Become a part of the TranceAddict community!Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אוקיי... יש לנו בעיה!!!!
Pages (2): « 1 [2]   Last Thread   Next Thread
Share
Author
Thread    Post A Reply
Dj-2TaLL
Jamil-Addict

Registered: Oct 2001

אני לא חושב שמדברים פה על קלאב טראנס עד כדי כך שאתה מציין את זה פה...
הסצינה בארץ לא כזאת מאחורה, פשוט היא לא יכולה להתקדם, למה? כי הקהל בארץ עדיין תקוע ביהל, "בק 2 ארט'" ו"אופריט'ון בלייד"...

אין לי וינייל אבל יהיה לי בקרוב...
תגידו, חשבתם אולי, אם זה אפשרי, לבקש מהחנויות שיזמינו את מה שאתם רוצים?
אם תארגנו כמה אנשים שיבקשו את אותו שיר, הם יראו שיש ביקוש ושמשתלם להם להביא את זה לארץ...

נשמע הגיוני???

Old Post Nov-17-2001 17:18  Israel
Click Here to See the Profile for Dj-2TaLL Click here to Send Dj-2TaLL a Private Message Add Dj-2TaLL to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Vman
Supreme tranceaddict

Registered: Nov 2000

חנויות לא מביאות תקליטים מחוסר לא יכולת אלא מחוסר רצון.
לחנויות יש אינטרס להשאיר תקליטנים כמו אלה גוטמן ,צ'ופי וכל שאר התקליטנים הפרימיטיבים למעלה כי התקליטנים האלו משלמים להם בשביל זה.

התקליטנים שהזכרתי ועוד כמה אחרים יודעים שאם יתנו לחברה החדשים סיכוי
הם ישאירו אותם ללא פרנסה.

הבעייה בארץ היא לא שהסצנה תקוה אלא שהיא מבוססת על כסף מסחריות וביריונות של כמה תקליטנים שבעולם מזמן *דחו אותם אבל בלית בררה אני מקבלים אותם בארץ.

צ'ופי ניסה פעם לנגן ב*
radio 1
באנגליה וזרקו אותו מישם כמה גרביים ישנות עם יותר חורים מבד

Old Post Nov-17-2001 17:33  Israel
Click Here to See the Profile for Vman Click here to Send Vman a Private Message Add Vman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
americium
tranceaddict

Registered: Jul 2001
תפסיקי להיות כאלה תוקפניים

אני מצטער להגיד לכם אבל אתם טועים ובגדול

לא רק שהסצינה הזה היא לא סגורה אלא שאלה וצ'ופי בעצמם מקדמים תקליטנים חדשים , ואל תגידו שזה לא נכון ...... מניסיון , זה נכון

לגבי זה שהסצינה פה תקועה קצת מאחור , ישנם אנשים שעדיין אוהבים לשמוע את הקלאב טראנס , אין לי בעיה עם זה . הסצינה קצת מפגרת אבל לא ממש כי עובדה שיש מספיק מועדונים בארץ שבהם מתקלטים טקנו , פרוגרסיב-טראנס ודיפ-טראנס וגם פרוגרסיב ודיפ האוס

לגבי חנויות , אין כזה דבר קטן מדי 2-פול אלא אם כן אתה בן 12 או משהו ..... הייתי מציע לך ללכת לנסות , מי יודע . אין שם סלקציה

Old Post Nov-17-2001 22:55 
Click Here to See the Profile for americium Click here to Send americium a Private Message Add americium to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

quote:
Originally posted by Dj-2TaLL
אני לא חושב שמדברים פה על קלאב טראנס עד כדי כך שאתה מציין את זה פה...
הסצינה בארץ לא כזאת מאחורה, פשוט היא לא יכולה להתקדם, למה? כי הקהל בארץ עדיין תקוע ביהל, "בק 2 ארט'" ו"אופריט'ון בלייד"...

כן אבל יוצאים מזה לאט לאט למשל מי שילך למקומות כמו הזברה ניר אליהו עמק51
וכל המועדונים בשרון איפה שמנגנים
את האמ-אמא של הקלאב טראנס ומלודי וכל החרטה הזה
יוכל לשמוע שלאט לאט נכנס כל הצ'יל אווטס והפרוגרסיב
ואנשים אוהבים את זה פשוט זה כיף לרקוד את זה ולהתבטא ולזוז במין תנועה איטית,סקסית, מלאת רגש
(זה גם מוזיקה טובה לרקוד עם בנות ומעין לענטז)

אבל באיזו נקודה צריך גם את כל הקלאב-אפיק-מלודי שיט כדי להתפרק ולהוציא עצבים ולהשתגע לגמרי

בכל מקרה מה שאני בא להגיד שהכל טוב חוצ מהאמ.טי.וי שתמיד דוחפים בלי שום קשר למציאות

Old Post Nov-17-2001 23:31  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by Ariels

כן אבל יוצאים מזה לאט לאט למשל מי שילך למקומות כמו הזברה ניר אליהו עמק51
וכל המועדונים בשרון איפה שמנגנים
את האמ-אמא של הקלאב טראנס ומלודי וכל החרטה הזה
יוכל לשמוע שלאט לאט נכנס כל הצ'יל אווטס והפרוגרסיב
ואנשים אוהבים את זה פשוט זה כיף לרקוד את זה ולהתבטא ולזוז במין תנועה איטית,סקסית, מלאת רגש
(זה גם מוזיקה טובה לרקוד עם בנות ומעין לענטז)

אבל באיזו נקודה צריך גם את כל הקלאב-אפיק-מלודי שיט כדי להתפרק ולהוציא עצבים ולהשתגע לגמרי

בכל מקרה מה שאני בא להגיד שהכל טוב חוצ מהאמ.טי.וי שתמיד דוחפים בלי שום קשר למציאות

צודק אחי ...
סה"כ כולם פה מדברים על פרוגרסיב - שימו לב שכל הפורום הזה ש99 אחוז ממנו מארופה ואר"הב אוהבים עדיין אפליפטינג
בייחוד עכשיו שהוא עושה קאמבאק ויצאו לאחרונה המון טראקים טובים ובשנה הבאה עם האלבום החדש של ראנק 1 וגוריאלה אני מאמין שבכלל יהיה טוב ...

פשוט לאנשים נפתחו האוזניים והם התחילו לאהוב אלוקטרוניקה בכלל - לא רק אפליפטינג
...
בקשר לתגובות
BLACK
צודק
אנשים נתפסים פה למילים ולשגיאות כתיב כמו אני לא יודע מה ...

ובקשר למה ש
DJ-2TALL
אמר - זה לא האנשים זה הדיג'יים החובבנים המסריחים שיש פה ...
רובם ...

Old Post Nov-18-2001 01:11  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

בבייסיקס

לשמוע פרוגרסיב וצ'יל אאוט

לרקוד את כל שאר החרטה

Old Post Nov-18-2001 02:03  United States
Click Here to See the Profile for Ariels Click here to Send Ariels a Private Message Visit Ariels's homepage! Add Ariels to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
R-Yeah
Senior tranceaddict

Smile

מצד אחד יש יתרון וחסרון שאין מבחר של חנויות בארץ
היתרון זה שאתם יודעים איזה טראקים הם טובים ויכולים להזמין מראש אפילו יענו אם
אתם יודעים שהוא יוצא שבוע הבא אז אתם ישר כותבים אימייל לחנות בחול
וברגע שזה מגיע להם התקליט בדרך אליכם
וגם לא כזה יקר
החסרון זה באמתשאין חנויות ומה ש - americium
אמר לגבי פאנקי פיש וקרמבו הוא צודק אבל טועה בגדול בנושא אחר שהוא הכי חשוב
התקליטים שם ישנים טיכו והייתי בקומה השניה של קרמבו
וגם בפאנקי פיש שהתחום האחרון שלהם הוא קלאב טראנס
כי אם כבר חנות בארץ מייבאת תקליטים אז זה לא בכיוון של קלאב-טראנס ממוסחר יותר דיפ ובלה בלה בלה.....
וגם אם יפתחו חנות חדשה מי אמר שיקנו ?
זה למה לפי דעתי רוב האנשים פשוט צורבים במדינה הזאת טראקים כי הם יודעים שדיסק לא שווה לקנות
ותקליט שווה שווה כי זה משהו שאתה מרגיש שיוצר ממש בשבילך ולא דיסק שאתה יודע ...ואללה היום בערב אני אוריד אותו מהרשת למה שאני אבזבז 60 שקל
עדיףלי לבזבז עוד יום ודיסק ריק של שקל וחצי
יצאתי בזול לא?

Old Post Nov-18-2001 13:10  Israel
Click Here to See the Profile for R-Yeah Click here to Send R-Yeah a Private Message Visit R-Yeah's homepage! Add R-Yeah to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
s0undw4v3
Supreme tranceaddict

Registered: Mar 2001

דבר ראשון - סוף סוף נחמד לראות את ה
THREAD
מתקדם לשני עמודים סוף סוף

אני חושב שצריך בכלל לפתוח איזה חנות לדיסקים ותקליטים עם איזה מחסן שיספק וישלח גם לחו"ל וככה לא יהיו חסרים להם לקוחות וגם האנשים בארץ יהנו קצת

ומצב הדיג'יים באמת עגום בארצינו הקטנטונת... כל ערס חושב שהוא די ג'יי אם הוא קונה שתי יחידות סידי מזדיינות של פיוניר עם שלושה אפקטים חארות ואין לו מושג איך קוראים לטראק אחד מזדיין.

יש לי כמה בביה"ס שאיזה שנה אמרו לי - איך קוראים לזה, שלח לי את זה, אני קונה "פיונירים" (התכוונו ל- Pioneer 100 החרא הזה- ואני אומר חרא כי אני שפוט של פטיפונים ) ואני אתקלט פה ואני אתקלט שם... בסוף - לא יצא להם כלום.
עכשיו הבאתי לאחד כמה אתרים לציוד והוא מתחיל להתלהב לי שהוא קונה כל מיני שטויות...
עתיד... לא יהיה להם.

אומנם יש "ערסים" שכן מבינים עניין, אבל עדיין... אני פה מחיפה... וכאן- אין סצינה. הכל אמ טי וי או מיקסים של אמ טי וי.

לא חבל???

Old Post Nov-18-2001 18:23  Israel
Click Here to See the Profile for s0undw4v3 Click here to Send s0undw4v3 a Private Message Add s0undw4v3 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
R-Yeah
Senior tranceaddict

Drunk

קיבלתי לפני שלושה חודשים מארה"ב
2 pioneers cdj-100s
אז זה אומר שאני ערס?
:P
סתם
אני מאמין בעצמי לא מבחינת תקלוט אלא מבחינת פרספקטיבה של מוסיקה
אני בערך בסצנה של הטראקים 3 שנים והדבר שאני הכי טוב בו
ולא זה לא תקלוט זה לזכור כול טראק
ואני מדבר שאתה במועדון אתה שומע את הבאס של הטראק הנכנס ואתה יודע ישר איזה שיר זה בלי ניחושים בלי כול אני ניחן רסמי בלי להשוויץ בזיכרון של טראקים ויש לי שמיעה טובה בזיהוי מהיר מאוד
אם ישמיעו לי טראק מלפני שנתיים תוך גג 15 שניות אני אדע איזה טראק זה כולל הפרטים
זה מה שעושה לי טוב לגבי עצמי ולא הקטע של התקלוט למרות שאני אשמח לתקלט בכול מקום (סביר כמובן לא איזה חור) וזהו

אני שפוט של מוסיקה.

Old Post Nov-18-2001 22:29  Israel
Click Here to See the Profile for R-Yeah Click here to Send R-Yeah a Private Message Visit R-Yeah's homepage! Add R-Yeah to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Ariels
!Con La Nueva York!

quote:
Originally posted by R-Yeah
קיבלתי לפני שלושה חודשים מארה"ב
2 pioneers cdj-100s
אז זה אומר שאני ערס?
:P
סתם
אני מאמין בעצמי לא מבחינת תקלוט אלא מבחינת פרספקטיבה של מוסיקה
אני בערך בסצנה של הטראקים 3 שנים והדבר שאני הכי טוב בו
ולא זה לא תקלוט זה לזכור כול טראק
ואני מדבר שאתה במועדון אתה שומע את הבאס של הטראק הנכנס ואתה יודע ישר איזה שיר זה בלי ניחושים בלי כול אני ניחן רסמי בלי להשוויץ בזיכרון של טראקים ויש לי שמיעה טובה בזיהוי מהיר מאוד
זה מה שעושה לי טוב לגבי עצמי ולא הקטע של התקלוט למרות שאני אשמח לתקלט בכול מקום (סביר כמובן לא איזה חור) וזהו

אני שפוט של מוסיקה.

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר, ככה זה מה לעשות
קח לדוגמא את
public domain - operation blade
הקצב שלו הולך ככה

b---b---b---b---b---b---b---b--bb---b---b---b---b---b---b---b-b-
b---b---b---b---b---b---b---b--bb---b---b---b---b---b-bbbbbbbbbbbb

אין אני מזהה את הקצב הזה כבר מתוך שינה שלא נדבר במסיבות איך שהוא על ווליום של 5 אחוז אני יודע שהוא נכנס
אבל אף אחד לא יודע שזה הטראק הזה עד שלא שומעים
bass to the place... ramle (london)

Old Post Nov-18-2001 22:39  United States
luckystrike
it's getting late . . .

Registered: Apr 2001

quote:
Originally posted by R-Yeah

אני שפוט של מוסיקה.

lol
מכיר את זה אחי

Old Post Nov-18-2001 23:07  Israel
Click Here to See the Profile for luckystrike Click here to Send luckystrike a Private Message Add luckystrike to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
s0undw4v3
Supreme tranceaddict

Registered: Mar 2001

כן זהו. על זה אני מדבר.

לזהות טראקים זה דבר אחד ולהיות די ג'יי טוב זה דבר אחר... אבל עדיף ששתי התכונות האלה יהיו אצל אותו בן אדם.

וחוץ מזה בשנה האחרונה כבר קרה לי ששמעתי טראק טוב שסתם מצאתי איפושהו ופתאום הוא נהיה קליפ באמ טי וי ולהיט במועדונים....
Bomfunk MC's - Freestyler
Ian Van Dahl - Castles in the sky
Delerium - Silence (זה כבר חרוש )
Some PvD tracks...
Naimee feat. Aurora - Ordinary World

etc...

אנחנו פה בפורום אירופאי אז סביר להניח שלהרבה יש כאן את זה

Old Post Nov-19-2001 04:49  Israel
Click Here to See the Profile for s0undw4v3 Click here to Send s0undw4v3 a Private Message Add s0undw4v3 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Archives > Classic old threads / Inactive Forums > Retired Forums > Europe - Israel > אוקיי... יש לנו בעיה!!!!
Post New Thread    Post A Reply

Pages (2): « 1 [2]  
Last Thread   Next Thread
Click here to listen to the sample!Pause playbackEssential mix... seb fontaine`s track 12-10-2003 (listen) [2005] [22]

Click here to listen to the sample!Pause playbackDave McCullen - "Rave Heaven" [2004]

Show Printable Version | Subscribe to this Thread
Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 21:38.

Forum Rules: