוב לא מקבלים אנשים שהיו טייסים רק את המובחרים שבמובחרים לוקחים
בקיצור מה שאני בא להגיד שיש גם את חצי הכוס הריקה בטייס, אבל בד"כ עדיף להיסתכל על המלאה ולקחת בחשבון את החצי ריקה
Aug-14-2004 11:04
|
|
|
 |
 |
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004
|
|
|
| quote: | Originally posted by Sniper
אורן אחי, אתה מדבר כאילו החיים של הטייס מושלמים... זה מה זה לא ככה, אני מכיר כמה אנשים שנפלו מקורס טייס אחרי שנתיים, או שכן שלי שגם עכשיו בקורס טייס וואלה הוא מספר שעושים להם את המוות, כמה שאומרים שבחורים איכותיים וכו' זה נכון מאוד, אבל כל אחד מנסה להפיל את השני
וגם פעם אחת יצא לי לתפוס טרמפ עם טייס, סתם דיברנו והוא אמר לי שכולם חושבים שטייס החיים יפים וכו'.. אז נכון יש לך תואר אקדאמי, זה כל קצין בדרגות של רס"ן ומעלה חייב לעשות תואר.. ורישיון טייס?? ביג דיל, היום כל פלוץ יכול לעשות רישיון טייס ואולי לשלם על זה קצת יותר וכו'.. אבל עדיין, בקשר לכסף ואללה.. אתה מקבל אולי 1000 2000 שקל יותר מקצין רגיל, נניח אתה בדרגת סא"ל וטייס ויש את הסמח"ט שלנו נניח שהוא גם סא"ל ועוד הוא בקצונת חי"ר אז הטייס מקבל גג עוד 1000 שקל בחודש.. פה נגמר הסיפור.
המשפחה, וגם לא תמיד מקבלים אותך בחברות תעופה כמו אל על לרוב לא מקבלים אנשים שהיו טייסים רק את המובחרים שבמובחרים לוקחים
בקיצור מה שאני בא להגיד שיש גם את חצי הכוס הריקה בטייס, אבל בד"כ עדיף להיסתכל על המלאה ולקחת בחשבון את החצי ריקה |
אני דווקא נוטה להסכים עם אורן, להיות טייס בחיל האויר פותח לך הרבה דלתות, גם בצבא וגם באזרחות וזה ממש לא נכון שלא לוקחים טייסים מצה"ל לאל-על , את הרוב כן לוקחים ולווא דווקא רק את המובחרים...
חוץ מזה שאולי אין הבדל משמעותי בין שכר של קצין רגיל לבין טייס אבל לטייסים יש תנאים סוציאליים הרבה יותר טובים
מה שכן זו עבודה קשה לאללה, מסוכנת לאללה ואתה באמת לא רואה ת'משפחה שלך הרבה אז יש בזה גם צדדים שליליים...
אני בעד להיות קצין מודיעין בקריה, בית זונות, כל יום בבית...
הכי טוב!...
|
|
Aug-14-2004 11:28
|
|
|
 |
 |
HyPeRSoNiC
Has Posted Here

Registered: Aug 2001
|
|
|
| quote: | Originally posted by Sniper
בקיצור מה שאני בא להגיד שיש גם את חצי הכוס הריקה בטייס, אבל בד"כ עדיף להיסתכל על המלאה ולקחת בחשבון את החצי ריקה |
אחי
אתה מדבר כאילו 1000 או 2000 שקל יותר בחודש זה כלום......
תזכיר לי כמה חייל רגיל מקבל היום..... ממוצע 500? 600 בחודש??? משהו כזה, לא?
חוצמזה, טייסים מקבלים "קצת" יותר מזה..... תאמין לי....
דבר שני, זה ברור שב-3 שנים הראשונות של הקורס אוכלים המון חרא ועושים לחיילים את המוות שם... מהרגע שהטייס מסיים את הקורס, יש לו תנאים חבל על הזמן ויציאות טובות הביתה.... ככה לפחות המפקדים שלנו בגיבוש אמרו....
בקשר לזה שכל פלוץ יכול לעשות רישיון טייס.... אתה יודע אולי כמה זה עולה?
אחי, דבר כזה עולה המון כסף! פה הצבא משלם על זה! וזה נכון גם לגבי התואר האקדמאי..... תחשוב על זה... לעשות תואר שני!!! בלי לשלם!!! ענק, לא?
ונכון, לא את כולם מקבלים באל על.... אבל מי שלא מתקבל לאל על יכול להישאר בצבא ולפתח שם את הקריירה שלו.... אפילו בתור מדריך או משהו...
ואם זה לא מעניין אותו, יש לו תואר שני ביד במקצוע שהוא בחר....
אחי, אני יודע שיש חסרונות בלהיות טייס...... אבל בוא נודה בזה.... טייס חי ממש טוב היום....
Aug-14-2004 11:32
|
|
|
 |
All times are GMT. The time now is 22:40.
Forum Rules: