Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > TECHNO rave!
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by FederalBI
חח כזאת שטות לא שמעתי כבר הרבגה זמן

אחי רק שתדע לך שיש המון מסיבות כאלה,

נשמע שווה ביותר,
אבל גם אני לא מתחבר כל כך לטכנו...

אבל מי יודע אולי נילך

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Dec-23-2004 20:30  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
FederalBI
Pussy Addict

Registered: Dec 2003

quote:
Originally posted by taltul
תגדל ותבין...

ואם ברצינות אז אני מבין את זה שמסיבה היא לקהל לא רחב אבל איכותי ביותר שבאמת אכפת לו מהליין המוזיקאלי ושיטרח ויתקשר ויעשה את כל מהשצריך על מנת להגיע לאותו מקום...

אני אומר לכם מי שקצת לא אוהב את הקונספט מוזמן להוריד / לקנות את הסרט "גרוב" שם ניתן לראות טוב טוב מה זה מסיבות אנדגראונד איכותיות (ד''א סרט שם דגש על סצינת האנדרגראונד של האוס דווקא ככה שאנשים כמוני נהנו כל רגע שראו את הסרט וגם יכלו לראות טוב טוב שהיו שם גם בנות וכל מה שנדרש...)

אל תצחיק אותי סצנת אנדגאונד יש פה בקושי ליין אחד טוב של טראנס בארץ ואתה רוצה שיבואו לך אנשים למסיבות כפי שאתה קראת להם אנדרגאונד?
שלא מיוחצנות והרי אתה יודע טוב כמוני שבנות לא תמצא שמה בשפע, אך זה זהה בכל מסיבה שיש בא משהו שקשור במוסיקה אלטרונית מה לעשות שבנות מעדיפות ללכת למסיבות של מוסיקה שחורע וזה מוכח לפי המספרים במסיבות האלה.
תאמין לי הלוואי והייתה בארץ סצנת האוס כמו שתיארת הלוואי באמת כי לפי דעתי זו המוסיקה הכי מתאימה למסיבות והיא גם המוסיקה הכי יפה .

Old Post Dec-26-2004 21:21  Israel
Click Here to See the Profile for FederalBI Click here to Send FederalBI a Private Message Add FederalBI to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Flotser
|Roots| Addict

Registered: Nov 2001

quote:
Originally posted by FederalBI
אל תצחיק אותי סצנת אנדגאונד יש פה בקושי ליין אחד טוב של טראנס בארץ ואתה רוצה שיבואו לך אנשים למסיבות כפי שאתה קראת להם אנדרגאונד?
שלא מיוחצנות .

חביבי.... קלאב טראנס זה לא אנדרגראונד.

יש באמת רק ליין אחד שמסוגל להביא לארץ את ארמין וטייסטו, בגלל שזה הליין היחיד שכל כך מפוצץ בכסף.

Best Album Ever:
* Infected Mushroom - B.P.Empire

Old Post Dec-26-2004 22:31  Israel
Click Here to See the Profile for Flotser Click here to Send Flotser a Private Message Visit Flotser's homepage! Add Flotser to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Glenn-Holmes
Music Is My Passion

Registered: Nov 2002

quote:
Originally posted by Flotser
חביבי.... קלאב טראנס זה לא אנדרגראונד.

יש באמת רק ליין אחד שמסוגל להביא לארץ את ארמין וטייסטו, בגלל שזה הליין היחיד שכל כך מפוצץ בכסף.

זה מין גלגל נע שמניע את עצמו
נקסט משקיעים כסף כדי להביא את ארמין פרי יוהן חילן ודומיהם שמביאים קהל שמביא כסף שמביא די גיים גדולים וחוזר חלילה.. היום זה נשמע כמעט פשוט... ההתחלה כאמור היא הדבר הקשה ביותר נקסט כבר ותיקים באזור

ופדרל.. אנדרגראונד כשמו כן הוא ברגע שהרבה אנשים יוודעו אליו וכולם יאהבו אותו הוא כבר לא יהיה אנדרגראונד
ואם אתה מצפה לראות בנות שם אז לך לך למסיבת חיילים תשתה כאוות נפשך תשתכר תרקוד תכיר בנות ותמשיך את חייך באושר ועושר
אני לא מאמין כמה אנשים פה מחרטטים שהם אוהבים תמוזיקה רבאק
תעשו משהו בשביל זה
אני משקיע מעכשיו כסף כל חודש על זה
ומתכוון גם להגיע ולתמוך בסצינה הנידחת בצפון שזקוקה לחמצן של אוהבי מוזיקה

למה אנשים כאן לא מוכנים להזיז תתחת שלהם לפחות בשביל לתמוך כאן בדברים שהם כביכול אוהבים??
אהבה זה השקעה אדון פדרל
אתה לא אוהב מוזיקה מספיק כנראה

Old Post Dec-27-2004 17:19 
Click Here to See the Profile for Glenn-Holmes Click here to Send Glenn-Holmes a Private Message Add Glenn-Holmes to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes
נקסט משקיעים כסף כדי להביא את ארמין פרי יוהן חילן ודומיהם שמביאים קהל שמביא כסף שמביא די גיים גדולים וחוזר חלילה.. היום זה נשמע כמעט פשוט... ההתחלה כאמור היא הדבר הקשה ביותר נקסט כבר ותיקים באזור

ופדרל.. אנדרגראונד כשמו כן הוא ברגע שהרבה אנשים יוודעו אליו וכולם יאהבו אותו הוא כבר לא יהיה אנדרגראונד
ואם אתה מצפה לראות בנות שם אז לך לך למסיבת חיילים תשתה כאוות נפשך תשתכר תרקוד תכיר בנות ותמשיך את חייך באושר ועושר
תעשו משהו בשביל זה

למה אנשים כאן לא מוכנים להזיז תתחת שלהם לפחות בשביל לתמוך כאן בדברים שהם כביכול אוהבים??
אהבה זה השקעה אדון פדרל

כל מילה זהב...

פדרל - עצה לך ממני בנות לא מחפשים באנדרגראונד- ואם באמת שם מישהי אז באמת נפל עליך מזל וסוף סוף פגשת בחורה שמבינה בעניין...כן כן בעניין המוזיקה האלקטרונית - אל תשכח שזה בעצם הדבר שמאחד אותנו פה... ולא הבנות... אז אני לא מבין מה קשר בכלל...

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Dec-28-2004 18:29  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
s0undw4v3
Supreme tranceaddict

Registered: Mar 2001

quote:
Originally posted by Glenn-Holmes

תעשו משהו בשביל זה

אהבה זה השקעה אדון פדרל

/me sheds a tear

Old Post Dec-29-2004 11:54  Israel
Click Here to See the Profile for s0undw4v3 Click here to Send s0undw4v3 a Private Message Add s0undw4v3 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > TECHNO rave!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackunknown (1998) track plz id [2010] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackReysan Khan - Shiatsu (2 Players Remix) [2008]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 01:08.

Forum Rules: