|
אנשים, כל מה שנאמר כאן הוא בהחלט נכון ולעניין.
בתור מי שעשה למרות שירותי כג'ובניק, אבט"ש בשטחים, אני בהחלט יכול לומר לכם, שזאת לא חווייה מהנה במיוחד, לשמור 8 שעות ביום לא ברציפות, על איזה חור, עם אולי 20 משפחות, ולשמוע בקשר, דברים כמו הערבי בורח לי לשדות, מה לעשות, לרדוף אחריו או לירות בו?
למרות שהמקום היה מאוד שקט , שלוו ופסטורלי, עדיין הייתי דרוך כל הזמן, למקרה שמי יודע מה יקרה.
לגבי מה שאילן אמר, עם המתנחלים שניכסו לעצמם את הטלאי שהיהודים היו חייבים ללבוש בשואה, זאת פשוט זילות ופגיעה בכבודם של אותם יהודים שנרצחו ע"י הגרמנים בשואה.
איך אפשר להשוות בין חיילים שבסף הכל מפנים את המתנחלים למקום אחר בארץ, לבין הגרמנים שהעבירו את היהודים מביתם, בזזו את כל רכושם, הכניסו אותם למחנות ריכוז, וחיסלו כ 6 מיליון יהודים?
מה חייל אמור לעשות, כשקוראים לו נאצי, הוא אפילו לא יכול להגיב בקללה או ביריקה, כי כל הזמן מצלמים את מה שקורה בזמן הפינוי, ובאם בטעות הוא יכה מתנחל, אז חבל לו על הזמן, הוא יעלה למשפט שדה, ויאכל אותה בשביל כל החיילים האחרים, לאור ההתנגדות שיש להתנקות בקרב המתנחלים, ובקרב הרבה חברי כנסת מהימין.
לדעתי צריך להעביר אותם לנגב, על מנת שתהיה יותר אוכלוסייה יהודית בנגב, ואת אזור השטחים להפוך לשטח פלשתינאי סגור, שיחנקו האחד את השני, ויתבשלו במיץ של עצמם, ואז נראה אותם יוצאים לפיגועים.
למרות שאני ממש לא תומך של אריאל שרון, אני בעד ההתנקות, רק שהמתנחלים לא מבינים איך הגיבור שלהם, שרון, שהיה כל כך נגד הפינוי שלהם, הפך את עורו והוא זה שמפנה אותם מביתם.
הפינוי של המתנחלים הוא הפתרון היחידי לטעמי, לכל הפיגועים שנעשו באזור השטחים, ע"י ירי למכוניות שלהם, ואולי גם למרבית הפיגועים האחרים
|