Originally posted by yahel222
הבורות מדהימה אותי
שמעו אתם מתבלבלים פה בגדול
יש מספר מכשירים לתפוס על מהירות
אחת מהן היא מצלמה
מצלמה נמצאת באופן קבוע בצידי הדרך (על עמוד) והיא מצלמת מי שנוסע מהר
במיוחד זה יתפוס בזמן שהכביש ריק משום שאם היה לידך עוד מכונית אז אי אפשר להוכיח מי מהמכוניות נסע במהירות הגבוהה
כמו כן צריך לציין שיש הרבה מצלמות דמה כלומר סתם עמודים שאין בהם מצלמות אלא הם רק להתרעה
עכשיו במידה וצולמת אתה יכול לקבל את הדו"ח גם 10 חודשים אחרי... נדמה לי שזה עד שנה אחרי
בכל אופן במידה וזה קרה תבקש לראות את הצילום עצמו ואז תוכל לבחון אם יש דרך לבטל את זה
מכשיר שני זה אקדח לייזר
אותו יחזיק שוטר עם ניידת
במידה והשוטר תפס אותך באקדח במהירות מופרזת הוא חייב לעצור אותך
אם לא אז אין לך מה לדאוג
ממה שאתה מספר אין לך מה לדאוג.....
אני אישית קראתי ברשת על המצלצות החדשות...זה לא פלאש כמו בכל מצלמה. אלא אושר כזה מובנה או משהו בסנגנון.
דווקא הכתבה הייתה לפני שבועיים בערך בוואי.נט
Sep-13-2004 05:23
Vortex_SA
universal tranceaddict
Registered: Jul 2002
טוב זה היה בכביש עם 3 נתיבים בערך לאותו כיוון, והיה עמוס... וגם זה בא מכיוון הגג של המכונית וזה היתה מכונית שחורה כזאת לא ראיתי איזה (נראה לי יותר חשוב להסתכל על הכביש באותו רגע, מוזר שכמוני...)... ונסעתי 80 ככה או יותר, שזה כבר שלילה... אבל נתתם לי פה המון תשובות, מצד אחד, אין מצלמות בעיר בלה בלה, מצד שני יש סמויות וזה... וגם אתמול ראיתי פלאש (שצילמו מישהו אחר) וזה היה וואחד פלאש, כל הכביש היה מואר, והפלאש שאני ראיתי היה כמו של מצלמה ביתית כזאת... מישהו יכול לתת לי תשובה מוסמכת ולא דברים שהוא שמע מחברים? כי את זה גם אני יכול
Originally posted by Vortex_SA
טוב זה היה בכביש עם 3 נתיבים בערך לאותו כיוון, והיה עמוס... וגם זה בא מכיוון הגג של המכונית וזה היתה מכונית שחורה כזאת לא ראיתי איזה (נראה לי יותר חשוב להסתכל על הכביש באותו רגע, מוזר שכמוני...)... ונסעתי 80 ככה או יותר, שזה כבר שלילה... אבל נתתם לי פה המון תשובות, מצד אחד, אין מצלמות בעיר בלה בלה, מצד שני יש סמויות וזה... וגם אתמול ראיתי פלאש (שצילמו מישהו אחר) וזה היה וואחד פלאש, כל הכביש היה מואר, והפלאש שאני ראיתי היה כמו של מצלמה ביתית כזאת... מישהו יכול לתת לי תשובה מוסמכת ולא דברים שהוא שמע מחברים? כי את זה גם אני יכול
קיצר, אתה תקבל שלילה
.
Sep-13-2004 08:11
Vortex_SA
universal tranceaddict
quote:
Originally posted by YuVaL
קיצר, אתה תקבל שלילה
.
לא ממש זה לא עובד ככה... מצהירים שאחד ההורים שלי נהג...
Originally posted by black mammmba
איך שיהודה ברקן עושה
חייך אכלת אותה *
אתה הולך לקבל קנס כספי לתיבת הדואר שלך.
*שלחנו את מושון מחופש לעץ באצמע איילון עם ממל"ז עליו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יודה ברקן ראסמי אומר ככה חחחחחחח
Sep-13-2004 13:01
Shahar
----------
Registered: Jun 2002
Originally posted by Vortex_SA
עזוב אותך מחרטות שיגידו לך...חכה ותדע לבד
אף אחד פה לא יגיד לך על בטוח....
ושלילה זה 30 יום..
quote:
קיצר, אתה תקבל שלילה
.
קודם תעבור תאוריה
Sep-13-2004 13:03
YuVaL
Airwaves
Registered: May 2001
quote:
Originally posted by Shahar
עזוב אותך מחרטות שיגידו לך...חכה ותדע לבד
אף אחד פה לא יגיד לך על בטוח....
ושלילה זה 30 יום..
קודם תעבור תאוריה
אני יכול לעשות כבר
עוד 3 וחצי חודשים אני זכאי לעשות טסט.....
Sep-13-2004 13:44
Q-PiXeL
Turbocharged...
Registered: Nov 2001
quote:
Originally posted by yahel222
הבורות מדהימה אותי
שמעו אתם מתבלבלים פה בגדול
יש מספר מכשירים לתפוס על מהירות
אחת מהן היא מצלמה
מצלמה נמצאת באופן קבוע בצידי הדרך (על עמוד) והיא מצלמת מי שנוסע מהר
במיוחד זה יתפוס בזמן שהכביש ריק משום שאם היה לידך עוד מכונית אז אי אפשר להוכיח מי מהמכוניות נסע במהירות הגבוהה
כמו כן צריך לציין שיש הרבה מצלמות דמה כלומר סתם עמודים שאין בהם מצלמות אלא הם רק להתרעה
עכשיו במידה וצולמת אתה יכול לקבל את הדו"ח גם 10 חודשים אחרי... נדמה לי שזה עד שנה אחרי
בכל אופן במידה וזה קרה תבקש לראות את הצילום עצמו ואז תוכל לבחון אם יש דרך לבטל את זה
מכשיר שני זה אקדח לייזר
אותו יחזיק שוטר עם ניידת
במידה והשוטר תפס אותך באקדח במהירות מופרזת הוא חייב לעצור אותך
אם לא אז אין לך מה לדאוג
ממה שאתה מספר אין לך מה לדאוג.....
ומצלמה על רכב סמוי זה משהו שלא קיים??? קודם תלמד לפני שאתה אומר בורות על דברים של אנשים אחרים....
וזה ממש לא דבר חדש, זה עקיפה שהמשטרה משתמשת בא כבר שנים
הדבר החדש זה מכשיר שיכול למדוד את המהירות של רכב אחר בזמן תנועה....
(גם נגד כיוון התנועה)
בכל מקרה, עוד לא שמעתי שזה נכנס לפעולה
ויש עוד מכשיר שזה מן סטופר, כאשר הניידת נוסעת אחרי איזשהו אוטו מחושבת המהירות...
Sep-13-2004 14:34
Vortex_SA
universal tranceaddict
quote:
אני יכול לעשות כבר
עוד 3 וחצי חודשים אני זכאי לעשות טסט.....
יאללה בוא נתרגל אותך לתאוריה... כשאתה רוצה להפנות את האוטו לכיוון הנגדי מכיוון הנסיעה בדרך הכי מהירה על עפר מה תעשה??
1. תוריד מהירות, תפנה הגה ותסתובב עד שפניך לכיוון הנגדי
2. תעצור, תכניס לרוורס ותסע
3. תפנה הגה בחוזקה, תרים את בלם היד עד שפניך לכיוון הנגדי ותשחרר את הבלם
4. תקרא לחבר שיכוון אותך
עוד אחד, באיזה טווח סל"ד אוטו משפחתי רגיל (1.6 ליטר ככה...) מגיע לכוחות הסוס המרביים שלו?