Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Flash Brothers Live + Dj Set @ Ku 'next' 17/12/04
Pages (3): « 1 [2] 3 »   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

quote:
Originally posted by fusi
(איזה ירון? (יש כאן שלוש

אם הכוונה אליי אז כן אני הולך, או יותר נכון נוסע

(השאלה הנשאלת עכשיו היא האם את באה? (לאחר ההברזה אתמול מהווקס

עלק איזה ירון... בשבילי יש רק 1

מישו מוכן לספר איך היה?

Old Post Dec-18-2004 19:10  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by princess cc
עלק איזה ירון... בשבילי יש רק 1

חופשיייייי לא יכלתי להגיד את זה יותר טוב
המלך הבלתי מעורער

זה שמסדר כניסות לכל החברה
כן ירבו כמוך

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Dec-18-2004 19:32  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

quote:
Originally posted by Scorchio
חופשיייייי לא יכלתי להגיד את זה יותר טוב
המלך הבלתי מעורער

זה שמסדר כניסות לכל החברה
כן ירבו כמוך

חחחחחחח צח התקמבנת אתה אה?
אלי בנקסט... ירון בווקס...
פייייייייייי חיים טובים!

Old Post Dec-18-2004 19:36  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
חחחחחחח צח התקמבנת אתה אה?
אלי בנקסט... ירון בווקס...
פייייייייייי חיים טובים!

שכחת את עופר ב-fff

חחחח

Old Post Dec-18-2004 20:03 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
fusi
Supreme tranceaddict

Registered: Aug 2004

:ומעשה שהיה כך היה

Flash Brothers @ Ku, 17/12/04 - Gallery 1

:וגם כך
Flash Brothers @ Ku, 17/12/04 - Gallery 2

my FACEBOOK

Last edited by fusi on Dec-18-2004 at 20:57

Old Post Dec-18-2004 20:51  Israel
Click Here to See the Profile for fusi Click here to Send fusi a Private Message Visit fusi's homepage! Add fusi to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Huge-A
Dj / Producer

Registered: Jul 2004
חג חציל לכולם!!!!

אולי יצא להמון כאן לראות כל מיני אנשים מזילים דמעה של שמחה שהם רואים דיגי שהם אוהבים באמת או דיגי שכל חייהם רצו לראות..וכו..

אצלי זה היה משהו דומה וגם רציני
אחרי פרא פרטי אצל אופיר אנחנו מוצאים את עצמנו בתוך המועדון הנוסטלגי שאותו יצא לי לראות רק השנה בכמה הפקות של נקסט ... וכרגיל הסאונד לא רוצה להשתפר ...
סט רצחני של הלפרין שעושה לכולם "באנג באנג" והורג את ביל

כמו שאמר ידידי לגירושי האור בע"מ סילקי ... האחים מגיעים בגיחה עם אבטחה של המועדון .. ומנסים לעבור אותנו... מה שלא מצליח להם..

שלום שלום לאחים נשיקות חיבוקים ומחכים לרגע שהם יעלו ויראו לנקסט מה הם יכולים לעשות לטרנסאים

ואז מגיע הרגע הגדול אחרי שקבענו שנשארים לפתיחחה של ההופעה ואחרי זה יוצאים לנוהל 3 ... מגיחים להם על הבמה השלישיה שעברה הרבהההההה אחרי המעמד שלהם בדיג'י מגזין !!! עם הקטע הנוסטלגי

Closing session
מתוך האלבום שלהם
"Global Tride"

וממשיכים עם הרבה עקיצות ...
אנחנו יוצאים בנוהל וחוזרים בריצה למועדון בשביל לחבור לסט של האחים !!! וכמו שתמיד רק אנחנו יכולים לעשות זה להגיע בדיוק שיש את "אמן" כנראה אלוהים אוהב אותנו !!
ואז מגיע הרגע שעליו דיברתי בהתחלה:
Deep Zone - It's Gonna Be Allright
כן כן דמעות שימחה גדולים פורצים בי.. רגשות עזים לדבר הנעשה מול עייני ורק אחד יודע למה אני בוכה !!!
ועוד ועוד.. עד שזה כבר נגמר ... אבל לא בדיוק נגמר .. כי אז שמואל מתחיל לגרזן ... שמואל מה נפתחנו ??

אחלה של סט עד שהלפרין חוזר לעמדה ומכבה עם כל השאר אורות..
מה שלי קרה לפני..

---------------------------------------------------------------------------------------
קטע שני של היום ההזוי שלנו :
רגשות כנראה שפרצו בי החזירו לי "מחלה" לא עלינו !! ששלחה אותי ישירות לאפטר באיכילוב.. וכו..

מפה אני רוצה להודות דוקטור נאון ! תודה גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!! על ההסעה המהירה לאפטר .
כמובן לכל מי שליווה אותי עד סוף האפטר :
ירון-אופיר-עדי-שרון-הדר-ראובן-שרון-אמיר-אורנה.... תודה..

--------------------------------------------------------------------------------------

פה אני רוצה להודות תודה מיוחדת לאחים פלאש שלימדו אותי באמת איך שוברים צלחת מאהבה או שלא שוברים בכלל..
יאסוו !!!!

נ.ב- הפרעות היו הנוהל .. ורק בשמחות!!!

שלכם
Huge-A אדיר

Old Post Dec-18-2004 21:18  United States
Click Here to See the Profile for Huge-A Click here to Send Huge-A a Private Message Visit Huge-A's homepage! Add Huge-A to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

quote:
Originally posted by Huge-A
חג חציל לכולם!!!!

אולי יצא להמון כאן לראות כל מיני אנשים מזילים דמעה של שמחה שהם רואים דיגי שהם אוהבים באמת או דיגי שכל חייהם רצו לראות..וכו..

אחרי פרא פרטי אצל אופיר אנחנו מוצאים את עצמנו בתוך המועדון הנוסטלגי שאותו יצא לי לראות רק השנה בכמה הפקות של נקסט ... וכרגיל הסאונד לא רוצה להשתפר ...

כמו שאמר ידידי לגירושי האור בע"מ סילקי ... האחים מגיעים בגיחה עם אבטחה של המועדון .. ומנסים לעבור אותנו... מה שלא מצליח להם..

שלום שלום לאחים נשיקות חיבוקים ומחכים לרגע שהם יעלו ויראו לנקסט מה הם יכולים לעשות לטרנסאים

ואז מגיע הרגע הגדול אחרי שקבענו שנשארים לפתיחחה של ההופעה ואחרי זה יוצאים לנוהל 3 ... מגיחים להם על הבמה השלישיה שעברה הרבהההההה אחרי המעמד שלהם בדיג'י מגזין !!! עם הקטע הנוסטלגי

Closing session
מתוך האלבום שלהם
"Global Tride"

אנחנו יוצאים בנוהל וחוזרים בריצה למועדון בשביל לחבור לסט של האחים !!! וכמו שתמיד רק אנחנו יכולים לעשות זה להגיע בדיוק שיש את "אמן" כנראה אלוהים אוהב אותנו !!
כן כן דמעות שימחה גדולים פורצים בי.. רגשות עזים לדבר הנעשה מול עייני ורק אחד יודע למה אני בוכה !!!
ועוד ועוד.. עד שזה כבר נגמר ... אבל לא בדיוק נגמר .. כי אז שמואל מתחיל לגרזן ... שמואל מה נפתחנו ??

מה שלי קרה לפני..

---------------------------------------------------------------------------------------
רגשות כנראה שפרצו בי החזירו לי "מחלה" לא עלינו !! ששלחה אותי ישירות לאפטר באיכילוב.. וכו..

מפה אני רוצה להודות דוקטור נאון ! תודה גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!! על ההסעה המהירה לאפטר .

--------------------------------------------------------------------------------------

פה אני רוצה להודות תודה מיוחדת לאחים פלאש שלימדו אותי באמת איך שוברים צלחת מאהבה או שלא שוברים בכלל..
יאסוו !!!!

שלכם
Huge-A אדיר

שו ב"ח?
מה קרה? הכל ס'דר?

Old Post Dec-18-2004 21:41  Israel
Huge-A
Dj / Producer

quote:
שו ב"ח?
מה קרה? הכל ס'דר?

כמו שהסברתי לך במסנג'ר כן הכל בסדר ... מקווה שאין כלום.

"הוא נמצא בבית החולים איכילוב לא יודעים מה יש לו"

Old Post Dec-18-2004 22:50  United States
Click Here to See the Profile for Huge-A Click here to Send Huge-A a Private Message Visit Huge-A's homepage! Add Huge-A to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
חג חציל לכולם!!!!

Closing session
מתוך האלבום שלהם
"Global Tride"

מה שלי קרה לפני..

יאסוו !!!!

שלכם
Huge-A אדיר

וואי איזה דז'ה וו....
נראה לי שכבר ראיתי את התגובה הזאת באיזה מקום...

...[נ''ב: שמח שנהנתם - ואיך לא אפשר בעצם... אני וצח חצילים בנוהל [שלא באנו

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Dec-18-2004 23:07  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Huge-A
Dj / Producer

quote:
Originally posted by taltul
וואי איזה דז'ה וו....
נראה לי שכבר ראיתי את התגובה הזאת באיזה מקום...

...[נ''ב: שמח שנהנתם - ואיך לא אפשר בעצם... אני וצח חצילים בנוהל [שלא באנו

תגיד אתה עוקב אחרי ??
כי אני לא בקטע

יאללה פה יצאת חציל ! מינוס אחי

"אילן יצאת חציל חיש-גד"

Old Post Dec-19-2004 00:56  United States
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
תגיד אתה עוקב אחרי ??
כי אני לא בקטע

יאללה פה יצאת חציל ! מינוס אחי

"אילן יצאת חציל חיש-גד"

תשמע אדיר אם החברים שלי היו כמו החברים שלך (עיין ערך ירון ראובן ועוד) לא רק שלא הייתי יוצא חציל
למעשה הייתי יוצא שפיץ בכל מובן של מילה
אבל חברים שלי ואני אוהב אותם מאוד פשוט לא אוהבים את משאני אוהב...
בכל מקרה נחזור לראות אותכם בקרוב...
אני לא ישב בבית יותר משבועיים בלי מסיבה טובה אני מניח

Old Post Dec-19-2004 03:31 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
ronsh
Let The Music Guide You

Registered: Sep 2003

quote:
Originally posted by fusi
:ומעשה שהיה כך היה

Flash Brothers @ Ku, 17/12/04 - Gallery 1

:וגם כך
Flash Brothers @ Ku, 17/12/04 - Gallery 2

נראה כאילו עשיתם חיים..

טראנס
ישראל

טייסטו
ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל

Old Post Dec-19-2004 20:48  Israel
Click Here to See the Profile for ronsh Click here to Send ronsh a Private Message Visit ronsh's homepage! Add ronsh to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Flash Brothers Live + Dj Set @ Ku 'next' 17/12/04
Post New Thread    Post A Reply

Pages (3): « 1 [2] 3 »  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackID from Skl set [2005] [0]

Click here to listen to the sample!Pause playbackAria - Green Eyes [2002]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 20:04.

Forum Rules: