|
שנת 2004 הייתה השנה שבה חזרתי למקורות אחרי הפסקה ארוכה והמקורות אצלי זה הקלאב טראנס
אחרי הפוגה קלה מההאוס והפרוגרסיב האוס, מצאתי את עצמי בשנה הזאת עמוק בתוך המוזיקה של ארמין, מרקוס ושות', ללא ספק מה שתרם לכך היו התוכניות של ארמין, אבוב אנד ביונד ומרקוס שולץ
הבחירה לא קלה כי היו עשרות קטעים מדהימים שכששמעתי אותם תפסתי את הראש, אבל למרות זאת, הנה הבחירה שלי
1. Adam White and Andy Moor Presents Whiteroom - The White Room
ששמעתי אותו לראשונה זה היה בתוכנית של אבוב אנד ביונד, תפסתי את הראש ונדהמתי, אחרי התוכנית ניסתי לקבל כל פיסת מידע על הטראק הזה, לימים הבנתי שזה של אדם וויט ואנדי מור, הסאונד, ההוקאל, הכל ריגש אותי, טראק השנה שלי
2.Tilt - The World Doesn't Know
פארקס אנד ווילסון חוזרים וחוזרים בגדול, האלילים שלי, ההרכב שהפך אותי לפני כמה שנים עם טראקים מדהים, חזרו עם הטראק המהפנט הזה שהמלודיות שיש שם פשוט תאווה לאוזניים, אחרי הטראק הזה אני מחכה לאלבום שבטוח יהיה אחד הגדולים ב2005
3.Signum - The Timelord
טראק פשוט מושלם, אחד הטראקים שהכי הרבה חיכיתי לו שארמין ינגן כאן בפעם האחרונה שהוא ביקר אותנו,הלוואי עלינו עוד קטעים כאלו
4.Adam White - Ballerina
לטראק הזה התוועדתי לראשונה במועדון הדום וכן, שוב ארמין אחראי לזה, באמצע הסט שלו, אני הולך לקנות לי לשתות, זו הייתה הפעם היחידה באותו הערב שלא עמדתי מתחת לבמה והייתי באיזור הבר ואז הטראק הזה נכנס, איך שטראק מגיע לאמצע ונכנס הווקאל עם הצליל של הבלרינה, אני מסתכל מסביב על כולם כשאני משקיף מלמעלה ורואה מחזה מדהים, זוגות של בליינים מתנשקים ברגע שהווקאל נכנס, באותו הרגע ידעתי שהטראק הזה יהיה בחמישיה הראשונה שלי
5.oceanlab_feat_justine_suissa-satellite_above_and_beyond_remix
הבחירה בטראק הזה בחמשת הגדולים נבעה מהסיבה מעבר לזה שהוא יפה, בגלל הרעש שהוא עשה, ווקאל מרטיט, רמיקס של הרכב שמאז הטראק עשה הרבה כותרות, להיט כמו שלהיט צריך להיות, מזכיר לי את סיום הסט של ארמין בגן הסלעים ביום העצמאות כשכולם שרו את המילים איך שהשמש עלתה, תענוג
|