אז אני בין הכי פז"מניקים פה, 3 שנים ו-3 חודש! בכל מקרה, מזל טוב לכולם!
___________________ In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks get left out, replaced by candy coated bullshit
quote:Originally posted by taltul מזל טוב אחי... שנתיים זה באמת חתיכת תקופה... קבלו משהו מצחיק - אני הצטרפתי בסביבות ה25 לינואר לפני שנה... ה25 באמת תופס פה בין האנשים... ובוא לא נשכח שמארק חגג 25 לפני שבוע רועי יוצא כל 25 ימים ל-25 שעות הביתה ובוא לא נשכח שהוא בן 25 (20 וחם אש) חחחחח
___________________ What makes a good tune is having a source of passion to its creation
quote:Originally posted by DjChook תרגע אני ומורן אחרייך עם כמעט 4 שנים
___________________ SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!
quote:Originally posted by Glenn-Holmes ובוא לא נשכח שמארק חגג 25 לפני שבוע רועי יוצא כל 25 ימים ל-25 שעות הביתה ובוא לא נשכח שהוא בן 25 (20 וחם אש) חחחחח אני מרגיש כמו באיזו אגדה נשבע לך...
מזל טוב אחי!! ובעצם אני כבר 3 שנים בפורום (נוב' 2001)
___________________ Best Album Ever: * Infected Mushroom - B.P.Empire
מזל טוב אחי!!!!!!!!! אני אבא שלך בפורום אה היה לי 3 שנים לפני טיפה פחות משבועיים!!
___________________ .
איזה זין שהחשבון שלי נדפק פעמיים נאלצתי להרשם מחדש אני רק זוכר שאני המון המון זמן פה
___________________ *** Sig edited -> no banner ads in sig (Rule #2) http://img113.**************/img113/6323/1ej5.gif
אלי מה עושים הערב
מזל"ט האיש היקר
אילן, חזק ביותר ה חם-אש.. ראסמי זה תופס לגביו צח, מכיר את הבדיחה עם הפולניה, שבעלה עוד אחד עשרה חודשים יהיה שנה בבית חולים ?