quote:Originally posted by KosmiK-G8 תהנה אלעד חי טוב אתה תאמין לי הלוואי עלי לצאת מהארץ בזמן הצבא והלואי עלי שהשירות הצבאי שלי היה כמו שלך אילן!! חתיכת חצוף, אתה מדבר על סוגי שירות?!@# טוב נדבר על זה באי סי קיו, אל תהרוס לי את הטרד:P בכל אופן אני מבטיח להנות בשביל כולם
quote:Originally posted by Sniper אילן!! חתיכת חצוף, אתה מדבר על סוגי שירות?!@# טוב נדבר על זה באי סי קיו, אל תהרוס לי את הטרד:P בכל אופן אני מבטיח להנות בשביל כולם איזה נדבר באיי סי קיו? אתה כבר לא מדבר איתי שם אתה כבר לא אוהב אותי..
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
נראה ונשמע מדהים! שיהיה לך בכיף, תצלם כמה שיותר להראות לנו
מזכיר לי את החוף בקנקון חול לבן... דקלים... כוסיות... תהנה ותצלם כמה שיותר בשביל אלה שנשארים בארץ
אנשים!!! סוף סוף הגיע היום!!! אני בעוד שעתיים יוצא:]] שיהיה לי כיף ורק טוב נשתמע עוד שבוע !!!! אוהב אותכם!!!:]
quote:Originally posted by Sniper אנשים!!! סוף סוף הגיע היום!!! אני בעוד שעתיים יוצא:]] שיהיה לי כיף ורק טוב נשתמע עוד שבוע !!!! אוהב אותכם!!!:] תהנה גבר גבר
עשה חיים ותביא הרבה סיפורים ותמונות, בייחוד מחיי הלילה שם
___________________ my FACEBOOK
ביייייייייההההההה סיייייייייייייייייייה תהנהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
טוב, הגעתי לפני שעתיים ככה הביתה, כח לרשום אין לי, ופיוזי, חיי לילה לא היה כ"כ, אני יסכם בפוסט הזה שהיה נחמד מאוד, אבל מתחת לציפיות הרבות שהיו לי... פרטים בהמשך:]