Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > (!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב
Pages (15): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
dj alonzo
Swimming Addict

Registered: Jun 2001

מעצבן אותי שמישהו כמו אמיר חממי או צ'ופי, שמנגן מוזיקה ישנה\מסחרית, נחשב אחד הדי ג'יים ה"מבטיחים" בארץ..
צ'ופי - הייתי ב2 מסיבות שבהן הוא ניגן והוא לגמרי הרס את המסיבה.. הוא לא יודע לבחור טראקים כמו שצריך.. הוא מערבב באופן מוזר ומאוד לא מתאים בין טראנס להאוס, יכולות המיקסוס שלו הן ממש לא משהו.. אבל בכל זאת הוא נחשב טוב..
ופעם בכמה זמן מגיע איזה די ג'יי איכותי מחו"ל, אז הקהל הישראלי לא יודע להעריך אותו כמו שצריך... עובדה ש"יאללה בלאגן" של אורן ברקן היה אחד הטראקים הכי מצליחים בארץ.
תיקח מישהו שלא חי טראנס\האוס\טקנו או כל סגנון אלקטרוני אחר, תן לו להקשיב לשני טראקים, אחד האוס ואחד טראנס, והוא לא ידע להבדיל ביניהם... לפני כמה ימים שמעתי ילד אחד אומר לאחר "אתמול שמעתי האוס מה זה יפה.. קוראים לו
URBAN TRAIN"
כמעט התפלצתי במקום.. איך אפשר להיות כ"כ סתום????

Old Post Oct-08-2001 11:27  Israel
Click Here to See the Profile for dj alonzo Click here to Send dj alonzo a Private Message Add dj alonzo to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

Registered: Oct 2001

טוב אנשים אני מתנצל על זהשלא עניתי מוקדם יותר, האינטרנט לא עבד כלכך אתמול...

---------------------------------------------------------------------

luckystrike(?איך קוראים לך באמת)
אני מסכים איתך מאוד בדבר לעשות רייב ענק בישראל לא צריך להגזים (סנסיישן) לא נראה לי שיש מספיק אנשים אבל בהחלט משהו בסדר גודל דומה למה שהיה במצעד האהבה...
וגם ללמד את הדור הצעיר כי הדור הנוכחי "מקולקל" כבר...

בקשר למה שכתבתם על קלאב טראנס...
(גם את השם שלו אני לא יודע DJ-Kreing^^אתה ו)
אני חושב שבאמת נמאס מהשירים הישנים...
אני יודע ש"סנד-סטורם" של דרוד נוגן בסנסיישן, יש לי סרט
יש די הרבה שירים חדשים פרוגרסיב טובים אני יכול לפרסם רשימה אם בא לך...
אני חושב שפרסמתי את כל הפרוגרסיב שלי באיזה הודאה פה אבל לא מצאתי אותה אם אתה רוצה אני יכול לשלוח לך \ לפרסם פה רשימת שירים טובים...
שווה לך!!!

זה כל מה שעולה לי לראש עכשיו...
אז תוסיפו מה דעתכם...

Old Post Oct-08-2001 11:37  Israel
Click Here to See the Profile for Dj-2TaLL Click here to Send Dj-2TaLL a Private Message Add Dj-2TaLL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

quote:
להבדיל ביניהם... לפני כמה ימים שמעתי ילד אחד אומר לאחר "אתמול שמעתי האוס מה זה יפה.. קוראים לו
URBAN TRAIN"
כמעט התפלצתי במקום.. איך אפשר להיות כ"כ סתום????

אחי אתה צודק ב100% זה גם חינוך שצריך לתת לדור הצעיר...
בהתחלה כל שיר שהולך בום בום בום בום... היה נקרא אוטומטי "טרנס"
אחרי כמה זמן השתכללו ורוצים לשחק אותה מבינים אז "טרנס" הפך ל"האוס" זהו זה שני הזאנרים היחידים שמוכרים ל"קלאבבר" הישראילי הפשוט...

Old Post Oct-08-2001 11:43  Israel
Click Here to See the Profile for Dj-2TaLL Click here to Send Dj-2TaLL a Private Message Add Dj-2TaLL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

האמת אני די מסכים עם
Dj-2TaLL ..
אפליפטינג כבר מתחיל להיות חרא..ברור שטרקים של פרי קורסטן וטיאסטו וארמין תמיד יהיו טובים..אבל הסגנון של יוצרים כמו
green court, cosmic gate, barthezz
זה מסחרי ופשוט...
רואים שהם לא משקיעים הרבה בטרקים..בגלל זה גם יוצא להם טרקים חדשים כל שבועיים..
הכי טוב, תשמעו את
Airwave
הוא משלב בין אפליפטינג לפרוגרסיב..

ובלי קשר לנושא.....הסט של טיאסטו בקלאב או היה בושה וחרפה!! מיקסוס גרוע..העלה יותר מידי את ה
pitch..
טיאסטו נראה לי היה שיכור או משהו!!

Old Post Oct-08-2001 11:50 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
dj alonzo
Swimming Addict

Registered: Jun 2001

לא שמעתי את הסט הזה... אבל אם מה שאתה אומר נכון אז גם לא כדאי לי לשמוע אותו...

Old Post Oct-08-2001 12:39  Israel
Click Here to See the Profile for dj alonzo Click here to Send dj alonzo a Private Message Add dj alonzo to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

Registered: May 2001

עוד פעם...

טוב קודם כל..
Dj-2 tall
למה יש לי את ההרגשה שאתה מנסה לגרור אותנו שנכנס לפרוגרסיב טראנס?
או שזה רק אני, כי אני לא נכנס לפה כבר הרבה אבל כל פעם שאני פה אני רואה עוד פוסט שלך על איזה פרוגרסיב טראנס.... עזוב אני כבר לא יודע..

כן, אני מזדהה איתכם אנשים, אותו דבר גם קורה פה בגדרה הקטנה

אנשים מתחילים לדבר איתי על טראנס חושבים שהם מבינים משהו, אני שואל אותם איזה סגנון אתם אוהבים, מה הם אומרים לי?, האוס, אני אומר להם תנו לי דוגמא להאוס שאתם אוהבים, איזה טראק הם מביאים לי?
Cosmic Gate - Melt to the ocean
זה משגע אותי לגמרי
אני נכנס בהם עושה להם זה בכלל לא האוס יא חסרי מוח מסכנים, אנשים לא מבינים היום, כל טראק שהם שומעים במועדון אוטומטית קוראים לזה כבר האוס, אפילו אם הם שומעים איזה שני שניות של אשה מדברת כבר אומרים לי זה האוס

לפי דעתי צריך לפתוח איזה אתר כל החבר'ה הישראלים ולהתחיל ללמד מה ההבדל בין טראנס להאוסססססססס

כי זה אוכל אותי

Tranceman:
אני לגמרי לא מסכים איתך, לפי דעתי barthezz, cosmic gate, green court
הם בכלל לא מסחריים
יש להם טראקים אדירים שהם מפיקים לפי דעתי, אפליפטינג לא מת בכלל
יש לנו את
rank 1, blank & jones, tiesto, armin van buuren

כלום לא מת פה!, והם לא טראקים מסרחיים בכלל לפי דעתי, יש לכמה מהם טראקים קלאסיים לאלה
אני למשל אני לא יודע מה איתכם אבל אני אהבתי את: Barthezz - On Da Move

את שני הרימיקסים גם של דומדה וגם a mix

את הקטע של המסחרי לא הבנתי
אוטומטית אם אתם אומרים "מסחרי" אתם ישר פוסלים את הטראק לגמרי?, שהחבר'ה פה לא יגידו שאתם סתם כאלה שאוהבים טראקים מסחריים?.. אני מסכים איתכם שיש טראקים כמו
Darude - Sandstorm
שיוצאים כבר מהתחת כי יש להם Over Play אדיר.. וזה נמאס כבר, וזה קורה להרבה טראקים.. אבל אין מה לעשות ככה זה בישראל..

אז תחשבו טוב על מה שאמרתי, ו...זהו.

Old Post Oct-08-2001 12:44 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

Cool

תראה...
קלאב-טראנס הוא לא סתם משעמם...
כולם אותו דבר...
ואני מניאק אם לא!!!
הכול עובד לפי נוסחא...
עכשיו אמן לא מתאמץ בכלל הוא ממציא מנגינה פשוטה מדביק עליה את הנוסחא
והופ יש שיר חדש...
--------------------------------------------------------------------
נוסחאת הקלאב-טראנס:
0.00 - תופים פתיחה
0.30 - נכנס הבאס
0.55 - סגירת מעבר מהשיר הקודם
2.00 - התפרצות + התחלת סטרינגים
2.30-3.00 - מנגינה מתחילה + עלייה
ואחרי זה יש מנגינה + תופים בום בום בום בום עוד סבב של מה שכתוב למעלה
ונגמר השיר...
קחו בחשבון שיש שירים שונים בעלי קצב שונה לכן הזמנים לא מדויקים בול אבל זה פחות או יותר הנוסחא של קלאב טראנס...
יש כמה יוצאי דופן אולי אבל זה לדעתי סיבת מיאוס הקלאב טראנס על הקהל...

החסרתי משהו?

Old Post Oct-08-2001 12:49  Israel
YuVaL
Airwaves

אז מה אתה רוצה להגיד
שקלאב\אפליפטינג טראנס זה משעמם בניגוד לפרוגרסיב שלך שממשיך אותו דבר כל השיר?????

Old Post Oct-08-2001 13:03 
Click Here to See the Profile for YuVaL Click here to Send YuVaL a Private Message Add YuVaL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

Cool

dj-energy
שמע אחי שאתה צודק אתה צודק...

אני נכנסתי חזק לקטע של הפרוגרסיב ואולי מנסה לשנכע אנשים להכנס גם בשביל שיאהבו את זה ואז יהיה יותר נפוץ בארץ...
אני פשוט משתגע מזה שאני בא לחנות דיסקים ואין שם שום פרוגרסיב...
פרט למרקו וי (חזק ביותר אבל ישן ויש לי אותו) ואלה גוטמן שגם חזק והורדתי את כל השירים שם, מה שלא היה לי כבר
ועוד מקרה: אני מבקש מהמוכר אם יש משהו פרוגרסיב חזק סטייל מרקו וי הוא נותו לי לשמוע את מג'יק 7!!! שערוריה!!!

ואללה עוד דבר...
זה הפעם השניה שקורה שאני מפרסם משהו מתיחס למה שפרסמו לפני ואז אני רואה שעוד מישהו פרסם ואז יש שתי הודאות שלי אחת אחרי השניה...

אני בהחלט מסכים איתך בקטע של ברטז!!!
און דה מוב חזק ביותר וידעתי בזמנו שהוא יתפוס פה אז בכוונה נמנעתי מלשמוע אותו בשביל להנות ממנו לאורך זמן כי ידעתי שישמיעו אותו מלאאא וכך אכן היה...

Old Post Oct-08-2001 13:03  Israel
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

לא אמרתי שאפליפטינג מת או משהו..אבל הצד המסחרי שלו כבר מעצבן..באמת כל היוצרים המסחריים עובדים לפי נוסחה..

כל הטרקים של
cosmic gate
נשמעים אותו דבר (חוץ מ"מלט טו דה אושן" שזה באמת טרק חמוד)

barthezz
מסחרי בטירוף!

green court
טובים..אבל הם לא מקוריים בכלל..כל הטראקים שלהם נשמעים אותו הדבר (למרות שיש יוצאים מן הכלל במקרה הזה!)

מוזיקה מסחרית זאתמוזיקה שעושים לא בגלל אהבה למוזיקה, אלא בגלל שפשוט רוצים להוציא עוד להיט..
follow up
ולהוציא 10 טרקים שנשמעים אותו דבר מסביר את זה..
יש מבין?

קח למשל את
push..
אתה שומע איזשהו דימיון ענקי בין
the legacy, the anthem, 'till we meet again, strange world
?

עכשיו..קח את
cosmic gate
.......

Old Post Oct-08-2001 13:05 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
YuVaL
Airwaves

אחי.... אתה יודע שאני מבין אותך שאתה בקטע של פרוגרסיב והכל
אבל אני מצטער מאוד, אתה לא יכול לבא עכשיו ולהתחיל להגיד של שקלאב זה משעמם כי יש לכל השירים אותו פתיחה אמצע וסוף!!!!!

זה ממש לא נכון!!!!, וזה לא הגיוני
ואני מבטיח לך ש99.9 % יסכימו איתי בעניין הזה

Old Post Oct-08-2001 13:07 
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

לא אחי
אני לא אומר את זה בכלל!!!
אל תבין אותי לא נכון...
אני עוד בהתחלה הייתי מכור לקלאב טראנס וחשבתי שפרוגרסיב זה גם משעמם...
אני פשוט אומר שהשירים החדשים שיוצאים הם לא מה שהיו פעם...
לא יודע מה להגיד לך

זה פשוט לא מושך אותי כמו פעם...

Old Post Oct-08-2001 13:07  Israel

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > (!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב
Post New Thread    Post A Reply

Pages (15): « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackRO Creamer & K Pres. Dr. T - Last Night I Was Dreaming (Jordan VS Creamer & K Mix) [2005] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMuzo - The Mack [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 03:50.

Forum Rules: