Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > עדשות...
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

quote:
Originally posted by Eitan E
אני דווקא לא מסכים איתך
עדיף שיתחיל עם יומיות כדי שהוא יתרגל איתם בהתחלה
שיראה אם בכלל זה יתאים כי יש כאלה שזה לא נוח להם ומפתחים דלקות ,טחורים ובלאגנים- עירבבתי שמחה בשמחה

מה גם יש את ההיגיון הכספי שאם הוא יאבד את העדשות או תיקרע עדשה אז
ניחא כי יש לו עוד למשך חודש וגם המחיר לא גבוה ממש

ככה אני עשיתי

ואללה ראסמי לא חשבתי על זה ככה
מסכים איתכם
למרות שאני לקחתי ישר לחצי שנה לא חשבתי על זה בהתחלה...

ומה הקשר טחורים זה לא בתחת?!

Old Post Oct-17-2004 13:13  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Eitan E
Supreme tranceaddict

Registered: May 2003

quote:
Originally posted by -CosmicFire-
ומה הקשר טחורים זה לא בתחת?!

אין קשר רשמתי טחורים כדי לגוון קצת ולעשות את הטרד יותר קומי

חבל שאי אפשר לראות הבעות פנים של אנשים באינטרנט

vandict

Old Post Oct-17-2004 17:35  Israel
Click Here to See the Profile for Eitan E Click here to Send Eitan E a Private Message Visit Eitan E's homepage! Add Eitan E to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

איווה, אני ילד מעודש

הצלחתי להוציא פחות או יותר היום..
מתקשה עכשיו קצת להתרגל למחשב ולהכל..
וכמובן יותר קשה להתרגל להיות בלי משקפיים [ סוף סוף ]

יאללה...לקחתי בינתיים יומיות לחודש הראשון, נקווה שהכל ילך חלק

Old Post Oct-19-2004 17:34  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MrBlond
Junior tranceaddict

Registered: Apr 2004

זה תמיד מעצבן ומגרה את העיניים בהתחלה. אתה תתרגל לזה לגמרי תוך חודש. אני במצב שזה בכלל לא מפריע לי כבר, אני שם ומוריד בלי מראה תוך 2 שניות וזהו...

בנוגע לסוג של העדשות שאתה לוקח... אני וכל מי שאני מכיר משתמשים בחודשיות... בגדול יומיות הכי כיף ובריא והכל כי אתה מחליף כל יום, אבל זה יוצא יקר חבל"ז. חודשיות זה עדיין סבבה, שנתיות (רגילות) היה לי בהתחלה ואחרי שעברה שנה נמאס לי מהם והתחלתי לקנות חודשיות.

בנוגע לעדשות שנופלות ונקרעות וכו' וכו', זה לא קורה לך אלא אם אתה לא מנקה כמו שצריך, או שם אותם הפוך, או שאתה הולך איתן יותר מדי זמן והעיניים שלך עייפות, או שאתה פשוט טמבל.

אני משתמש בעדשות בערך 5 שנים ובחיים לא נפלה לי עדשה. אז אני לא יודע על מה אנשים מדברים, עדשה נופלת? עדשה נקרעת? מה זה לעזאזל, אתם בטוחים שאתם שמים את העדשות שלכם בעיניים ולא במקום אחר?

Old Post Oct-19-2004 18:08  Israel
Click Here to See the Profile for MrBlond Click here to Send MrBlond a Private Message Add MrBlond to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Shahar
----------

Registered: Jun 2002
quote:
Originally posted by Eitan E
אין קשר רשמתי טחורים כדי לגוון קצת ולעשות את הטרד יותר קומי

חבל שאי אפשר לראות הבעות פנים של אנשים באינטרנט

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הטחורים חחחחחחחחחח!!!!!

Old Post Oct-19-2004 22:50 
Click Here to See the Profile for Shahar Click here to Send Shahar a Private Message Add Shahar to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

quote:
Originally posted by MrBlond
זה תמיד מעצבן ומגרה את העיניים בהתחלה. אתה תתרגל לזה לגמרי תוך חודש. אני במצב שזה בכלל לא מפריע לי כבר, אני שם ומוריד בלי מראה תוך 2 שניות וזהו...

בנוגע לסוג של העדשות שאתה לוקח... אני וכל מי שאני מכיר משתמשים בחודשיות... בגדול יומיות הכי כיף ובריא והכל כי אתה מחליף כל יום, אבל זה יוצא יקר חבל"ז. חודשיות זה עדיין סבבה, שנתיות (רגילות) היה לי בהתחלה ואחרי שעברה שנה נמאס לי מהם והתחלתי לקנות חודשיות.

בנוגע לעדשות שנופלות ונקרעות וכו' וכו', זה לא קורה לך אלא אם אתה לא מנקה כמו שצריך, או שם אותם הפוך, או שאתה הולך איתן יותר מדי זמן והעיניים שלך עייפות, או שאתה פשוט טמבל.

אני משתמש בעדשות בערך 5 שנים ובחיים לא נפלה לי עדשה. אז אני לא יודע על מה אנשים מדברים, עדשה נופלת? עדשה נקרעת? מה זה לעזאזל, אתם בטוחים שאתם שמים את העדשות שלכם בעיניים ולא במקום אחר?

מסכים בכל מלה
רק תנסה לשפשף ממש חזק את העיניים ותגיד אם לא יצאה לך העדשה...
עדשה לא תיצא סתם אם לא תוציא אותה

Old Post Oct-20-2004 20:52  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MrBlond
Junior tranceaddict

כן, אלא אם היא מלוכלכת, או שאתה משפשף יותר מדי, או שאתה לובש אותה יותר מדי, או שהיא ישנה כבר אולי...

קיצר אם אתה עושה הכל כמו שצריך היא לא תצא.

Old Post Oct-21-2004 06:19  Israel
Click Here to See the Profile for MrBlond Click here to Send MrBlond a Private Message Add MrBlond to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Elior
Ad Matai?

Registered: Feb 2003

סבבה, בינתיים אני יומיים איתה כל היום..
בצפר, בית, בחוץ וזה..

מסתדר..
די התרגלתי לשים אותם אני מניח..
רק בעיות יש לי בעין ימין להוריד \ לשים משום מה, אבל בקטנה...מסתדר עם זה..

Old Post Oct-21-2004 13:21  Israel
Click Here to See the Profile for Elior Click here to Send Elior a Private Message Add Elior to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
MrBlond
Junior tranceaddict

הכי חשוב תשטוף ידיים לפני שאתה נוגע בעין שלך בכלל, ותעבוד מעל משטח נקי, לא מעל כיור, זה הרגל מטומטם, כי זה גם לא נקי אם העדשה נופלת וגם יש סיכוי שהיא תיפול לך לתוך הביוב

לשמור על נקיון של 100 אחוז זה הכי חשוב, אל תזלזל, כי אם מתפתח לך זיהום או שאתה לובש אותה הרבה שעות ביום זה יגיע למצב שבכלל לא תוכל להשתמש בעדשות ותצטרך ללכת לרופא עיניים, וחבל...

Old Post Oct-21-2004 14:45  Israel
Hell_Copter
UplifTingHaRdTrancEAddicT

Registered: Nov 2001

גם לי יש עדשות....

ואפילו כמה שזה אירוני קרה לי אתמול שישנתי איתם
אבל זה לא אשמתי...
אני לא זוכר כלום ממה שקרה אתמול אחרי שנכנסתי לאוטו של חבר שלי שנסענו הביתה...
אני רק יודע שהיום בצהריים התעוררתי שהעדשות עדיין בעיניים שלי ואני רק עם תחתונים... וגם הפלאפון שלי היה על הרצפה... קיצר... מוזר הנוער של היום

בנוגע לטיפים...
יש לי לתת לך טיפ חשוב מאוד שזה לגזוז ציפורניים בידיים...
אם הציפורניים שלך ארוכות הם יכול לשרוט את העדשה וזה לא הכי בריא כמו שאתה בטח מבין

ותמיד מאז שהתחלתי לשים עדשות היה הרבה יותר קל להוציא אותן מאשר לשים...
אבל היום זה בדיוק שתי שניות לוקח לי

Old Post Oct-22-2004 18:42 
Click Here to See the Profile for Hell_Copter Click here to Send Hell_Copter a Private Message Add Hell_Copter to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DjChook
Ancient TranceAddict

Registered: Sep 2000

quote:
Originally posted by Hell_Copter
קיצר... מוזר הנוער של היום

רועי! התגעגעתי

Old Post Oct-22-2004 20:20 
Click Here to See the Profile for DjChook Click here to Send DjChook a Private Message Add DjChook to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Eitan E
Supreme tranceaddict

Registered: May 2003

quote:
Originally posted by MrBlond
.

שמע אני לא יודע איפה אתה שם את העדשה אבל אני בהחלט יודע לאן לשים אותה,וזה שלך לא קרה חלק מהמקרים כאן זה לא אומר שלאנשים אחרים זה לא קרה.
זה פורום בו אנשים נותנים המלצות ועצות ,וכמו כל דבר בחיים בנאדם יכול לקבל את העצה\דעה של מישהו אחר או שלא
מה לעשות החיים זה לא מדע מדוייק

vandict

Old Post Oct-23-2004 01:57  Israel
Click Here to See the Profile for Eitan E Click here to Send Eitan E a Private Message Visit Eitan E's homepage! Add Eitan E to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > עדשות...
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playback1. top tune from 2000 [2004] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackJet-Set - "Into The Blue" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 14:50.

Forum Rules: