Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מי הם חושבים שהם
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Meltdown
Supreme tranceaddict

Registered: Oct 2004

אנשים, כל מה שנאמר כאן הוא בהחלט נכון ולעניין.
בתור מי שעשה למרות שירותי כג'ובניק, אבט"ש בשטחים, אני בהחלט יכול לומר לכם, שזאת לא חווייה מהנה במיוחד, לשמור 8 שעות ביום לא ברציפות, על איזה חור, עם אולי 20 משפחות, ולשמוע בקשר, דברים כמו הערבי בורח לי לשדות, מה לעשות, לרדוף אחריו או לירות בו?
למרות שהמקום היה מאוד שקט , שלוו ופסטורלי, עדיין הייתי דרוך כל הזמן, למקרה שמי יודע מה יקרה.
לגבי מה שאילן אמר, עם המתנחלים שניכסו לעצמם את הטלאי שהיהודים היו חייבים ללבוש בשואה, זאת פשוט זילות ופגיעה בכבודם של אותם יהודים שנרצחו ע"י הגרמנים בשואה.
איך אפשר להשוות בין חיילים שבסף הכל מפנים את המתנחלים למקום אחר בארץ, לבין הגרמנים שהעבירו את היהודים מביתם, בזזו את כל רכושם, הכניסו אותם למחנות ריכוז, וחיסלו כ 6 מיליון יהודים?
מה חייל אמור לעשות, כשקוראים לו נאצי, הוא אפילו לא יכול להגיב בקללה או ביריקה, כי כל הזמן מצלמים את מה שקורה בזמן הפינוי, ובאם בטעות הוא יכה מתנחל, אז חבל לו על הזמן, הוא יעלה למשפט שדה, ויאכל אותה בשביל כל החיילים האחרים, לאור ההתנגדות שיש להתנקות בקרב המתנחלים, ובקרב הרבה חברי כנסת מהימין.
לדעתי צריך להעביר אותם לנגב, על מנת שתהיה יותר אוכלוסייה יהודית בנגב, ואת אזור השטחים להפוך לשטח פלשתינאי סגור, שיחנקו האחד את השני, ויתבשלו במיץ של עצמם, ואז נראה אותם יוצאים לפיגועים.
למרות שאני ממש לא תומך של אריאל שרון, אני בעד ההתנקות, רק שהמתנחלים לא מבינים איך הגיבור שלהם, שרון, שהיה כל כך נגד הפינוי שלהם, הפך את עורו והוא זה שמפנה אותם מביתם.
הפינוי של המתנחלים הוא הפתרון היחידי לטעמי, לכל הפיגועים שנעשו באזור השטחים, ע"י ירי למכוניות שלהם, ואולי גם למרבית הפיגועים האחרים

Old Post Jan-08-2005 16:20  Israel
Click Here to See the Profile for Meltdown Click here to Send Meltdown a Private Message Add Meltdown to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

טוב בתור אחת שנוטה שמאלה בדעותיה...
ושלא תתנפלו עלי עכשיו...
אני רוצה לסכם את דעתי בשתי שורות:
1. בעד ההתנתקות
2. מתנחלים זה בלוחה!

Old Post Jan-09-2005 18:47  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
-CosmicFire-
Craiser Man

Registered: Dec 2002

סמק שונא מתנחלים
הם יותר גרועים מערבים

אני אומר צריך להתנתק ולהשאיר אותם מחוץ לקו
שהעברים יעשו בהם מה שהם רוצים
אם רוב המדינה רוצים התנתקות
הרוב קובע
אין מה לעשות ככה זה
אני מבין שהם רואים את זה בעין אחרת מאיתנו
אבל הם כבר הגזימו
בחיי שישארו שם בלי שמירה
שיחסלו שמה התנחלות שתיים ואז כולם ירוצו לתוך ישראל

Old Post Jan-09-2005 19:14  Israel
Click Here to See the Profile for -CosmicFire- Click here to Send -CosmicFire- a Private Message Add -CosmicFire- to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
OREN
Senior tranceaddict

Registered: Nov 2004

תאמינו לי חבל על כל הכסף שמבוזבז לבניית ההתנחלויות האלה
המדינה צריכה להקים בכסף הזה מועדונים סטייל איביזה
ככה יהיה קצת יותר שמח בארץ הזאת

Old Post Jan-16-2005 19:49  Israel
Click Here to See the Profile for OREN Click here to Send OREN a Private Message Visit OREN's homepage! Add OREN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
markfeldman
Officer & a Gentelman

Registered: Nov 2003

quote:

יש אנשים שהבית שלהם יותר חשוב מדיסקוטקים.

Mr. Sam feat. Claud9 - Cygnes
David Forbes feat. Antonia Lucas - Because of You
Harry Lemon vs Interstate - I Found Tiga
Motorcycle - Around You
RR Workshop - Electrolux w/ Ridgewalkers featuring EL - Find (Acappella)
Miller & Divini – Many Years

Old Post Jan-16-2005 20:19  Israel
Click Here to See the Profile for markfeldman Click here to Send markfeldman a Private Message Add markfeldman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
OREN
Senior tranceaddict

quote:
Originally posted by markfeldman
יש אנשים שהבית שלהם יותר חשוב מדיסקוטקים.

אם לא הבנת אחי זה היה בצחוק

Old Post Jan-16-2005 20:22  Israel
Click Here to See the Profile for OREN Click here to Send OREN a Private Message Visit OREN's homepage! Add OREN to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Huge-A
Dj / Producer

Registered: Jul 2004
quote:
Originally posted by OREN

דבר ראשון המדינה לא בונה התנחלויות ובעיקר לא עוזרים להם אלה רק רוצים לסלק את כל המתנחלים כמה שיותר מהר ..
אגב אני לא אפכת לי שיהיו מתנחלים רק שאם הם רוצים לחיות בשטחים של אש ופיגועים שידאגו לעצמם ולא יתנו לחיילים למות שם כמו זונות בלי להגן עליהם בזמן שהם קופצים על כל הר ובונים איזה בית מזדיין מעץ!!!

ואם כבר מסלקים אותםם שיסלקו רק את ההתנחלויותץ החדשות ..
לא את אלה שכבר מבוססות כמה שנים.

ובקשר לאיביזה לא נראה לי שהמדינה רוצה לעשות פה איביזה כי הם יודעים שזה לא ילך להם עם עומס חצילים במדינה

Old Post Jan-16-2005 20:49  United States
Click Here to See the Profile for Huge-A Click here to Send Huge-A a Private Message Visit Huge-A's homepage! Add Huge-A to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
OREN
Senior tranceaddict

quote:
Originally posted by Huge-A
דבר ראשון המדינה לא בונה התנחלויות ובעיקר לא עוזרים להם אלה רק רוצים לסלק את כל המתנחלים כמה שיותר מהר ..
אגב אני לא אפכת לי שיהיו מתנחלים רק שאם הם רוצים לחיות בשטחים של אש ופיגועים שידאגו לעצמם ולא יתנו לחיילים למות שם כמו זונות בלי להגן עליהם בזמן שהם קופצים על כל הר ובונים איזה בית מזדיין מעץ!!!

ואם כבר מסלקים אותםם שיסלקו רק את ההתנחלויותץ החדשות ..
לא את אלה שכבר מבוססות כמה שנים.

ובקשר לאיביזה לא נראה לי שהמדינה רוצה לעשות פה איביזה כי הם יודעים שזה לא ילך להם עם עומס חצילים במדינה

דובר אמת בנאדם כלבבי

Old Post Jan-16-2005 20:51  Israel
princess cc
the next best thing

Registered: Mar 2004

quote:
Originally posted by Huge-A
.

לדעתי זה דווקא יועיל למשק הישראלי, כבר כמעט אין תיירות,
והמדינה במיתון...
אולי נתחיל לייצא קצת חצילים לאירופה...

Old Post Jan-16-2005 21:25  Israel
Click Here to See the Profile for princess cc Click here to Send princess cc a Private Message Add princess cc to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Huge-A
Dj / Producer

Registered: Jul 2004
quote:
Originally posted by princess cc
לדעתי זה דווקא יועיל למשק הישראלי, כבר כמעט אין תיירות,
והמדינה במיתון...
אולי נתחיל לייצא קצת חצילים לאירופה...

יש לי פה הרבה חצילים באזור שלי ואת יודעת על מה אני מדבר !!!

Old Post Jan-16-2005 21:28  United States
Click Here to See the Profile for Huge-A Click here to Send Huge-A a Private Message Visit Huge-A's homepage! Add Huge-A to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > מי הם חושבים שהם
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playback!! Amazing Old Classic !! Number 2... ID PLZ [2003] [1]

Click here to listen to the sample!Pause playbackMoulage - "Caresse Mon Corps" (Airplay Mix) [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 01:47.

Forum Rules: