|
"GOOD" uplifting > OK
Progressive > OF 'COZ!!!
אמרו פה כבר הרבה והרבה נכון... אני מסכים בעיקר עם אריק שחלק היחסי של הקטעי פרוג מרגשים ואיכותיים הינו גבוה הרבה יותר מאשר החלק היחסי של הקטעי אפליפטינג...
אני אישית כמעט ולא שומע את האפליפטינג בזמן האחרון - אבל לא בגלל שנטשתי אותו אלא שפשוט אין היום הרבה קטעים שאני אוכל להגיד שהם ממש מרגשים אותי...
מישהו אמר פה למשל על רוברט ניקסון ואמאס-קיי... תגידו לי בבקשה אילו קטעים שלהם השנה היו מרגשים???
בסופו של דבר הוויכוח הינו בין הדעת הסובייקטיבית של כל בן אדם למרות שעדיין ניתן לראות את הנטיה של הגיוון שהפרוג מצמיח לנו יום יום יחסית לאפליפטינג שנהיה יותר שטוח בוא נגיד... לפחות יש לנו את האייפוניק ארמדה ואנגיונביטס שיכולים לספק את מה שהם יודעים לספק טוב טוב...
כמובן כלהנאמר פה לא מצביע שכל הפרוג היום הינו איכותי ביותר למשל אוזקר קאן שאני לא מבין על מה אנשים אוהבים את הסטייל המועתק שלו מקטע לקטע... אולי בהתחלה עוד הייתי מתלהב ממנו אבל היום הוא פשוט מעתיק את עצמו כל פעם. מחדש... וזה בעצם מה שקורה לאפליפטינג היום - העתקה מתמדת... וזה רע אבל זה אמור להביא לשינוי מסויים וזה בטוח...
PS: דוגמא טובה להעתקה באפליפטינג הינו
RELOCATE...
ואתם כבר יכולים להבין לבד...
PS2: אני מוכן לבוא למסיבה ולשמוע רק פרוג - עוד פעם זה תלוי באופי של הקלאבר - אם הוא אוהב להתפרע על הרחבה כמובן שלא יוכל לעשות זאת עם צלילי הפרוגרסיב המשכרים והמרגשים... אני לא רוצה להעלות פה וויכוח נוסף אבל פרוג הינו יותר "אינטילגנטי" מאשר אפליפטינג - אבל אני כמובן שלא מתכוון לבן אדם שומע אחד מהסגנונות אלא לאופיה של המוזיקה עצמה... מילה "להתפרע" ךדעתי יכולה לעזור בהבנת המושג האינטליגנטיות של הז'אנר אחד כלפי השני...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit
|