Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Sylvester [email protected]
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

מי שוויתר בהתחלה אחרי ה"ביטול" הראשוני פשוט הפסיד מסיבה של החיים.... באמא שלי.... אני לא אפרט יותר מדי אבל המסיבה התקיימה בסוף במועדון החדש של שירזי.. כן כן הוא בנה מועדון משלו המעשיר הזה... ושתדעו לכם המקום פשוט שם זין גדול על כל הטי אל וי דום וכל האחרים כי הוא פשוט יותר מדי מעוצב ומשובח... אני עדיין לא מאמין אבל אין לו אפילו שם כי שירזי לא השתמש בו אף פעם עד המיסבה של היום... כלומר היינו הראשונים בניסינו את המקום המדהים הזה ומה עוד אפשר לבקש...
חבל רק שבגלל העיקוב בהתחלה עם כל ההעברה של המסיבה לא עלו חלק גדול מן הדי ג'ים בינינם גיא גרבר שאותו ד'אא הכרתי אישית - הבן פשוט מלך... הוא בא התקין את כל הציוד שלו... ובסוף התקפל ואמר לי שפשוט לא היה לו זמן לנגן בגלל שהיו צריכים לסגוראת המקום...
בכל מקרה די ג'ים שניגנו זה האורח מברלין שאני לא זוכר את שמו [חבר שלי דיבר איתו שעה נראה לי..איזה מצחיק..] ודי ג'י אננה שפשוט הפציצו את מוח לאנשים....היה פשוט ערב טכנו וטק שלעולם לא אשכח כמו כל האנשים שהיו.... היה נחמד לראות את גיל ואלעד שהשתתפו בחפירות המוניות... ד''א המועדון נבנה כך שבכל מקום לא משנה איפה תלכו יש רמקולים ככה ששומעים את כל מה שמתנגן ברחבה המרכזית שזה דבר אדיר ודומה למועדונים באיביזה ככה שאפשר פשוט לרקוד בשירותים [במקרה שמשעם לכם או שהמקום מפוצץ ].... טוב זה היה משהו סוף הדרך - טוב שלא וויתרתי ולא נכנסתי לקפה ברזילי ששם ד''א פגשתי את ראובן עמית פופה תומר אריק ירון אורנה הדר וצח... ד''א מול הקפה הייתה מסיבה פשטית בדירה של איזו מישהי לכבוד שנה חדשה ומה אתם חושבים נכנסו לשם בחינם בזמן שחיכינו תשובה מגיל לגבי המקום שאליו העבירו את הסאונה - ניגן שם די ג'י בשם אמיר טכנו מאוד חזק... ככה שמאוד נהנהו לדבר עם אנשים לצלילי האיכות ... בכל אופן חבל שאנשים וויתרו כי היו פשוט חיייייייייבים לראות את המועדון המ ד ה י ם הזה.... שירזי פשוט מלך אבל עוד יותר מלכים אלה שהעבירו את המסיבה לאותו מקום... אני חוזר המקום לא ידוע בשום מקום ואין לו שם אפילו אפילו אתם עוד תשמו עליו הרבה ותאמינו לי שהוא הולך לתרום הרבה לסצנה!!!!!! בכל מקרה רק דבר אחד התאכזבו זה הרשימות המובטחות שפשוט לא קיימו... וזה היה לא נעים אבל עם כל המוזיקה והאווירה אמרנו על הזין שלנו ונכנסנו ב60 שח... והמחיר היה שווה את כל רגע.... פשוט חוויה של פעם בחיים!!!!!.....

אה נזכרתי פגשתי גם את ערן ר[מליין הטכנודרום] שהיה מאוד שמח לפגוש אותי שזה היה מאוד מפתיע כי בחור לא ראה אותי אף פעם...

טוב מה עוד... אהההה...לפניט שהגענו לסאונה חשבנו לבדוק מה קורה בספיישל הרי היה אמור להיות שם אפטר מטורף עם איזה 14 די ג'ים כולל טניה ג'י ואילייה... דיברנו עם בעל הליין אמר שמכניסים עוד 15 דקות ואז עוד 15 דקות ואז עוד 20 דקות ולכן וויתרנו וחתכנו לסאונה ותודה לאל שעשינו זאת!!!!!!

טוב אני כולי פה התרגשות כי היה פשוט ענק - כמה אנשים איכותיים ראיתי היום פשוט תענוג הלוואי להעביר את כולם ביחד לימי חמישי בווקס וכך ליצור אווירה הטובה ביותר!!!!

טוב לבר'ה שנה טובה לכולם.... ונדבר עוד כמה שעות אני הולך לנוח קצת יאללללללה

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Last edited by taltul on Jan-01-2005 at 06:48

Old Post Jan-01-2005 06:35  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
taltul
Schmoovinator

Registered: Jan 2004

quote:
Originally posted by Meltdown
אני מצטער בשבילך, סיסי, במיוחד לאחר כל התלאות שעברת היום,
ואני יכול רק להגיד שהיה לי מזל שהחלטתי לא ללכת למסיבה של הסילבסטר סאונה

אחי אני נשבע באמא שלי בהפסדת בגדול!!!!!!!! המסיבה של החיים שלך....

פשוט הפסד!!!!!!!!!

חבל שאתם באמת חצילים מפונקים [סלחו על הביטוי אבל זה באמת ככה] שמוותרים ישר על ההתחלה...

טוב מה אני מטיף לכם מוסר - העיקר שנהנתי ואזכור את המסיבה הזאת עוד להרבה הרבה שנים!!!!!!!

נ''ב אני יודע שזה מוזר אבל עוד דבר אחד ששכחתי לציין פה והוא

I LOVE TECHNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In today's depressed music industry, the beautiful and intelligent tracks
get left out, replaced by candy coated bullshit

Old Post Jan-01-2005 06:38  Israel
Click Here to See the Profile for taltul Click here to Send taltul a Private Message Add taltul to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

quote:
Originally posted by taltul
אחי אני נשבע באמא שלי בהפסדת בגדול!!!!!!!! המסיבה של החיים שלך....

פשוט הפסד!!!!!!!!!

חבל שאתם באמת חצילים מפונקים [סלחו על הביטוי אבל זה באמת ככה] שמוותרים ישר על ההתחלה...

טוב מה אני מטיף לכם מוסר - העיקר שנהנתי ואזכור את המסיבה הזאת עוד להרבה הרבה שנים!!!!!!!

נ''ב אני יודע שזה מוזר אבל עוד דבר אחד ששכחתי לציין פה והוא

I LOVE TECHNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מוותרים על ההתחלה???????
נראה אותך פאקינג על טוסטוס עם חצאית כשבחוץ
אולי מינוס 10 מעלות...
קפאו לי הביציות... השחלות... מה לא???????.
ואגב כשהגענו לסילבסטר סאונה אז אמרו לנו שהמסיבה עוברת למקום אחר ורק
עוד כשעתיים ידעו לאן... הסברתי להם שאנחנו בלי טלפון עלינו
(כן אנחנו יוצאים בלי טלפון למסיבות... גם כן חכמים גדולים)
וכמעט התחננתי כדי שיגידו לאן מעבירים אותה.. הם לא רצו!
כל הדרך אני מקללת אתכם שלא טרחתם להתקשר להודיע לי
ואז כשבאתי הביתה ראיתי הודעה מירון...
אז סורי מותק על כל המחשבות הרעות שחשבתי..
(תגיד סליחה גם לאמא בשמי)
ואנחנו גם עברנו דרך הספיישל.. ראינו מלא אנשים בחוץ והבנו שלא מכניסים עדיין...אז לא טרחנו אפילו לרדת...
שמחה שנהניתם ולפחות למישו פה התחילה השנה כמו שצריך
נקווה לפיצוי הולם בגילן

Old Post Jan-01-2005 08:18  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Scorchio
Sorry! We Are Circoloco

Registered: Apr 2001

אבישג יצאתם בלי פלאפון ירון שלח לך הודעות וצילצל אלייך מה את רוצה שהוא יעשה יותר מזה אנחנו הלכנו למקום גם וסגרו אותו ובסוף נכנסנו לקפה ברזילי אז גם אם היינו רוצים אני לפחות לא הייתי משלם פעיים כי לא היה לי כסף

בקפה ברזילי היה סבבה ניגנו טקנו מעולה עד לנקודה שנפלה עליי עייפות חזקה משומקום והחלטתי שאני הולך אגב באותו זמן גם הדיג'יי החכם שפך וודקה על המיקסר

מה נסגר בסוף הביאו חדש?

קיצררררר
ערב ממוצע הייתי יותר שמח אם אכן הייתי מגיע לסאונה אבל זה מה יש

SIGN THE "WE WANT SASHA & DIGWEED @ BUENOS AIRES ON DVD" PETITION!

Old Post Jan-01-2005 10:51  Israel
Click Here to See the Profile for Scorchio Click here to Send Scorchio a Private Message Add Scorchio to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

quote:
Originally posted by Scorchio
אבישג יצאתם בלי פלאפון ירון שלח לך הודעות וצילצל אלייך מה את רוצה שהוא יעשה יותר מזה אנחנו הלכנו למקום גם וסגרו אותו ובסוף נכנסנו לקפה ברזילי אז גם אם היינו רוצים אני לפחות לא הייתי משלם פעיים כי לא היה לי כסף

אני התנצלתי! (ראה פוסט לעיל)
ואנ'לא באמת כעסתי עליכם... ברור שאתם לא אשמים
סתם היה ערב מבאס...
יאללה היה... נגמר....
האמת שממש נהנינו חמישי בווקס אז לפחות הייתה מסיבה אחת טובה השבוע
חוץ מזה מחכה לנו חודש מלא במסיבות טובות אז נפצה על אתמול...
ביננו? אנחנו מבלים כל השנה אז מה זה סילבסטר?
מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות???????
לפחות אכלנו טוב אתמול

Old Post Jan-01-2005 11:01  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Meltdown
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2004

טלטול, זה לא שויתרתי מראש, ואין פה שום קשר לחצילות מפונקת.
גם ככה לא הייתי בטוח שאני אלך לסילבסטר סאונה, ובלי קשר לכך, הרגשתי ממש רע אתמול, כך שנשארתי בכל מקרה בבית

Old Post Jan-01-2005 22:19  Israel
Click Here to See the Profile for Meltdown Click here to Send Meltdown a Private Message Add Meltdown to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > Sylvester [email protected]
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackPlease Help Id another track [2002] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackThe Future Sound of London - Cascade (Shortform) [2006]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 22:31.

Forum Rules: