Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > I Love Techno, 13.11.04 @ Belgium
Pages (7): « 1 [2] 3 4 5 6 7 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
THE_BLUE_DRAGON
NATURE ONE 2008

Registered: Oct 2003
לדעתי!
אם היה לי תקציב לזה כרגע, המסלול שלי היה נראה כזה:

RED ROOM
20:00 : Joris Voorn
ORANGE ROOM
21:00 : James Ruskin
23:00 : Dave Clarke ( Live )
GREEN ROOM
00:00 : The Prodigy ( Live )
ORANGE ROOM
00:00 : Pet Duo [01:00-02:00]
02:00 : Dj Rush
RED ROOM
02:00 : Sven Vath [03:00-04:00]
BLUE ROOM
04:00 : Dj Ghost
ORANGE ROOM
04:00 : Dj Amok [05:00-06:00]

Last edited by THE_BLUE_DRAGON on Oct-13-2004 at 14:04

Old Post Oct-13-2004 06:46  Israel
Click Here to See the Profile for THE_BLUE_DRAGON Click here to Send THE_BLUE_DRAGON a Private Message Visit THE_BLUE_DRAGON's homepage! Add THE_BLUE_DRAGON to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Shahar
I love Uplifthing!

hmmm...nobody said "no"!...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Oct-13-2004 11:10  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by taltul
hmmm...nobody said "no"!...

;P

Old Post Oct-13-2004 14:36 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

איזה כיף לך!!!!!!!
אני מקנאה
תעשה חיים מותק!!!!!!!!
אולי בבלגיה תרשום : סיסי הייתה כאן?????????
אם לא איביזה אז לפחות שיהיה בבלגיה!

Old Post Oct-13-2004 18:40  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:
I love prog ! coming soon...

מה זה ?

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post Oct-13-2004 20:07  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
fusi
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2004

quote:
Originally posted by eXeTik
I hate techno
אבל תהנה...

לא אומרים "שונא" על מוזיקה אלקטרונית. מכאן נפלו גיבורים

:תבינו שאם תתקעו רק בטראנס יקרו בעתיד הקרוב/רחוק אחד מהשניים

1 - טראנס ימאס עליכם ותעברו לסגנון אחר של מוזיקה אלקטרונית

2 - כל המוזיקה האלקטרונית תימאס עליכם ותעברו (שישמרנו השם) לאר.אנד.בי או זבל בסגנון הזה

:אני כבר הייתי בסרט הזה והנה הרחבה קצרה בנושא
את דרכי במוזיקה האלקטרונית התחלתי בפאנטיות בשנת 1997 (למרות שאת הפרוייקטים של פול ואן דייק שמעתי כבר מ-1993). בסביבות 2000 כבר יצא לי הטראנס (קלאב) מכל החורים ואז עברתי לפרוגרסיב האוס, והתחלתי לבוז לטראנס (קלאב) בצורה עזה. באמצע 2003 אמרתי "יאללה ניתן עוד צ'אנס לטראנס (קלאב)" ויצאתי למסיבת טראנס (קלאב) פעם ראשונה לאחר 3 שנים (ארמין באילת, מלון קרלטון למי שזוכר) ונהנתי כמו שהרבה זמן לא נהנתי ממסיבה בארץ. מאז נפל לי האסימון והבנתי שגיוון במוזיקה אלקטרונית יכול לעשות רק טוב שכן ככה יש יותר מוזיקה נגישה לשמיעה וגם מתאפשר לצאת ולהנות מיותר מסיבות

(אתם יכולים להסכים איתי או שלא, אבל מה שנכון נכון (לפחות לגביי

האוס, טכנו וטראנס זה הדבר הכי טוב שקרה למוזיקה האנושית ובכלל, אז עם כל הכבוד לכם תשתדלו לא לשים את השורש "ש.נ.א" באותו משפט איתם

נ.ב: אני אומר "טראנס (קלאב)" כי כמו שאתם יודעים האדם הישראלי המצוי כששומע את המילה "טראנס" ישר חושב שמתכוונים לטראנס פסיכדלי. כמובן שהוא טועה ובגדול, כי המביני עניין (אתם ואני) הולכים לפי מושגי אירופה וחו"ל באומרם "טראנס". חוצמזה שאת ימי הטראנס פסיכדלי (גואה טראנס בזמנו) שלי סיימתי בסביבות 1996

my FACEBOOK

Last edited by fusi on Oct-14-2004 at 02:53

Old Post Oct-14-2004 02:47  Israel
Click Here to See the Profile for fusi Click here to Send fusi a Private Message Visit fusi's homepage! Add fusi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by taltul
OFFTOP:
W0000000000000T!!!!!!!!!

אחי מה זה הדבר הזה??? בא לי לבכות שלא אוכל להיות שם!!!!!!!!!!!!!
פשוט אחד הליינאפים המטורפים ביותר שראיתי בחיים שלי....!!!!!!!

חחחח מה אתם שרוטים עוד לא קלטתם שהוא צוחק....

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Oct-15-2004 07:33  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Sm0keMachine
!!!!!!!!!!

Registered: Sep 2000

quote:
Originally posted by fusi נ.ב: אני אומר "טראנס (קלאב)" כי כמו שאתם יודעים האדם הישראלי המצוי כששומע את המילה "טראנס" ישר חושב שמתכוונים לטראנס פסיכדלי. כמובן שהוא טועה ובגדול, כי המביני עניין (אתם ואני) הולכים לפי מושגי אירופה וחו"ל באומרם "טראנס". חוצמזה שאת ימי הטראנס פסיכדלי (גואה טראנס בזמנו) שלי סיימתי בסביבות 1996

לא אחי..אומרים "טראנסים"

Old Post Oct-15-2004 13:57 
Click Here to See the Profile for Sm0keMachine Click here to Send Sm0keMachine a Private Message Add Sm0keMachine to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:

2 - כל המוזיקה האלקטרונית תימאס עליכם ותעברו (שישמרנו השם) לאר.אנד.בי או זבל בסגנון הזה

את דרכי במוזיקה האלקטרונית התחלתי בפאנטיות בשנת 1997 (למרות שאת הפרוייקטים של פול ואן דייק שמעתי כבר מ-1993). בסביבות 2000 כבר יצא לי הטראנס (קלאב) מכל החורים ואז עברתי לפרוגרסיב האוס, והתחלתי לבוז לטראנס (קלאב) בצורה עזה. באמצע 2003 אמרתי "יאללה ניתן עוד צ'אנס לטראנס (קלאב)" ויצאתי למסיבת טראנס (קלאב) פעם ראשונה לאחר 3 שנים (ארמין באילת, מלון קרלטון למי שזוכר) ונהנתי כמו שהרבה זמן לא נהנתי ממסיבה בארץ. מאז נפל לי האסימון והבנתי שגיוון במוזיקה אלקטרונית יכול לעשות רק טוב שכן ככה יש יותר מוזיקה נגישה לשמיעה וגם מתאפשר לצאת ולהנות מיותר מסיבות

האוס, טכנו וטראנס זה הדבר הכי טוב שקרה למוזיקה האנושית ובכלל, אז עם כל הכבוד לכם תשתדלו לא לשים את השורש "ש.נ.א" באותו משפט איתם

נ.ב: אני אומר "טראנס (קלאב)" כי כמו שאתם יודעים האדם הישראלי המצוי כששומע את המילה "טראנס" ישר חושב שמתכוונים לטראנס פסיכדלי. כמובן שהוא טועה ובגדול, כי המביני עניין (אתם ואני) הולכים לפי מושגי אירופה וחו"ל באומרם "טראנס". חוצמזה שאת ימי הטראנס פסיכדלי (גואה טראנס בזמנו) שלי סיימתי בסביבות 1996

אצל כולנו יש מעברים מסגנון כזה למשנהו...

זה בא עם הזמן...

פעם ב-1992 היה דאנס של

2 UNLIMITED

אחרי זה הגיע הטראנס המלודי ב-1996

עם BBE

והיום אנחנו עם הפרוגרסיב !

מגוונים ...

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post Oct-15-2004 14:58  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by fusi

וןוואלה מעניין לקרוא על זה אני יספר על דרכי??

ככה בשנת 99 התוודעתי לראשוני הקטעים שנקראו אז דרים טראנס
קטעים של איילה ווינסנט דה מור ודיסקים כמו דרים דאנס

בצוותא עם קטעים איכותיים המשכתי לשמוע ולאהוב גם דברים מוזרים ותמוהים
כמו הרכבי פופ למיניהם
וזמרות פופ
2000-2001 כבר נסחפתי לזה חזק יותר ועד הגיוס הייתי אפליפטינר טראנס אדיקט
אפליפטינג היה הדבר היחיד שאהבתי והייתי מוכן לשמוע
אבל הכניסה לפורום ותהליכים טבעיים עשו את שלהם
והרכבים ויוצרים כמו
gabriel & dresden
arkus schulz
junkie xl
james holden

החלו למשוך אותי לכוונ היותר איטי של פרוגרסיב טראנס והאוס זה קרה לי בסוף 2002 ותחילת 2003

היום אני יכול להגיד שיש לי זיקה מסוימת כמעט לכל סגנון
יש תסגנונות שאני ממש מכור אליהם שזה פרוגרסיב טראנס ואפליפטנינג טראנס
אני אוהב אבל גם פרוגרסיב האוס
ברייקס
וטק טראנס

וטכנו אני לא אוהב במיוחד
אבל אני לא שונא
ומרקו וי הוא עבורי אחד היוצרים והדי גיים שאני הכי שמח לדעת שיש לו מקום של כבוד בסצינה
כל שנה יש לו שתי קטעים חדשים שתופסים אותי חזק...

לטכנו אוטנטי יותר סטייל קארל קוקס משנקרא יותר "חופר" אני אישית עדיין לא מתחבר ברמה של להקשיב ולאהוב...

Old Post Oct-15-2004 15:39 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by KosmiK-G8
וןוואלה מעניין לקרוא על זה אני יספר על דרכי??

ככה בשנת 99 התוודעתי לראשוני הקטעים שנקראו אז דרים טראנס
קטעים של איילה ווינסנט דה מור ודיסקים כמו דרים דאנס

בצוותא עם קטעים איכותיים המשכתי לשמוע ולאהוב גם דברים מוזרים ותמוהים
כמו הרכבי פופ למיניהם
וזמרות פופ
2000-2001 כבר נסחפתי לזה חזק יותר ועד הגיוס הייתי אפליפטינר טראנס אדיקט
אפליפטינג היה הדבר היחיד שאהבתי והייתי מוכן לשמוע
אבל הכניסה לפורום ותהליכים טבעיים עשו את שלהם
והרכבים ויוצרים כמו
gabriel & dresden
arkus schulz
junkie xl
james holden

החלו למשוך אותי לכוונ היותר איטי של פרוגרסיב טראנס והאוס זה קרה לי בסוף 2002 ותחילת 2003

היום אני יכול להגיד שיש לי זיקה מסוימת כמעט לכל סגנון
יש תסגנונות שאני ממש מכור אליהם שזה פרוגרסיב טראנס ואפליפטנינג טראנס
אני אוהב אבל גם פרוגרסיב האוס
ברייקס
וטק טראנס

וטכנו אני לא אוהב במיוחד
אבל אני לא שונא
ומרקו וי הוא עבורי אחד היוצרים והדי גיים שאני הכי שמח לדעת שיש לו מקום של כבוד בסצינה
כל שנה יש לו שתי קטעים חדשים שתופסים אותי חזק...

לטכנו אוטנטי יותר סטייל קארל קוקס משנקרא יותר "חופר" אני אישית עדיין לא מתחבר ברמה של להקשיב ולאהוב...

זהו אילן תודה רבה הבאת פה נקודה מאוד חשובה שהיא מסבירה הרבה:
זה שאנשים אומרים שהם לא אוהבים את הסגנון כמו טקנו לא אומר שלא היו רוקדים לצליליו... למשל אני אישית לא אוהב פסיכודאלי ולא שומע אותו בבית אין אף טראק פסיכודאלי על המחשב - אבל כשהיה פסטיבל בירה שתל אביב והייתה שם מסיבה של טי אל וי מאוד נהניתי מהפסיכודאלי שנוגן שמה... יותר נכון נהינתי בטירוף... אבל בבית לא מוכן לשמוע אפילו פעם אחת... פשוט לא יכול... יותר מדי כבד...
אותו דבר עם טקנו אני לא אוהב את הסגנון כי הוא גם נחשב בעיניי די כבד אבל זה לא אומר שלא הייתי רוקד באיזו מסיבה לצלילי טקנו... ברור שמסיבה שלמה של טקנו לא הייתי שורד... אבל עדיין...

לכן תפסיק פה לתייג אנשים כאילו הם לא יודעים מהחיים שלהם וסגורים על דבר אחד... פשוט תמיד צריך להדגיש את רמה שבה אנשים אוהבים או לא אוהבים את הזא'נר מסויים... אז טקנו אני אישית יכול לשמוע רק ברמת המסיבה ולא יותר...

מקווה שלא סיבכתי יותר מדי את הפואנטה...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Oct-15-2004 16:45  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
fusi
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2004

taltul -
לא סיבכת שום פואנטה, פשוט הטון דיבור שלך והצורה שבה אתה אומר (כותב) את הדברים לא כל כך מוצאים חן בעיניי, אבל אולי זה רק אני ולכן נחליק

quote:
Originally posted by markfeldman
אצל כולנו יש מעברים מסגנון כזה למשנהו...

פעם ב-1992 היה דאנס של

2 UNLIMITED

מארק ידידי, בזמנו הם נקראו טכנו, רציני

:ועכשיו אחרי שסיימנו את הויכוח ה"תרבותי" פה נחזור לנושא המקורי של הטרד
I LOVE TECHNO!

my FACEBOOK

Old Post Oct-16-2004 14:18  Israel
Click Here to See the Profile for fusi Click here to Send fusi a Private Message Visit fusi's homepage! Add fusi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > I Love Techno, 13.11.04 @ Belgium
Post New Thread    Post A Reply

Pages (7): « 1 [2] 3 4 5 6 7 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackOakenfold @ Kool Haus, April 2006 [2006] [6]

Click here to listen to the sample!Pause playbackAyla - "Ayla" (Space Brothers Meet Sacha Collisson Remix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 20:01.

Forum Rules: