איזה טירון סיסי ... הוא כבר סיים שנה ראשונה של קבע פה !! מזל טוב כן ירבו ימייך כאן ונאמר אמן .
___________________ www.Huge-A.com www.myspace.com/adirelimelech Huge-A @ Agnosia Records
אילן, אתה רוצה שרועי יתחרע עלי ?
___________________ Never again.
quote:Originally posted by DjChook אילן, אתה רוצה שרועי יתחרע עלי ? יתחרא... אילן גם אמר לי את כשהוא ראה אותי בפרי... אם פרי לא היה שם הייתי חופר בו קצת!
___________________ .
זה יתחרע עם מלרע, במובן ערסי ביותר בכל מקרה עזוב שטויות צוף
quote:Originally posted by DjChook זה יתחרע עם מלרע, במובן ערסי ביותר בכל מקרה עזוב שטויות צוף כמו שאני נוהג בזמן האחרון להגיד הרבה... צוף לפרצוף!!
צ'וק, גדול ותיקי הפורום (חוץ מכמה משתמטים שאני לא רואה פה הרבה), מאחל לך עוד שנים רבות של ישיבה מול המחשב בלי חברים
___________________ Check My Music
תודה כפרה ! גם אני אוהב אותך
הי גם אני 4 שנים.... איך אני לא זוכר אותך בתקופתי? אתה לא כתבת פה בהתחלה אה? כשהיינו רק אני, לאקיסטרייק, יובל וגיל שוורץ...
quote:Originally posted by oDrori צ'וק, גדול ותיקי הפורום (חוץ מכמה משתמטים שאני לא רואה פה הרבה), מאחל לך עוד שנים רבות של ישיבה מול המחשב בלי חברים חחחחחחחח קצת בפשין לייט יש לי הרבה זמן עכשיו:P שיהיה במזל"ט האיש בעל הקול הכי סקסי שאני מכיר:]