הטראק שעכשיו ברקע חזק... זה 07. ALT+F4 - ALT+F4 (Original Mix)?
גם אישה וגם מבינה בכדורגל. PICS OR STFU (c) eXeTik
נותן בראש אלי.. או פנימי וחיצוני לא יודע מי עכשיו על התקליטייה, הבידורית והמגבר
quote:Originally posted by KrazyDJs נותן בראש אלי.. או פנימי וחיצוני לא יודע מי עכשיו על התקליטייה, הבידורית והמגבר LOL הרסת אותי
אחלה תוכנית!!! (כמו תמיד!) אבל לא אהבתי את הטראק הראשון והאחרון של אינר והאוטר.
___________________ NO NO NO FOR SINGING & ELECTRO IN TRANCE MUSIC!!! SAVE THE REAL TRANCE MUSIC!
תוכנית מעולה.. כמו בפעם הקודמת אני שומע רק חצי ממנה ... אבל לפי הטראק ליסט .. יש לי את רוב הקטעים (אפילו את כולם) ואני ממש מרוצה מהסטים ... ממש טוב אלי .. כיף לשמוע תוכניות שלך ובכלל לדעת שיש לנו כאלה ישראלים ויוה לחפשש..עוד 34 יום למנייאק (איביזה)...
quote:Originally posted by FederalBI גם אישה וגם מבינה בכדורגל. PICS OR STFU (c) eXeTik עדיין משעשע אותי...
שמח לשעשע סיסי שכמותך אבל בבקשה PIC OR STFU (c) eXeTik
quote:Originally posted by FederalBI שמח לשעשע סיסי שכמותך אבל בבקשה PIC OR STFU (c) eXeTik אתה לא מתכוון לזה ברצינות נכון? ח'ברה פייס איט אנ'לא מעלה תמונה לפה... [ראיתי מה אתם עושים עם התמונות שמגיעות אליכם] אז STFU!