|
אני אומר שב40 שנה הבאות לפחות לא יהיה פה שלום ולא יהיה פרטנר(אבל פרטנר אמיתי עם כוח ולא "פרטנר" שמדגמן לאל-ג"זירה וסי אן אן)
וביגלל זה צריך למצוא דרך לצמצם את הנזקים ביעילות הגבוה ביותר,ולעזוב את הפלסטינאים שיעשו מה בראש שלהם בלי שנעמוד להם על הוריד נישמע לי מסוכן - זה גרם לנזק גבוה אחרי הסכם ה"שלום" באוסלו.
ודי כבר עם השטויות האלה על המיתנחלים,הרבה מהם לא אשמים בכלום!
למה רמת אביב ג' ובקעה זה לא התנחלויות בעיני הטרוריסטים?? בטח שכן! -רנטיסי אמר! אבל מה - זה מ48 אז זה בסדר בעיננו.,כמה פלסטינאים חממומים רואים גם את י-ם והמקומות שמוחמד רכב שם על חמורים או מה שלא יהיה כמקום כבוש על ידנו? אז מה נעשה,נישלח את כולם הביתה ונפטר את כול המאבטחים? ועוד שאלה חשובה:אם לא היו מתנחלים אז לא היה באיזורים האלה חיילים? בטח שכן! העניין הוא שהם מספקים לגיטמציה להישאר שם ועוזרים להקים חגורת ביטחון שתפריד אותנו מהחראות הערבים האלה! הם שם בגלל סיבה,למרות זאת אני מסכים שהיתנחלויות של 1-11 משפחות צריכות להתפנות כי כניראה זה באמת סתם ליישב את הארץ המדברית הזאת כך שזה סתם ואני תומך בפינוי שלהם.
כול הבעיה נובעת מזה שדפקו את המדינה היהודית דווקא בין החראות הכי משוגעים ומסוכנים בעולם,גם כן הרצל הזה...לא יכל להשיג לנו איזה מיאמי להתיישב בה
thats my 2cent anyway

|