ברוך הבא, אני אלעד מנשכחי הפורום... אני יחסית הרבה זמן פה, אבל בקושי רושם..:]] מקווה שתהנה
ברוך הבא אח שלו גיבור... אני רועי...
___________________ .
ברוך הבא אני רון תעשה חיים
___________________ טראנס ישראל טייסטו ישראל - האתר הרשמי של טייסטו בישראל
ברוך הבא אחי.. אני ירון.. כמו אלעד, אני גם הרבה זמן פה אבל לא יוצא לי לרשום הרבה בזמן האחרון.. :/ תגיד איפה אתה גר בראשון?
ברוך הבא אני אדיר. ואני רוצה להפריע לך !!!
___________________ www.Huge-A.com www.myspace.com/adirelimelech Huge-A @ Agnosia Records
אהלן וסהלן אחי לי קוראים רע כן כן גם בתעודת זהות... אני חדש בפורום כמוך אז שיהיה לנו בהצלחה יחדיו =]
quote:Originally posted by Scorchio תגיד לי יש לי שאלה עכשיו באמת קוראים לך קיפר מה זה רחוב סומסום? חחחח קיפר = כפיר אבל החברים קוראים לו קיפר כי כפיר זה שם מסריח קאפיש?
אהלן אחי! אני יובל.... מזיקני הפורום (לא בגיל, אלה בפז"מ) .. מקווה שתהנה פה, בלי ספק החבר'ה הכי טובים בארץ Cheers!
ברוך הבא אני אלכס
quote:Originally posted by Sniper ברוך הבא, אני אלעד מנשכחי הפורום... אני יחסית הרבה זמן פה, אבל בקושי רושם..:]] כל פעם שאני עובר על פני ההודעה הזאת זה נראה לי כאילו כתוב ברוך הבא, אני אלעד מנשכני הפורום... לא יודע... פשוט הייתי חייב