|
| quote: | Originally posted by m0sh
למה אתה ניסת אותו?
אני ניסתי אותו ואת ה100
וקניתי את האקסיס 9
והוא יותר מקצועי |
חבל שנומרק זה התחתית
אני משתמש ב 100
אנלא ימליץ לחבר על משו מוזר כמו שך 
| quote: | Originally posted by taltul
חבר'ה אין מה לעשות אבל עדיין 100 ישאר הרבה יותר אמין מאשר 450...וכל הקטע שאין בו במעט כלום - כמה כפתורים וזהו...הייתה לי פעם שיחה על זה עם גיי סלמה מ99 אסקייפ...אז הוא אמר לי שנכון שב100 אין כלום אבל הוא הרבה יותר בטוח ואמין מהבחינה גם שאם צריך לתקן או משהו אז אין שום בעיה איתו... לעומת זה יש מכשירים הרבה יותר מקצועיים והרבה יותר משובחים..ותכלס זה שאלת השאלות - ללכת על משהו שחרשו עליו שנים או שמשהו חדש עם אפקטים והכל אבל לא כל כך ידוע...
...נ''ב: אני נראה לי הייתי הולך על החדש..שונא שמרנות |
שמע
בדיוק כמו שאמרו בחנות
ל 100 יש את השם שלו
אבל אסור להיות נעולים..
לי יש 100 וכל הזמן אני אומר שה 100 שולט (עזבו את ה 800 וה 1000 וכו'..) מבחינת הסידיג'יים הממוצעים - רק 100
אבל תכלס אנשים אומרים שצריך להפסיק לחשוב ככה ולנסות דברים חדשים כי סבבה 100 הוא הרבה זמן בשוק אבל עדיין צריך להיות פתוחים לדברים חדשים שאולי יכולים להפתיע...
(ד"א סתם דוגמא - ב 100 אין אנטישוק)
| quote: | Originally posted by Huge-A
יש לי מאה מעל לשנתיים והוא לא עושה לי שום בעיה ...
מכשיר חדש טוב תמיד לנסות הקטע הוא מי קונה ואם יש לך מספיק כסף לנסות את זה על החיים ועל הבס
אחי הריי ידוע שבסופו של דבר אתה תקנה מה בראש שלך ...
עצה שלי אתה אתה מחפש שיציעו לך והרוב יודעים ומכירים שפיוניר הם חברה שאין איתה בעיות אז קנה פיוניר אני אישית עם סטאנטון לא מתעסק .
ובנינו אתה מחפש לעשות מיקס מושלם או לשחק עם אפקטים
ויוה לחפשש... עוד 35 יום למנייאק... |
שמע
פיוניר זה חברה עם שם וחברה מוכרת
ברור שהכי קל להגיד קח את ה100 ותהיה רגוע
ותאמין לי אני נעול על ה 100 כי יש לי אותו ואני מרגיש מלך איתו
אבל תכלס שראיתי את ה 450 אמרתי זיייייין זה נראה בנזונה
הקטע הוא האמינות של סטנטון..
יש מצב שה450 יתחיל להשתגע? יעני פתאום אפקטים יתקלקלו או יהיו בעיות?
ד"א בקשר לכסף זה בסדר.. חבר שלי שמחפש את זה יודע תמחיר ואין לו בעיה לקנות את הסטנטון
הקטע הוא אם הסטנטון יכול להדפק פתאום (אחרי שנה לדוגמא..) לעומד ה 100 שבאמת מחזיק...
מה אתם אומרים?
Last edited by Shahar on Aug-10-2004 at 18:13
|