|
| quote: | Originally posted by YO-I
דבר ראשון, עזרה בזיהוי, היה טראק מדהים שארמין ניגן אותו באמצע הערב, טראק שהיו משולב בו מוזיקה קלאסית עם ווקאל של בחורה, בברייק עצמו שהתחיל שהבחורה התחילה לשיר הקצב היה איטי אבל רקיד, כמו טנגו כזה או לא יודע איך להגדיר אותו, יש למישהו מושג מה שם הטראק? 0
לגבי המסיבה עצמה, כניסה חלקה וחינמית תודות לרוני ויוסי הבעלים של נקס בחצות בדיוק, המועדון ריק, מספר אנשים מצומצם מרימים כוסית ליום ההולדת של יוסי, ברקע, סם הקוסם פאנקי פיש בחימום מצויין, אני רגיל לשמוע את סם מנגן האוס הרבה פחות מסחרי אבל כנראה שהקהל והקונספט של המסיבה אתמול גרמו לו לנגן מוזיקה שונה, למרות זאת היה טוב, היה זכור לי טראק אחד ספציפי שהיה מדהים, הייו בו סינרנות כאלו והטראק נימשך ונימשך וכל שניה שחיכיתי לפיצוץ הוא לא הגיע, שוב עזרה גם בטראק הזה תתקבל בברכה, לקראת הסוף הוא הכניס קלאסיקה ברמיקס חדש שדיפ דיש חורשים עליו, אני מדבר על
3 DRIVES ON VINYL
ארמין מגיע והוא מסיים עם החדש של גיטלמן שהאמת הוא טראק דיי חביב אבל כל כך צפוי עם האלמנטים הים תיכונים האלו, נחמד לא יותר מזה
ארמין עולה, מתחיל עם הטראק של שרה מקלקן, ממשיך בסט המלודי שלו עם פארק אנד ווילסון וכל טראק מטריף לי את החושים, לקראת הסוף הוא ניגן אפילו טקנו עד שהוא נירגע, חזר לנגן עוד קצת מלודיות וסיים עם הטראק שלו כיאה ליוצר שכמוהו
היה סט מדהים ואווירה נהדרת, חבל שבסוף הפריצה לרכב שלי העיבה על הכל, גנבו לי את כרטיס האשראי, ת"ז והרישיונות, למרות הכל, ארמין הצליח להשאיר אותי עם חיוך עד עכשיו
יוחאי שהיה נעים לי להכיר את חלקכם |
wrong thread...
anyway swamper i have the same problem too
it's so annying ! and because of that,i started to visit the forum seldom. please fix it!