|
| quote: | Originally posted by Huge-A
חג חציל לכולם!!!!
אולי יצא להמון כאן לראות כל מיני אנשים מזילים דמעה של שמחה שהם רואים דיגי שהם אוהבים באמת או דיגי שכל חייהם רצו לראות..וכו..
אצלי זה היה משהו דומה וגם רציני
אחרי פרא פרטי אצל אופיר אנחנו מוצאים את עצמנו בתוך המועדון הנוסטלגי שאותו יצא לי לראות רק השנה בכמה הפקות של נקסט ... וכרגיל הסאונד לא רוצה להשתפר ...
סט רצחני של הלפרין שעושה לכולם "באנג באנג" והורג את ביל
כמו שאמר ידידי לגירושי האור בע"מ סילקי ... האחים מגיעים בגיחה עם אבטחה של המועדון .. ומנסים לעבור אותנו... מה שלא מצליח להם..
שלום שלום לאחים נשיקות חיבוקים ומחכים לרגע שהם יעלו ויראו לנקסט מה הם יכולים לעשות לטרנסאים
ואז מגיע הרגע הגדול אחרי שקבענו שנשארים לפתיחחה של ההופעה ואחרי זה יוצאים לנוהל 3 ... מגיחים להם על הבמה השלישיה שעברה הרבהההההה אחרי המעמד שלהם בדיג'י מגזין !!! עם הקטע הנוסטלגי
Closing session
מתוך האלבום שלהם
"Global Tride"
וממשיכים עם הרבה עקיצות ...
אנחנו יוצאים בנוהל וחוזרים בריצה למועדון בשביל לחבור לסט של האחים !!! וכמו שתמיד רק אנחנו יכולים לעשות זה להגיע בדיוק שיש את "אמן" כנראה אלוהים אוהב אותנו !!
ואז מגיע הרגע שעליו דיברתי בהתחלה:
Deep Zone - It's Gonna Be Allright כן כן דמעות שימחה גדולים פורצים בי.. רגשות עזים לדבר הנעשה מול עייני ורק אחד יודע למה אני בוכה !!!
ועוד ועוד.. עד שזה כבר נגמר ... אבל לא בדיוק נגמר .. כי אז שמואל מתחיל לגרזן ... שמואל מה נפתחנו ??
אחלה של סט עד שהלפרין חוזר לעמדה ומכבה עם כל השאר אורות..
מה שלי קרה לפני..
---------------------------------------------------------------------------------------
קטע שני של היום ההזוי שלנו :
רגשות כנראה שפרצו בי החזירו לי "מחלה" לא עלינו !! ששלחה אותי ישירות לאפטר באיכילוב.. וכו..
מפה אני רוצה להודות דוקטור נאון ! תודה גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!! על ההסעה המהירה לאפטר .
כמובן לכל מי שליווה אותי עד סוף האפטר :
ירון-אופיר-עדי-שרון-הדר-ראובן-שרון-אמיר-אורנה.... תודה..
--------------------------------------------------------------------------------------
פה אני רוצה להודות תודה מיוחדת לאחים פלאש שלימדו אותי באמת איך שוברים צלחת מאהבה או שלא שוברים בכלל..
יאסוו !!!!
נ.ב- הפרעות היו הנוהל .. ורק בשמחות!!!
שלכם
Huge-A אדיר |
וואי איזה דז'ה וו....
נראה לי שכבר ראיתי את התגובה הזאת באיזה מקום...
...[נ''ב: שמח שנהנתם - ואיך לא אפשר בעצם... אני וצח חצילים בנוהל [שלא באנו

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit
|