Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מכמונות מהירות...
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
dj sub-x
tranceaddict in training

Registered: Jun 2003
quote:
Originally posted by yahel222
הבורות מדהימה אותי
שמעו אתם מתבלבלים פה בגדול

יש מספר מכשירים לתפוס על מהירות

אחת מהן היא מצלמה
מצלמה נמצאת באופן קבוע בצידי הדרך (על עמוד) והיא מצלמת מי שנוסע מהר
במיוחד זה יתפוס בזמן שהכביש ריק משום שאם היה לידך עוד מכונית אז אי אפשר להוכיח מי מהמכוניות נסע במהירות הגבוהה
כמו כן צריך לציין שיש הרבה מצלמות דמה כלומר סתם עמודים שאין בהם מצלמות אלא הם רק להתרעה

עכשיו במידה וצולמת אתה יכול לקבל את הדו"ח גם 10 חודשים אחרי... נדמה לי שזה עד שנה אחרי
בכל אופן במידה וזה קרה תבקש לראות את הצילום עצמו ואז תוכל לבחון אם יש דרך לבטל את זה

מכשיר שני זה אקדח לייזר
אותו יחזיק שוטר עם ניידת
במידה והשוטר תפס אותך באקדח במהירות מופרזת הוא חייב לעצור אותך
אם לא אז אין לך מה לדאוג

ממה שאתה מספר אין לך מה לדאוג.....

אני אישית קראתי ברשת על המצלצות החדשות...זה לא פלאש כמו בכל מצלמה. אלא אושר כזה מובנה או משהו בסנגנון.
דווקא הכתבה הייתה לפני שבועיים בערך בוואי.נט

Old Post Sep-13-2004 05:23  Israel
Click Here to See the Profile for dj sub-x Click here to Send dj sub-x a Private Message Add dj sub-x to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

Registered: Jul 2002

טוב זה היה בכביש עם 3 נתיבים בערך לאותו כיוון, והיה עמוס... וגם זה בא מכיוון הגג של המכונית וזה היתה מכונית שחורה כזאת לא ראיתי איזה (נראה לי יותר חשוב להסתכל על הכביש באותו רגע, מוזר שכמוני...)... ונסעתי 80 ככה או יותר, שזה כבר שלילה... אבל נתתם לי פה המון תשובות, מצד אחד, אין מצלמות בעיר בלה בלה, מצד שני יש סמויות וזה... וגם אתמול ראיתי פלאש (שצילמו מישהו אחר) וזה היה וואחד פלאש, כל הכביש היה מואר, והפלאש שאני ראיתי היה כמו של מצלמה ביתית כזאת... מישהו יכול לתת לי תשובה מוסמכת ולא דברים שהוא שמע מחברים? כי את זה גם אני יכול

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Sep-13-2004 06:30  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

quote:
Originally posted by Vortex_SA
טוב זה היה בכביש עם 3 נתיבים בערך לאותו כיוון, והיה עמוס... וגם זה בא מכיוון הגג של המכונית וזה היתה מכונית שחורה כזאת לא ראיתי איזה (נראה לי יותר חשוב להסתכל על הכביש באותו רגע, מוזר שכמוני...)... ונסעתי 80 ככה או יותר, שזה כבר שלילה... אבל נתתם לי פה המון תשובות, מצד אחד, אין מצלמות בעיר בלה בלה, מצד שני יש סמויות וזה... וגם אתמול ראיתי פלאש (שצילמו מישהו אחר) וזה היה וואחד פלאש, כל הכביש היה מואר, והפלאש שאני ראיתי היה כמו של מצלמה ביתית כזאת... מישהו יכול לתת לי תשובה מוסמכת ולא דברים שהוא שמע מחברים? כי את זה גם אני יכול

קיצר, אתה תקבל שלילה
.

Old Post Sep-13-2004 08:11 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

quote:
Originally posted by YuVaL
קיצר, אתה תקבל שלילה
.

לא ממש זה לא עובד ככה... מצהירים שאחד ההורים שלי נהג...

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Sep-13-2004 08:18  Israel
Click Here to See the Profile for Vortex_SA Click here to Send Vortex_SA a Private Message Visit Vortex_SA's homepage! Add Vortex_SA to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
coby
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2002
אמרתי לך שאגי להפסיק להיות נהג שודים

Old Post Sep-13-2004 11:04  Israel
Click Here to See the Profile for coby Click here to Send coby a Private Message Add coby to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

quote:
Originally posted by coby
אמרתי לך שאגי להפסיק להיות נהג שודים

אבל אני כבר מזמן לא עשיתי חאריקי

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Sep-13-2004 11:18  Israel
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by black mammmba
איך שיהודה ברקן עושה

חייך אכלת אותה *

אתה הולך לקבל קנס כספי לתיבת הדואר שלך.

*שלחנו את מושון מחופש לעץ באצמע איילון עם ממל"ז עליו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יודה ברקן ראסמי אומר ככה חחחחחחח

Old Post Sep-13-2004 13:01 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by Vortex_SA

עזוב אותך מחרטות שיגידו לך...חכה ותדע לבד
אף אחד פה לא יגיד לך על בטוח....
ושלילה זה 30 יום..

quote:
קיצר, אתה תקבל שלילה
.

קודם תעבור תאוריה

Old Post Sep-13-2004 13:03 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

quote:
Originally posted by Shahar
עזוב אותך מחרטות שיגידו לך...חכה ותדע לבד
אף אחד פה לא יגיד לך על בטוח....
ושלילה זה 30 יום..

קודם תעבור תאוריה

אני יכול לעשות כבר
עוד 3 וחצי חודשים אני זכאי לעשות טסט.....

Old Post Sep-13-2004 13:44 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Q-PiXeL
Turbocharged...

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by yahel222
הבורות מדהימה אותי
שמעו אתם מתבלבלים פה בגדול

יש מספר מכשירים לתפוס על מהירות

אחת מהן היא מצלמה
מצלמה נמצאת באופן קבוע בצידי הדרך (על עמוד) והיא מצלמת מי שנוסע מהר
במיוחד זה יתפוס בזמן שהכביש ריק משום שאם היה לידך עוד מכונית אז אי אפשר להוכיח מי מהמכוניות נסע במהירות הגבוהה
כמו כן צריך לציין שיש הרבה מצלמות דמה כלומר סתם עמודים שאין בהם מצלמות אלא הם רק להתרעה

עכשיו במידה וצולמת אתה יכול לקבל את הדו"ח גם 10 חודשים אחרי... נדמה לי שזה עד שנה אחרי
בכל אופן במידה וזה קרה תבקש לראות את הצילום עצמו ואז תוכל לבחון אם יש דרך לבטל את זה

מכשיר שני זה אקדח לייזר
אותו יחזיק שוטר עם ניידת
במידה והשוטר תפס אותך באקדח במהירות מופרזת הוא חייב לעצור אותך
אם לא אז אין לך מה לדאוג

ממה שאתה מספר אין לך מה לדאוג.....

ומצלמה על רכב סמוי זה משהו שלא קיים??? קודם תלמד לפני שאתה אומר בורות על דברים של אנשים אחרים....
וזה ממש לא דבר חדש, זה עקיפה שהמשטרה משתמשת בא כבר שנים

הדבר החדש זה מכשיר שיכול למדוד את המהירות של רכב אחר בזמן תנועה....
(גם נגד כיוון התנועה)
בכל מקרה, עוד לא שמעתי שזה נכנס לפעולה

ויש עוד מכשיר שזה מן סטופר, כאשר הניידת נוסעת אחרי איזשהו אוטו מחושבת המהירות...

Old Post Sep-13-2004 14:34  Israel
Click Here to See the Profile for Q-PiXeL Click here to Send Q-PiXeL a Private Message Add Q-PiXeL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vortex_SA
universal tranceaddict

quote:
אני יכול לעשות כבר
עוד 3 וחצי חודשים אני זכאי לעשות טסט.....

יאללה בוא נתרגל אותך לתאוריה... כשאתה רוצה להפנות את האוטו לכיוון הנגדי מכיוון הנסיעה בדרך הכי מהירה על עפר מה תעשה??

1. תוריד מהירות, תפנה הגה ותסתובב עד שפניך לכיוון הנגדי
2. תעצור, תכניס לרוורס ותסע
3. תפנה הגה בחוזקה, תרים את בלם היד עד שפניך לכיוון הנגדי ותשחרר את הבלם
4. תקרא לחבר שיכוון אותך

עוד אחד, באיזה טווח סל"ד אוטו משפחתי רגיל (1.6 ליטר ככה...) מגיע לכוחות הסוס המרביים שלו?

1. 2000 - 1000
2. 3000 - 4500
3. 5500 - 6000
4. 14000 - 17000

איך הכי קל להפחיד סבתות?

1. לפרפר לידן
2. להרים בלם יד לידן
3. לצרוח לידן
4. לשאול מה השעה

Pay a visit good fella:

Xetro's MySpace

Xetro's Facebook page

Old Post Sep-13-2004 14:54  Israel
YuVaL
Airwaves

1) 1
2) אין לי מושג
3) All of the above
=)

Old Post Sep-13-2004 17:14 

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מכמונות מהירות...
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbacksample from Blasphemous Rumours in this tune [2004] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDemiurge - Eternity (Original Mix) [2008]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 12:53.

Forum Rules: